Arkadaşlar daha öncede sizlere derdimi açmıştım. Yine yardımlarınızı istiyorum. Vajinismusu yeni yendim ve yaklaşık 3 sene olacak evliliğim tam düzene girdi geçmişte yaşadığım tüm sorunları unuttup hiç o günleri yaşamamış gibi evliliğimi devam ettireceğim derken eşimin tayini çıktı ve ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık :-( Şimdi çok mutsuzum. Zaten evlendiğim günden beri kendimi hiç evli gibi hissedememiştim. Hep etrafımıza mutlu cift rolu oynuyorduk. Birbirimizi çok sevmemize rağmen yaşadığımız bu kabus bizi çok yıprattı. Tam her şey düzeldi derken bu 2 senelik ayrılık beni en başa döndürdü yine. Bu sorunu çözdük ve hemen bebek istiyorduk fakat şu an eşim olmadan hamilelik ve bebek büyütmek bana daha da acı verecek diye düşünüyorum. Fakat 2 yıl bekledikten sonra da ya başka sorunlar çıkar ve bebeğimiz olmazsa diye de korkuyorum. Eşimin gitmesi beni pisikolojik olarak çok etkiledi. Evden hiç çıkmıyorum. Sürekli kafamda gelecekle ilgili korkularla yaşıyorum. Kimseyede bir şey anlatamıyorum. Daha önce yaşadığım sıkıntıları kimse bilmiyor çünkü. içimde kendi kendimi kemirerek geçiyor. Evlendim fakat evliliğimden önceki ne 3 sene evli olduğumu hissettim ne de eşimi bekleyeceğim bu 2 yıl evli olduğumu hissedebileceğim :-( Her defasındada sorunlarla karşılaşmak beni kötümserliğe itti. Mutlu sona yaklaşıp beklediğim 2 sene sonunda ya başka sorunlar çıkarsa diye korkuyorum. Psikoloğa mı gitmeliyim. Şu an ailemin yanında olduğum içinde gidemem. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Paylaşmaya ve nasihatlere ihtiyacım var :-(