- Konu Sahibi banabenigeriver
-
+1Bence çok büyük ilgi ve sevgi açlığı çekiyorsunuz.. Adamı engellemediniz çünkü size malzeme çıkartması gerekiyordu. Eşinize ağlayarak söylediniz çünkü mağduru oynadınız. "Ben çok rahatsız oldum, korktum, koru beni kocacım" mesajı.... Eşinizin tepkisiz kaldığını düşünüp üzülürken, sinirden ellerinin titremesinden sizi ne kadar çok kıskandığı ve hala çok sevdiği mesajını alıp hönkürerek ağladınız.. Sevindiniz, rahatladınız.. "o da beni seviyor, kıskandı beni".. Tabi bi yandan da "ben çok savunmasızım, kendimi koruyamam ki, ağlarım. beni dış tehlikelerden koru, kolla" mesajı vermeye devam..
Sonrasında bunun yeterli gelmedğine kanaat getirip dert etmişsiniz.. "Neden dövmedi ki, beni daha çok sevse dövmesi gerekirdi"ye gelmiş konu..
Biz kadınlar kendi gücümüzün farkına varmadıkça, böyle özgüvensiz, güçsüz, ıslak kedi yavrusu gibi erkek milletinin etekleri altına saklandıkça daha çok eziliriz.. Sevgi istiyorsanız ona buna kendinizi acındırmaktan vazgeçin.. Önce siz sevin kendinizi.. Kendinize güvenin.. Kendini seven insanı herkes sever..
Not: OKUYUN.
Daha ne? Aksiyon mu arıyorsunuz hayatınızda?Gidin kafanızı duvara vurun şu konuyu okuyup okuyup.İyice kırın kafanızı rahatlayın.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi
Tanıdığım ama uzakta biri hiç sanmıyorum ki gelip beni bulsun yaşadığım şehri bile bilmiyor
Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
sen de engellemeyecek kadar medenisin.Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
buyudugun evde sorunlar şiddetle çözülüyordu herhalde.Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
eşin seni sevmiyor çünkü. umrunda da değil ne yaptığın yada sana ne yapıldığı. normal hiç bir erkek kabullenmez karısına asılan birini.benim eşim olsa ertesi gün savcılıkta suç duyurusunda bulunurdu. vede telefonumu 1 2 günlüğüne alır bana kendi telefonunu verirdi aradığında açar beni rahatsız etmemesini söylerdi.Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?