Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

+1

Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi
Daha ne? Aksiyon mu arıyorsunuz hayatınızda?Gidin kafanızı duvara vurun şu konuyu okuyup okuyup.İyice kırın kafanızı rahatlayın.

Acikcasi ben eşimin basinin belaya girmesini istemezdim benim yuzumden ona birsey olursa kendimi asla affetmezdim. İsrarla ariyorsa engellemez direk gider sifir bir hat alirdim. Cunku engellesem bile numarami biliyor baska telefondan da taciz edebilir. Yeni hat alip kullanirsiniz yani bu kadar basit..

Esin adami dovsun birbirlerine girsinler, esin hapse adam mezara girsin bunu mu istedin de umdugunu bulamadin?

Tuhaf beklentiler bunlar. Esine yansitman bile yanlis. Yolda birisi bana baksa yok o bana bakmadi diye gecistiririm niye esimin basini belaya sokmak isteyeyim?

Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
buyudugun evde sorunlar şiddetle çözülüyordu herhalde.

Herkes konu açar biri beni rahatsız ediyor kimseye duyurmadan kimsenin başı belaya girmeden ben bu işi nasıl çözerim diye

sen de konu açıyorsun kocam bana mesaj atan adamı neden dövmedi ühü ühü diye

İşler iyice büyüsün iki erkek birbrine girsin ee sonra ne olacak. Tv deki cinayetler cinnetler böyle oluyor işte.
Numarayı engelleyseydin daha olmadı başka bir bahane sunup hattını değiştirseydin bu kadar basitti çözüm.

Ben olsam eşime hiç anlatmazdım ki böyle bir olay yaşamıştım. Karşı tarafa cevap vermeye ne gerek var bir de eşine anlatmışsın. Beklediğin tepki eşinin gidip adamı dövmesi miydi. İyi ki beklediğin olmamış.Eşin aklı başında bir adammış.

eşin seni sevmiyor çünkü. umrunda da değil ne yaptığın yada sana ne yapıldığı. normal hiç bir erkek kabullenmez karısına asılan birini.benim eşim olsa ertesi gün savcılıkta suç duyurusunda bulunurdu. vede telefonumu 1 2 günlüğüne alır bana kendi telefonunu verirdi aradığında açar beni rahatsız etmemesini söylerdi.

aman da senin canın drama mı istedi... adamlar benim için dövüşsün ben de yalandan kocamın kolundan tutarım mı dedin... paylaşılamayan kadın mı olasın geldi... canım şimdi yavaşça izlediğin o diziyi kapat ve gerçek hayatına dön. bir de bu kadar sakin bir kocan olduğu için şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…