Beklenmedik sevgililik durumu ve karmaşık hislerim..

Ya bu kadar plan yapmak insanı yorar. Yazdığınıza göre konserler fln çok yaşlı değilsiniz, adamdan hoşlanmışsınız, insan kapılabilir 2 günde son derece insani

Bence önemli olan karakterli, vicdanlı biri olması, insan değişebiliyor, iyi bir insan olduğuna inanıyorsanız bir şans verip bu barzoluklarını törpülemeye çalışabilirsiniz. Mesela atıyorum adam zampara olur bu düzelicek şey değil, bununla hayat geçmez o yüzden en baştan kaçmak en iyisi derdim ama yaşam alışkanlıkları, sosyo kültürel geçmişe göre değişebiliyor.

Mesela demiş ya benim kadınım şöyle yapmaz falan, eğer kadın düşmanı hanzo olduğuna kanaat getirdiyseniz arkanıza bakmadan allah kurtarsın ama yok türk erkeklerindeki erkekliğin kitabını yazma sendromunun klasik örneği olarak goygoy yapıyorsa biraz daha bakın bakalım

Şimdi şöyle bazı konularda çiftlerin uyumlu olması önemli. İnancıdır orfu adetidir veya bı nebze siyasi görüşü vs. Ama kitap okuma konusu öyle değil ki. Her şeyi dortdortluk uysun isterseniz öyle bı dünya yoktur bence. Muhakkak farklıliklar olacak. Bu biraz armudun sapı üzümün çöpü demeye benzemiş. :)

Aslında benim kadınım dediği mesela "benim kadınım dekolte giyemez" vs değil, "benim kadınım beni anlamalı, huzurlu hissetmeliyim" gibi bi şeydi.. ama alışık olmadığım bi üslup olduğu için rahatsız etti.. aslında evet barzoluklarını törpülesem olabiliriz.. iyi ki konuyu açmışım yorumlar süper :)

Ben sadece yemek ve Benim kadınım lafına takıldım yoksa denemeye değer idi,tabi ben olsaydım ......

Evet hep armudun sapı üzümün çöpü diyorum, en çöpsüz üzüm de bu aslında aralarından:)

Evet hep armudun sapı üzümün çöpü diyorum, en çöpsüz üzüm de bu aslında aralarından:)
O zaman bı dene bence. Bu saydigin farklılıklar çok önemli değil. Ben kitap okumayı çok severim eşim hiç okumaz. Banane yahu okumasın onun okudugunun bana ne faydası var :) ha okusa iyi de olurdu ama birebir kopyasini bulamaz ki insan her zevk her görüş aynı olsun mümkün değil. :)

Ha bı tek maco tavırları itici. Ama daha çok kısa görüsme tanıma için. Belki anlattığı kadar maco biri değildir marifet zannediyodur :))

aslında olay sadece kitap değil, yukarıda bi arkadaşın söylediğü gibi barzolukları ama sonki mesajında dediğin gibi belki o kadar maço değildir, heyecandan zırvalıyordur belki de:)

Bu yeni ay kovalarin ask hayatind abaslangiclar getiryor
Bende kovayim iliski bizi korkutur ozgurlugumuz gidyor diye panikleriz

Doğru, ben de korkarım, başlangıçta hep tedirginim, daha şunu yapacaktım bunu yapacaktım diye:)

Havalara bak "benim kadınım bla bla olsun, yemek yapsın" çok acil evlenecek ve tv karşısında göbüşünü kaşırken kendisine çay börek getirecek bir kadın arıyor, bu yaz kesin nişan yapar. Sen de bu yaz nişan yapmak istiyorsan, ev hizmetlerinde kendine güveniyorsan, dizini kırıp oturmakta iddialıysan onu ara 05......

Heheh ay iyice korktum şimdi o şekilde giderse bırakırım zaten bence, büyük konuşmayayım da.. zira ev işiyle yemekle pek aram yok, piremsesler gibiyim ben baba evinde bu arada benim kadınım yemek yapsın demedi aslında yukarıda açıkladım bi yerlerde:)

Beni anlamalı, huzurlu hissetmediğim demiş yani ben börek demeden böreği getir ama konuşma, kumandamı ver bunlar şaka tabi, belki de telefonda ne konuşacağını bilemedi böyle ezberden sıraladı. Görüşünce bi daha bakarsın

Beni anlamalı, huzurlu hissetmediğim demiş yani ben börek demeden böreği getir ama konuşma, kumandamı ver bunlar şaka tabi, belki de telefonda ne konuşacağını bilemedi böyle ezberden sıraladı. Görüşünce bi daha bakarsın

O en sondaki arkadaş hamile mi
Şaka bi yana teşekkür ederim yorumun için, yarın biraz hızlı gittik tanıyalım birbirimizi ikimiz de kapılmayalım hemen dicem biraz mesafe koyucam.. zaten ben ramazanda oruç tutucam o turmucak, fazla da görüşmeyiz pek iyi olur

aslında 5 sene önce yazsan şunu maçoyla kroyla mutlu olunmaz yazardım.
ama hayat tecrubelerim bana öğretti ki, öyle çok entelektüel adamlarla da mutlu olunmuyor.
entelektüel kelimesi yanlış oldu kabaca "entel" denen cinsi kastediyorum bu cümlemle. yani az sahiplenen, aşırı kibar hatta kibarlık budalası, özenti zevklere sahip olmaya çalışan tiplerle olmuyor. senin bu adam maço evet. karısı yemek yapsın istiyor, kendisini zevk almadığı şeylere zorlamandan korkuyor falan. normal şeyler bunlar. sana küfür etmesin dövmesin, hayatına fazla karışmasın yeter, evlenilir o adamla. kaçırma al gitsin.

Aynen hislerimi anlatmışsın.. ortalık kibarlık budalası dolu, sahte davranışlar, kendisini olmadığı gibi biri göstermeler.. evlenilir mi diyorsun, ondaki hızla haftaya o da olur ama şimdilik yavaşlatmaya çalışıcam yarın kendisini :)

o zaman hayırlı olsun.

Teşekkür ederim aslında başlığı açıp burada fikir almasam yarın "sen çok iyi birisin ama hayalimdeki erkek değilsin" demeyi düşünüyordum
hayallerimizdeki erkek dünyada var mı bilmiyorum da bizim anadolunun bozkırlarında çok zor bulanacağı bir gerçek hepsi binlerce yıllık genetik bir miras taşıyor ve bizim yemek yapmamızı falan istiyorlar yapacak bir şey yok, hepsi de kro. kro olmayanlar da gizli kro her an içlerindeki kro fırlayabilir, feleğin şaşar ahaahaahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…