"benim kadınım şöyle olmalı" gibi şeyler söylüyor, h
Karşındaki kişiden onu tanımadan etkilenme olmuş tanımaya başladıkça yanlış karar verdiğini farketmişsin. İlerde duygular daha yoğun olduğun da bırakması zor olur.
Hayalinizdeki erkek degilse kararda vermisseniz buraya yazma geregi nedir anlamadim...
Ben ask hikayesi beklerken. Uygun degilmisiz aslinda yazmissin. Ne derler; ben shock ben iptal...
Senin durumunu yasadim ben. Bazi seylerin baslarda adinin konmamasi gerekiyor . Ne kadar yavas o kadar iyi. Kagni gibi olmasin ama.
Doğru, çok muhabbet tez ayrılık demişler hem
Bence biraz bekle birseyler hissettin sonucta ilerde baktın olmuyor biter şimdi biterse keşke biraz bekleseydim diyebilirsin tabi sen bilirsin kitap konusu aklıma takıldı benim .
Açılır açılmaz elini tutması çok garip. Ne cüret yani. Ben olsam buz gibi sogurdum o adamdan.
Etkilenmissin ve sans verip tanirsan büyük bir ihtimalle aşık olacaksın baglanacaksin bu kişiye. Ve eger olmaz dediğin seyler senin için ciddi meselelerse ilerde canın yanabilir.
Ben yine derim ki, acele etme. Yaşını bilmiyorum fakat tam anlamıyla içinin isindigi biri olsun hayatında.
Onden Mercedes arkadan Sahin olmus bu. Allah Sahin'i aratmasin.
Hahaya aslında kendisini farklı göstermedi, o kadar sürede bu kadar tanıştık
Kova burcumusun
Kendine ve o kisiye forsat ver olmazsa bitirirsin olursa sevam edersin
Ikinci bulusmada turev mi alacaksiniz. Tabi ki yemek yapar misin diyecek.
Hayaller hayatlar.
yani, hem zaten aslında her erkek soruyor Bu soruyu
_Verda_ çok sevdiğim bi şiirdir.. yorumun için de şiir için de çok teşekkür ederim, acele karar vermek beni hemen endişelendirdi zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?