- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
noktanı seviym seninnnn :)
72 saat kaldıEvet ya yazın belirtileri bizede yardımcı olun
Ayy canim yaa bendede kasık batması çok oluyo cumartesi adet günumbenimde bat 20 subat 3 gun kaldi benimde bugun seytana uyarak bir test yaptim negatif cikti arada kasik batmasi yasiyorum akintim var goguslerimde buyudu adet olucam sanirim bebekten degildir
bekliyorum cnm oyle kurbanlik koyunlar gibi bakalim kirmizilar gelicekmiAyy canim yaa bendede kasık batması çok oluyo cumartesi adet günum
Aynen canım ya inşallah gelmez kirmzilarvalla
bekliyorum cnm oyle kurbanlik koyunlar gibi bakalim kirmizilar gelicekmi
Canım erken yapmışsın bence şüpheli ilişkiden 14-15 gün geçsin diyolar.. ben de o cesaret nerdeeeeeebenimde bat 20 subat 3 gun kaldi benimde bugun seytana uyarak bir test yaptim negatif cikti arada kasik batmasi yasiyorum akintim var goguslerimde buyudu adet olucam sanirim bebekten degildir
Canım adetin mi geçti neden test yapmıyosun?Benim 4 gün geçti ve akıntı dışında hiç bir belirtim yok umarım hamileyimdir
Bizim bu hallerimizi kocalar bilse rezil olduk yeminle hahahavalla
bekliyorum cnm oyle kurbanlik koyunlar gibi bakalim kirmizilar gelicekmi
Evet 4 gün geçti hayal kırıklığı yaşamamak için cesaret edemiyorum çok istiyoruz ama belirti olmadığı içinde tereddütteyim benim gibi olupta hamile kalanlar var mıdırCanım adetin mi geçti neden test yapmıyosun?
Canım ben ilk gebeliğimi 4gün geçince kanda öğrendim idrarda da çıkmıştıEvet 4 gün geçti hayal kırıklığı yaşamamak için cesaret edemiyorum çok istiyoruz ama belirti olmadığı içinde tereddütteyim benim gibi olupta hamile kalanlar var mıdır
Umarım öyledir canım sadece yoğun akıntım var o yüzden adet mi gebelik mi bilmiyorum beklicem artıkCanım ben ilk gebeliğimi 4gün geçince kanda öğrendim idrarda da çıkmıştı
Canım ben de o zaman hep sarı krem akıntım vardı geldikçe koşup bakıyodum adet oldum sanıyodum ama yoktuUmarım öyledir canım sadece yoğun akıntım var o yüzden adet mi gebelik mi bilmiyorum beklicem artık
Hım benimki şeffaf beyaz kokusuz gebelik belirtilerinde de yazıyo akıntı ama bilmiyorumCanım ben de o zaman hep sarı krem akıntım vardı geldikçe koşup bakıyodum adet oldum sanıyodum ama yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?