Beklemek :'(

Folik asit ve omega 3 kullanın ikinizde kafanıza takmayın bu kadar dramatize etmeyin benimde 3 .yıkın sonunda oldu hiç boyke seyler hissetmedim hic olmayacak duyede dúşúnmedim sanki dünya yıkılmış altında kalmışsınız bi sakin olun
herkes aynı duruma aynı derece üzülmez demi birisi biraz daha gamsızdır biri içlidir.
herkes aynı olamaz onun psikolojisi farklı kişiden kişiye değişir.
siz arkaya atarak geçirmişsiniz sanırım o günleriniz

Yazdiklarin benide anlatıyor herkes erken diyor ama gönlümüz dinlemiyor ışte olsun diye herkese bakıp yalnız olmak zor bende her ay hafda 15 günde tahlil yaptırıyorum seni çok iyi anlıyorum ama R abbimden umut kesilmez insallah hayırlı evlatlarımız olur

bu kadar olur her şey beni anlatıyor kelimesi kelimesine 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite aşılama oldum tutmadı tüp bebek yapıp yapmamak da gidip geliyorum. herkesin bilip de, bilerek yarama tuz basması tuz basması her hamileyi gördüğümde karnına takılan gözlerimi çekip yanlış anlamasınlar allahım sağlıklı evlat versin diye dualarım.
evimde emekleyen küçük bir parçamın olması sevdiğim adamdan bir çocuk çok mu şey istiyorum diyorum
etrafımda kimse istemeden buluyor bana yasak mı bana günah mı diyorum hakkım yok mu diyorum artık
martın ikinci haftası doktora gideceğim tekrar bir aşılama düşünüyorum
tüp bebek için cesaretim yok açıkçası
Bence tüp bebek daha garantili . Neden tüp bebek düşünmüyorsun, aşılama istiyorsun?

Bence tüp bebek daha garantili . Neden tüp bebek düşünmüyorsun, aşılama istiyorsun?
tüp bebek sürecinden korkuyorum ondan ben de bilyrm aşılama vakit kaybı ama işte korkuyrm.
ve diyrm ki benim çok kötü bir durumum yok neden tüp bebek yapayım kendiliğinden olması için 3 yıl bekledim 4. yıla gireceğim nerdeyse ama bu gidişle sanırım tüp bebeği düşünmek zorunda kalacağım

Bu kadar kurmak yerine tüp bebek yaptırın stres iyi gelmiyor sebepsiz bebek olmaması durumuna

Önce kabullenin sonra tedaviye başlayın

Burada başka bir konuya ayrıntılı yazdım

Bir yıl denedik çocuk olmadı doktora gittik ve eşime sıfır sperm dediler senin çocuğun olmaz

Onu ilk öğrendiğimde daha doğrusu eşim ağlayarak bunu anlattığı ilk gün ağladım

Onun dışında çocuğum olmuyor olmayacak diye ağlamadım bile

Eşim uzun tedavi vs kaldıramam ben ama sen hep çocuk istiyordun gerekirse Kıbrıs tan sperm alırız dedi

Sonra şehrin en gelişmiş tüp bebek merkezini araştırdık gittik ve çocuğun olmaz denmesinin üstünden bir yıl geçmeden Bebek kucağımızda idi

Bu aradaki süreçte de stres yapmadım ya olmazsa demedim hatta yanağıydın sonra erken gebelik testi alıp yapmak bile aklıma gelmedi söyledikleri tarihte gidip kan verdim öğrendim

Biraz rahat olmak biraz sakin olmaz biraz da başka şeylere yoğunlaşmak size iyi gelebilir aksi halde evliliğiniz de yıpranır
Mrb hangi ilde hangi doktor hangi hastanede tedavi oldunuz gerçekten birde kardesim icin orayi deneyelim.

Mrb hangi ilde hangi doktor hangi hastanede tedavi oldunuz gerçekten birde kardesim icin orayi deneyelim.

Bursa acıbadem doç dr Şahin zeteroğlu

Bize siz şanslı tüp bebek hastasısınız Bebek kadında büyür sıkıntı erkekte tek sperm iş görür demişti

Bir çok sperm ile bir çok dölleme yaptılar ama sadece biri kaliteli olabildi

transferde biri kaliteli 2 kalitesiz 3 tane koydular o Zaman sınırlama yoktu yaşa göre

Sonuç tek embriyo tutundu tek çocuk oldu

Bir kaç arkadaşın da aynı dönem ikizleri oldu

tüp bebek sürecinden korkuyorum ondan ben de bilyrm aşılama vakit kaybı ama işte korkuyrm.
ve diyrm ki benim çok kötü bir durumum yok neden tüp bebek yapayım kendiliğinden olması için 3 yıl bekledim 4. yıla gireceğim nerdeyse ama bu gidişle sanırım tüp bebeği düşünmek zorunda kalacağım

Korkulacak bir süreç yok ki

En uzun olan 20-25 gün sürüyor olup bitiyor

Böyle beklemek kendini yıpratmak daha beter

Bursa acıbadem doç dr Şahin zeteroğlu

Bize siz şanslı tüp bebek hastasısınız Bebek kadında büyür sıkıntı erkekte tek sperm iş görür demişti

Bir çok sperm ile bir çok dölleme yaptılar ama sadece biri kaliteli olabildi

transferde biri kaliteli 2 kalitesiz 3 tane koydular o Zaman sınırlama yoktu yaşa göre

Sonuç tek embriyo tutundu tek çocuk oldu

Bir kaç arkadaşın da aynı dönem ikizleri oldu
Teşekkür ederim .Her yolu denemekte fayda var gerçekten .

Arkadaşlar edin canım öyle durumda benim de arkadaşım var beş senedir evli hala yok ama biz varız arkadaş olarak o kadar düşünmüyor senin kadar esin nasıl tepki verir bilmem ama Soran olursa yok falan de ki kesinlikle tüp bebek dene herkese de dmee valla hatta kaynanadan falan uzaksan ona da deme bence hiç üzülme hep dua et rabbim bir bildiği vardır emin ol böyle uzuldukce esinde etkilenir belki çok hayırsız olacak o kadar çok örnek var ki çocuğuna seni dogurscsgima taş dogursyim falan diyen çok dua et soranlsri geçiştir aklını dagit hayat çok kısa üşütme düşme rabbim görüyor belki bu dünyada senin sınavın bu

Rahminiz olmasa, eşinizin spermlerinin tamamı ölü olsa, yani sebepsiz değil de bayağı bayağı büyük be tedavisi imkansız olan kısırlık sorunuz olsa...

Korkma bence. Aşılama gerçekten bazı insanlar için zaman kaybı oluyor. Tabi bunu dr un daha iyi bilir. Ama sonuçta aşılamada da yıpranıyorsun. Hem seninkisi sebepsiz infertilite olduğu için büyük ihtimal laparoskopi falan yapmadan direk tüp bebek yapalım derler. O yüzden bence vakit kaybetmeden tüp bebek dene. Bak bende tüp bebek yaptırmam gerekiyor. Fakat önc sinde laparoskopi olmam gerekiyor. Bende onun için korkuyorum. Ameliyat olamıyorum. Korkumu yenmem için pisikoloğa gidiyorum

Bizde 3 senelik evliyiz, korunduğumuz halde hamileyim, bir kere kaza oldu, onda da olan olmuş:(Bu evlat işi tamamen Rabbime bağlı, hangi çocuğun hangi anne babadan doğacağı da zaten kaderde yazılı, elimizden gelen hiç bir şey yok, Rabbim isterse olur, yoksa kullar olarak biz ne yaparsak yapalım kaderde yoksa olmaz, genede elinizden geleni, tüp bebeği falan deneyin, tevekkül edin, sonrasını Allaha bırakın.Ben daha işin başındayım ama ne uyuyabiliyorum, ne yiyebiliyorum, ne gülebiliyorum.Halsizim, yorgunum, kırgınım, kusup duruyorum.Nasıl doğacak, nasıl bakacam hiçbir fikrim yok, yardım edecek bir yakınım yok:( Ne annem, ne kaynanam, ne bir kız kardeşim, ne de bir teyzem...Yaaa hiç kimsem yok, Doğuda ücra bir köşedeyiz, doğu hizmetini yapıyoruz.Doğru dürüst temiz bir hastanede yok, ağlayıp duruyorum, nolacak sonum diye?

Ben de başlarda takıyordum hatta her ay yok sağ yumurtalık ağrıdı hamilemiyim,yok midem bulandı acaba?falan diyordum. Sonra eşimle tatile gittik hiç yumurtlama günü bile aklıma gelmedi sonra bi baktım hamileyim. Şimdi kafaya takanlara hep tatile gidin diyorum

Sizi çok iyi anlıyorum ben de çocuk istediğimde ve her olmadığını düşündüğümde aynısını yaşadım sonra Allah nasip etti her şeyin bir zamanı var gerçekten stres yapmayın çok etkiliyor. Kuzenimin yıllarca bebeği olmadı tüp bebekle bir bebek sahibi oldu ikinci tüp bebeği düşünürken gerek kalmadan hamile kaldı Allah istediği zaman her şey olur inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir Rabbim size.

Allah size ve sizin gibi evlat hasreti çeken herkesin en kısa zaman da kucağını doldursun inşallah
Sağlıklı hayırlı evladın olsun bol bol aile fotoğrafı çekin inşallah

selam kızlar.bursa acıbademde şahin beye tüp bebek yaptıranlar var mı aranızda.memnun kaldınız mı bide na kadar ücret ödediniz tüm masraflarla

Back
X