BEKLEMEDİĞİMİZ BAT'A 3 GÜNÜ KALANLAR

bata 3 kala hangi belirtilerle hamileliklerinizi farkettiniz??

• Akıntı

OY: 0 0,0%
  • Kasık batması

• Göğüs büyümesi

OY: 2 28,6%
  • Normal adet sancısı

OY: 4 57,1%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 1 14,3%
  • Ovülasyon testi ile

• Ankete Katılan
    7
Canım belki geç döllenme olmuştur tekrarlasaydın keşke testini ??

Kızlar benim 2 gün gecikmem var 3 aydır deniyorum zaten suan ki belirtileri şunlar

Normal adet sancısı
Şiddetli baş ağrısı
Olması için dha erken ama enteresan bi şekilde hafif mide bulantısı

Normal test yok mu elinde? Ben bu erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum. Benim de bat oncesi ve bat gunu çok agrim oldu regl olacak gibi. Umudunu yitirme lutfen.
Canım ya senin başka belirtin neydi benim bat bugün ama hâlâ olmadim heran olacak gibi sancim var ama adet olmadan önce sivilcem çıkar hep bugün çıktı onlar umudumu kaybettim o yüzden

Canım ya senin başka belirtin neydi benim bat bugün ama hâlâ olmadim heran olacak gibi sancim var ama adet olmadan önce sivilcem çıkar hep bugün çıktı onlar umudumu kaybettim o yüzden
Canim benim cenemde kocaman deri alti sivilcesi çıktı bu ay sivilce cikmasi da illa regl belirtisi diye bir sey yok. Regl ile hamilelik belirtileri ayni bence. Bendeki tek fark igne batmasi gibi alt karın bolgemde agrilar oldu. Bugun bile regl olacakmisim gibi agrim var.

Igne batmasi bendede oluyo hayırlısı artık Sağol cevap verdigin icin canim saglikla kucagina al bebişini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…