- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Canım belki geç döllenme olmuştur tekrarlasaydın keşke testini ??Bende geldiiimbenimde bat 19 Şubat göğüs ağrısı ve beyaz akıntım var bu ay hsg ve çekilmişti merakla bekliyordum ama ümidim kırıldı çünkü sabah bilinen bir markanin erken gebelik testini yaptım malesef negatif olsa çıkardı herhalde kesin yok
Bu ayda olmadıTest yapmaya korkanlar nerdeleeeeeeeeeeer
Aynı testten bende yaptım 3 gün önce malesef aynı sonuç benimde karnım ağrıyor kesin olurum yarına hayırlısı olsun canım hakkımızdaEki Görüntüle 1955708
Bu ayda olmadı
Şu ikinci cizgilerde çıksa keşke nolur sankiAynı testten bende yaptım 3 gün önce malesef aynı sonuç benimde karnım ağrıyor kesin olurum yarına hayırlısı olsun canım hakkımızda
KeskeeeŞu ikinci cizgilerde çıksa keşke nolur sanki
Benimde sancım varda sahibi henüz gelemediAynı testten bende yaptım 3 gün önce malesef aynı sonuç benimde karnım ağrıyor kesin olurum yarına hayırlısı olsun canım hakkımızda
AynenŞu ikinci cizgilerde çıksa keşke nolur sanki
Normal test yok mu elinde? Ben bu erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum. Benim de bat oncesi ve bat gunu çok agrim oldu regl olacak gibi. Umudunu yitirme lutfen.Benimde sancım varda sahibi henüz gelemedi
Canım ya senin başka belirtin neydi benim bat bugün ama hâlâ olmadim heran olacak gibi sancim var ama adet olmadan önce sivilcem çıkar hep bugün çıktı onlar umudumu kaybettim o yüzdenNormal test yok mu elinde? Ben bu erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum. Benim de bat oncesi ve bat gunu çok agrim oldu regl olacak gibi. Umudunu yitirme lutfen.
Yani kusura bakmada o ciplak ayakla dolasirsan tabi olmaz cnm :) kadinin biraz kendine dikkat eymesi lazim sıkı giyinn:)Eki Görüntüle 1955708
Bu ayda olmadı
Canım yumurtan geç çatladı ya bat da kayar o yüzden ben de olmadım yoksaCanım ya senin başka belirtin neydi benim bat bugün ama hâlâ olmadim heran olacak gibi sancim var ama adet olmadan önce sivilcem çıkar hep bugün çıktı onlar umudumu kaybettim o yüzden
Evet bende o yüzden geç olacağımi düşünüyorumCanım yumurtan geç çatladı ya bat da kayar o yüzden ben de olmadım yoksa
Canim benim cenemde kocaman deri alti sivilcesi çıktı bu ay sivilce cikmasi da illa regl belirtisi diye bir sey yok. Regl ile hamilelik belirtileri ayni bence. Bendeki tek fark igne batmasi gibi alt karın bolgemde agrilar oldu. Bugun bile regl olacakmisim gibi agrim var.Canım ya senin başka belirtin neydi benim bat bugün ama hâlâ olmadim heran olacak gibi sancim var ama adet olmadan önce sivilcem çıkar hep bugün çıktı onlar umudumu kaybettim o yüzden
Terlik var ya kız ayağımdaYani kusura bakmada o ciplak ayakla dolasirsan tabi olmaz cnm :) kadinin biraz kendine dikkat eymesi lazim sıkı giyinn:)
Bat kaydığından belki ovülasyonda yarın koyulaşacak kız :) ne zamandı 7 si miydi senin çatladığı zamanEvet bende o yüzden geç olacağımi düşünüyorum
Igne batmasi bendede oluyo hayırlısı artık Sağol cevap verdigin icin canim saglikla kucagina al bebişini inşallahCanim benim cenemde kocaman deri alti sivilcesi çıktı bu ay sivilce cikmasi da illa regl belirtisi diye bir sey yok. Regl ile hamilelik belirtileri ayni bence. Bendeki tek fark igne batmasi gibi alt karın bolgemde agrilar oldu. Bugun bile regl olacakmisim gibi agrim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?