Merhaba kızlar.. 1.5 sene önce işim gereği birisiyle tanışmıştım.. kısa bi tanışma, kısa bi sohbet ve kısa bi etkilenme oldu o kadar.. ve 1.5 yıldan sonra ilk kez geçen hafta salı günü o kişiyle tekrar karşılaştım.. bu sefer numaralar alındı.. ve beni kahve içmeye davet etti.. perşembe de kahve içtik.. 3 saat sohbet etmişiz, zaman çok hızlı geçti o gün.. ikimiz de birbirimizden etkilendik.. o gün eve geldiğimde aslında onun gibi birisiyle olmak istediğimi düşündüm.. özgüvenli, cesur, sahiplenen birisi, kendimi güvende hissettim.. egosuz, olduğu gibi.. kendimi rahat hissettim.. ve yakışıklı da.. eğitimlerimiz de denk.. ailelerimiz de birbirine uyuyor bence, memleket, kültür, siyasi görüş vs olarak.. neyse, dün tekrar görüşmek istedi, görüştük.. ve dün bana açıldı.. ve maalesef ki ben ona "bu ne hız" diyemedim.. böyle durumlarda tutulup kalıyorum.. "aslında ben bi ilişki düşünmüyordum bu ara" dedim, "ben de öyle" dedi.. konuştu, konuştu, konuştu ve elimi tuttu.. elimi çekemedim ve buna izin verdikten sonra hiçbir şey diyemedim artık.. oynamadığını, hislerinde ciddi olduğunu düşünüyorum.. iyi niyetli olduğunu hissediyorum.. ben de etkilenmiştim aslında ondan ama o kadar şiddetli değil.. tanımaya değer bulmuştum sadece.. ama adamla sadece iki günde sevgili olduk.. hazırlıksız yakalandım.. ve biraz etkilendiğim için onu kaybetmeyi de göze alamadım o an.. aslında kafam da çalışmadı, o an ne yapacağımı düşünemedim bile.. neyse, olan oldu.. ve biraz önce bi telefon konuşması yaptık.. ve onunla yapamayacağımı anladım.. yarın görüşücez ve konuşucam sanırım.. neden.. nedenler aslında ikinci buluşmada ama daha çok bugünkü telefon konuşmasında ortaya çıktı.. benden sadece 5 yaş büyük olmasına rağmen 15 yaş büyük gibi.. içi geçmiş diyebilirim.. konser muhabbeti oldu kafam götürmüyor dedi.. ve maço biri.. "benim kadınım şöyle olmalı" gibi şeyler söylüyor, hiç hoşlanmam böyle konuşmalardan.. yemek yapabiliyor musun diye sordu bi de, bu da beni iten bi soru oldu.. neden soruyorusun ki bunu yani, yemek mi yaptıracaksın.. öylesine, laf olsun diye soruyor gibi gelmedi.. ve ben kitap okumayı çok severim, o hiç sevmezmiş.. "bana baskı yapmazsın dimi kitap oku" diye diyor.. "yapmam" dedim.. ne bileyim ya.. hayalimdeki erkeğin bi kaç özelliği onda olsa da hayalimdeki erkek o değil.. ama erkeklerin kızları genelde heves olarak gördüğü, kendisini olduğundan farklı göstermeye çalışanların ego savaşlarının çok yoğun olduğu günümüzde onun gibi bi erkekle de ben neredeyse hiç karşılaşmıyorum.. karşılaştıklarım da çoktan kapılmış oluyor.. bilemiyorum ne yapacağımı yani.. her şeyi geçtim, onu da üzeceğim yarın ayrılırsam.. bana zaman ver mi desem.. ne desem.. zaman isteyip ne yapıcam ki.. hem ya olumsuz karar verirsem.. akıl verin kızlar..
Ya bu kadar plan yapmak insanı yorar. Yazdığınıza göre konserler fln çok yaşlı değilsiniz, adamdan hoşlanmışsınız, insan kapılabilir 2 günde son derece insani
Bence önemli olan karakterli, vicdanlı biri olması, insan değişebiliyor, iyi bir insan olduğuna inanıyorsanız bir şans verip bu barzoluklarını törpülemeye çalışabilirsiniz. Mesela atıyorum adam zampara olur bu düzelicek şey değil, bununla hayat geçmez o yüzden en baştan kaçmak en iyisi derdim ama yaşam alışkanlıkları, sosyo kültürel geçmişe göre değişebiliyor.
Mesela demiş ya benim kadınım şöyle yapmaz falan, eğer kadın düşmanı hanzo olduğuna kanaat getirdiyseniz arkanıza bakmadan allah kurtarsın ama yok türk erkeklerindeki erkekliğin kitabını yazma sendromunun klasik örneği olarak goygoy yapıyorsa biraz daha bakın bakalım
Şimdi şöyle bazı konularda çiftlerin uyumlu olması önemli. İnancıdır orfu adetidir veya bı nebze siyasi görüşü vs. Ama kitap okuma konusu öyle değil ki. Her şeyi dortdortluk uysun isterseniz öyle bı dünya yoktur bence. Muhakkak farklıliklar olacak. Bu biraz armudun sapı üzümün çöpü demeye benzemiş. :)
O zaman bı dene bence. Bu saydigin farklılıklar çok önemli değil. Ben kitap okumayı çok severim eşim hiç okumaz. Banane yahu okumasın onun okudugunun bana ne faydası var :) ha okusa iyi de olurdu ama birebir kopyasini bulamaz ki insan her zevk her görüş aynı olsun mümkün değil. :)Evet hep armudun sapı üzümün çöpü diyorum, en çöpsüz üzüm de bu aslında aralarından:)
Bu yeni ay kovalarin ask hayatind abaslangiclar getiryorEvet kovayım.. nerden anladın kiduygularım ve mantığımın savaşından mı
yani, hem zaten aslında her erkek soruyor Bu soruyu
O zaman bı dene bence. Bu saydigin farklılıklar çok önemli değil. Ben kitap okumayı çok severim eşim hiç okumaz. Banane yahu okumasın onun okudugunun bana ne faydası var :) ha okusa iyi de olurdu ama birebir kopyasini bulamaz ki insan her zevk her görüş aynı olsun mümkün değil. :)
Bu yeni ay kovalarin ask hayatind abaslangiclar getiryor
Bende kovayim iliski bizi korkutur ozgurlugumuz gidyor diye panikleriz
Havalara bak "benim kadınım bla bla olsun, yemek yapsın" çok acil evlenecek ve tv karşısında göbüşünü kaşırken kendisine çay börek getirecek bir kadın arıyor, bu yaz kesin nişan yapar. Sen de bu yaz nişan yapmak istiyorsan, ev hizmetlerinde kendine güveniyorsan, dizini kırıp oturmakta iddialıysan onu ara 05......
Heheh ay iyice korktum şimdio şekilde giderse bırakırım zaten bence, büyük konuşmayayım da.. zira ev işiyle yemekle pek aram yok, piremsesler gibiyim ben baba evinde bu arada benim kadınım yemek yapsın demedi aslında yukarıda açıkladım bi yerlerde:)
Heheh ay iyice korktum şimdio şekilde giderse bırakırım zaten bence, büyük konuşmayayım da.. zira ev işiyle yemekle pek aram yok, piremsesler gibiyim ben baba evinde bu arada benim kadınım yemek yapsın demedi aslında yukarıda açıkladım bi yerlerde:)
Beni anlamalı, huzurlu hissetmediğim demiş yani ben börek demeden böreği getir ama konuşma, kumandamı verbunlar şaka tabi, belki de telefonda ne konuşacağını bilemedi böyle ezberden sıraladı. Görüşünce bi daha bakarsın
aslında 5 sene önce yazsan şunu maçoyla kroyla mutlu olunmaz yazardım.
ama hayat tecrubelerim bana öğretti ki, öyle çok entelektüel adamlarla da mutlu olunmuyor.
entelektüel kelimesi yanlış oldu kabaca "entel" denen cinsi kastediyorum bu cümlemle. yani az sahiplenen, aşırı kibar hatta kibarlık budalası, özenti zevklere sahip olmaya çalışan tiplerle olmuyor. senin bu adam maço evet. karısı yemek yapsın istiyor, kendisini zevk almadığı şeylere zorlamandan korkuyor falan. normal şeyler bunlar. sana küfür etmesin dövmesin, hayatına fazla karışmasın yeter, evlenilir o adamla. kaçırma al gitsin.
o zaman hayırlı olsun.Aynen hislerimi anlatmışsın.. ortalık kibarlık budalası dolu, sahte davranışlar, kendisini olmadığı gibi biri göstermeler.. evlenilir mi diyorsun, ondaki hızla haftaya o da olurama şimdilik yavaşlatmaya çalışıcam yarın kendisini :)
o zaman hayırlı olsun.
hayallerimizdeki erkek dünyada var mı bilmiyorum da bizim anadolunun bozkırlarında çok zor bulanacağı bir gerçekTeşekkür ederimaslında başlığı açıp burada fikir almasam yarın "sen çok iyi birisin ama hayalimdeki erkek değilsin" demeyi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?