Beklenmeyen bir hamilelik, şimdi ne yapacağım?

İstemiyorum deme ben dedim pişman oldum

umarım şuan hamileliğiniz devam ediyordur.Demişsiniz ya bugunlerimde yakaladım mutluluğumu diye tırnaklarınızla kazıyarak geldiğiniz bi noktadasınız anladığım kadarıyla ve güçlü bi insansınız güçlü olduğunuz için bu bebeği doğurmalısınız çünkü o gelmek için herşeye rağmen sizi seçmiş.Korkmakta çok haklısınız ama bence bu korkular geçici ayrıca içgüdüsel üreme eğiliminiz var şuan aldırırsanız hayatınızın geri kalanını pişman olarak geçirme ihtimaniliniz çok yüksel ayrıca artık herkes bebekleriylede geziyor ve babasının düşünceleri kim bilir ne hayalleri var çocugu olmasına dair bilemiyorum bence güçlüsünüz bununda altından kalkarsınız sizin büyüyemediğiniz o güzel aileyi siz bebeğinize yaşatın

belki bebeginiz size mutluluuk getirecektir nerdrn biliuorsunizdur mesleginize ve kariyerinize engel olacagini dusunmuuorum maddi acidan bakacak guvunuz var ve yasiniz genc bence hamileligin tadini cikarin

Çok uzun yazmışsınız yarısını okudum...herkes yaşamayı hakediyor o halde tüm annesiz çocuklar ölsün diyelim...olur mu öyle şey ..hiç bir canlının elinden var olma hakkı alınmamalı ..

Bayan yeni bir konu açmıştı. Bebek down sendrolmlu ve %99 ihtimalle. Hakkında hayırlısı olsun

Benim bi arkadaşım vardı evlilik dışı çocuktu. Babasını hiç görmedi. Annesi başkası ile evlendi ve anneanne dede büyüttü kendisini.
Çok zorluklarla geçti hayatı. Ama hiç vazgeçmedi.
Şimdi kendi yuvasını kurdu ve çok güzel bir anne oldu.
İnşallah örnek olur. Sana verilen bir mucizeye ve kendine şans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…