Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Adam zaten uzaktaymis..esin de senden emin oldugu icin basini belaya sokmak istememis..ama icten ice sinirlenmis normal olarak.

Bence daha fazla kocani kiskirtma.

Adami engelle olsun bitsin

Yani el kadar bebek yegenini opuyor diye kiskancliktan catlayan bir sene nazaran esinden istedigin gayet makul bir istek agzini burnunu kirmasi.

Eşiniz mantıklı olması gerektiği gibi davranmış numarayı değiştirirsiniz geçer gider...

Ilahi morsever burda önemsemediğini göstermek için çatır çatır goz ardi ediyorsun üyeleri o adami da engellerdin istesen.

Ayrica eşinde bi gaariplik yok adam gayet normal.
Maço adi altında abuk sabuk davranan adamlara alıştı bazi kadınlar galiba .Normal davranani sorgular oldu.

Daha önce benimde sevgilim sevdiğim insanlar oldu engellenince insan daha bir merak ediyor başka yollardan ulaşmaya çalışıyor

O kişi sevgilim değildi

Bu ne yaman çelişki?

Bir de diyor ki küfür sevmem ben sadece gidip dövsün istedim.
Döverken küfür etmeyen erkek var mı ya
Erkek olacak biriyle kavga edecek, agız burun dalacak, ama küfür etmeyecek..
Hıhım evet.

Misal s.çarken de os.rmamak gibi

Bize gelince göz ardı ama ona yazan adama ne engel ne bir şey

Son düzenleme:

Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.

Çok şımarıksın yada sımartilmaya ihtiyacın var gıbı duruyor

Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.
eşin kardeşinle aynı odaya girmiyor ama eski sevgilinle muhabbetine bir şey demiyor. vallahi bravo. bir insan sevmediği kişiye ancak bu kadar umursamaz sallamaz davranabilirdi.

Çok mu pembe dizi izliyorsunuz? Şimdiki sevgilinin eski sevgiliye kafa göz dalması kızın arada kalıp "Durun yapmayııın benim için kavga etmeyiinn" demesi gibi hayalleriniz mi var? Kendinizi Bella Swan gibi mi hissetmek istiyorsunuz? Hepsine cevabınız evet ise gerçek dünyaya geri dönün ehehe.

Neyse şaka bir yana çocuk çocuk işler bunlar. Bir uğraş edinseniz zannediyorum bunlara vakit ayırmazsınız.

eşin kardeşinle aynı odaya girmiyor ama eski sevgilinle muhabbetine bir şey demiyor. vallahi bravo. bir insan sevmediği kişiye ancak bu kadar umursamaz sallamaz davranabilirdi.
Eşimin abimle bir sorunu yok aynı odaya giriyor eşi aynı yerdeyken görüşmeyi uygun bulmuyor sadece bencede doğrusu bu o adamla muhabbet etmedim sadece evli olduğumu belirttim hepsi bu bir mesajdı beni sevdiğini biliyorum üzülmeyin siz

seven insan sevdiğine bu kadar umursamaz davranmaz...özellikle bir başkası sevdiğini taciz ederken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…