- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Daha önce benimde sevgilim sevdiğim insanlar oldu engellenince insan daha bir merak ediyor başka yollardan ulaşmaya çalışıyor
O kişi sevgilim değildi
Bir de diyor ki küfür sevmem ben sadece gidip dövsün istedim.
Döverken küfür etmeyen erkek var mı ya
Erkek olacak biriyle kavga edecek, agız burun dalacak, ama küfür etmeyecek..
Hıhım evet.
Hayyy agzina sağlıkkBu kadar muhafazakar ol bu kadar degerler egitimine sahip ol. Evli barkli kadina yazsinlar kadin engellemesin adam sallamasin. Ama lafa gelince calisan kadin fingirdek. Tablo ortada ! Kocayi kiskandirmak icin cok cok tehlikeli bir yol. Insanin basi belaya girer.
Ilahi morsever burda önemsemediğini göstermek için çatır çatır goz ardi ediyorsun üyeleri o adami da engellerdin istesen.
Ayrica eşinde bi gaariplik yok adam gayet normal.
Maço adi altında abuk sabuk davranan adamlara alıştı bazi kadınlar galiba .Normal davranani sorgular oldu.
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Çok şımarıksın yada sımartilmaya ihtiyacın var gıbı duruyorGeçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.
eşin kardeşinle aynı odaya girmiyor ama eski sevgilinle muhabbetine bir şey demiyor. vallahi bravo. bir insan sevmediği kişiye ancak bu kadar umursamaz sallamaz davranabilirdi.Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.
Eşimin abimle bir sorunu yok aynı odaya giriyor eşi aynı yerdeyken görüşmeyi uygun bulmuyor sadece bencede doğrusu bu o adamla muhabbet etmedim sadece evli olduğumu belirttim hepsi bu bir mesajdı beni sevdiğini biliyorum üzülmeyin sizeşin kardeşinle aynı odaya girmiyor ama eski sevgilinle muhabbetine bir şey demiyor. vallahi bravo. bir insan sevmediği kişiye ancak bu kadar umursamaz sallamaz davranabilirdi.
Çünkü beni engelleyen biri bende merak uyandırır empati yapıyorum onu görmezden geliyorumNiye engellemiyorsun anlamadim.
seven insan sevdiğine bu kadar umursamaz davranmaz...özellikle bir başkası sevdiğini taciz ederken.Eşimin abimle bir sorunu yok aynı odaya giriyor eşi aynı yerdeyken görüşmeyi uygun bulmuyor sadece bencede doğrusu bu o adamla muhabbet etmedim sadece evli olduğumu belirttim hepsi bu bir mesajdı beni sevdiğini biliyorum üzülmeyin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?