BEKLEMEDİĞİMİZ BAT'A 3 GÜNÜ KALANLAR

bata 3 kala hangi belirtilerle hamileliklerinizi farkettiniz??

• Akıntı

OY: 0 0,0%
  • Kasık batması

• Göğüs büyümesi

OY: 2 28,6%
  • Normal adet sancısı

OY: 4 57,1%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 1 14,3%
  • Ovülasyon testi ile

• Ankete Katılan
    7

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
35
Allahım cennet meyvesi dedin, dilediğime veririm dedin
Biz "şimdi istemeyiz"dedik.
Tövbe bin kere tövbe Allahım
Sen OL de olacak biliyorum.........

Kızlar merhaba hamile olanlar ve olmayan arkadaşlarımız bata 3 gün kala vücudunuzda neler değişti ve değişmekte bunları yazarak birbirimizin durumuna biraz ışık olalım istedim. ovülasyon testiyle gebeliğini öğrenen arkadaşlar kaç gün önce yaptı testi varsa görseli paylaşırsanız güzel bi paylaşım alanı olsun dileğim..

benimde bat 20 subat 3 gun kaldi benimde bugun seytana uyarak bir test yaptim negatif cikti arada kasik batmasi yasiyorum akintim var goguslerimde buyudu adet olucam sanirim bebekten degildir

benimde bat 20 subat 3 gun kaldi benimde bugun seytana uyarak bir test yaptim negatif cikti arada kasik batmasi yasiyorum akintim var goguslerimde buyudu adet olucam sanirim bebekten degildir
Canım erken yapmışsın bence şüpheli ilişkiden 14-15 gün geçsin diyolar.. ben de o cesaret nerdeeeeee adetin geçmesini bekliyorum tabi geçerse o da bende akıntı nerdeyse hiç yok gerçi bende adet sancısı vardı o da kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…