- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Bence test yapsan sonucu öğrenirsin canım kaçıncı denemeydi buHım benimki şeffaf beyaz kokusuz gebelik belirtilerinde de yazıyo akıntı ama bilmiyorum
Hiç gecikir mi canım adetin3 4 aydır deniyoruz, olmuyo diye dr gittim fitil verdi kullandım akıntımı kurutsun diye geçen ayda olmadı fitil yüzünden sanırım geçen ay adetimden sonra 2 günde bir ilişkiye girdik yumurtlamayı kaçırmamak için umutluyum ama inşallah bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Normalde en fazla 2 gün oynardı geçen ay fitil ve antibiyotik yüzünden sanırım 1 hafta gecikti ağrımda yok hiç o yüzden kestiremiyorum ne olduğunu canımHiç gecikir mi canım adetin
insaallah cnm yaaaAynen canım ya inşallah gelmez kirmzilar
aynen yaa evde yokken psikoliji bozulup bozulup agliyorum yaaaBizim bu hallerimizi kocalar bilse rezil olduk yeminle hahaha
erken ama ne bilim yaaa bibseytana uydum yaptim valla yokta zaten bu ay eminim ama az ince oyle bir mide bulantisi geldiki anlatamamCanım erken yapmışsın bence şüpheli ilişkiden 14-15 gün geçsin diyolar.. ben de o cesaret nerdeeeeeeadetin geçmesini bekliyorum tabi geçerse o da bende akıntı nerdeyse hiç yok gerçi bende adet sancısı vardı o da kaçtı
Yalnız değilmişimaynen yaa evde yokken psikoliji bozulup bozulup agliyorum yaaa
Ovülasyon testi varsa yapsana canm belki o koyudurerken ama ne bilim yaaa bibseytana uydum yaptim valla yokta zaten bu ay eminim ama az ince oyle bir mide bulantisi geldiki anlatamam
aynen bende oyleee ama psikolojik sanirim yaaa yada olmuyor diye sinir olup oluyorum bilmiyorum karisik duygular icindeyimYalnız değilmişimama bu ağlama nöbetlerini bile hamilelik belirtisinden sayacak kadar da umutluyum arasıra
hic ovulasyon testim yok canim bu ay almicam demistim almadim onunlada birsey olmuyor yani bu ay saldim cayira gittiOvülasyon testi varsa yapsana canm belki o koyudur
Kız bu vajina dediğin iç kısmı mı oluyobide ben bir yerde duymustum adet olmadan once vjina sertlesirmus ben bunu her ay parmagumla deniyorum valla :)bu ay snki orda yumusak bir doku hissettim gibi geldi ne bilim her aydan farkli yanii
aynenn yapan brnden duymustumKız bu vajina dediğin iç kısmı mı oluyo
Kız bu vajina dediğin iç kısmı mı oluyo
Hahaha anam bacım tam anlasam denicem de yanlış bişe yapmaktan korkuyorumDene dene gecikmeeee
Hahaha anam bacım tam anlasam denicem de yanlış bişe yapmaktan korkuyorum
Allah seni yaaaaaBencede bebişimizi ürkütme öyle parmak filannn cıkk cıkkkk kizarim bak
burda konusuda vardi hatta bakabilirsiniz kizlarAllah seni yaaaaayok kız idrar testi bile yaparım şuan ama onu aslaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?