- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi minelgaraib
-
Kürtaj düşünümüyorum ama bebeğin düşük riski ortaya çıktıHekim olupta ki imkanların uygun bebeği istememen çok garibime gitti,
Bence doğurmalısın, hayırlısı bu demek
Çocuk aldırma olayları çok kötü bence
Belki de bu risk gerçekten isteyip istemediğini düşünmen için Allah'ın bir işidir. Kim bilir... Sevindim istemediğine... Umarım herşey sizin için çok güzel olurHayır istemiyorum
Ben çok üzüldüm. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir.Dün akşam kanamam oldu. Bebeğin düşük riski varmış. Ne diyeceğimi bilmiyorum
Hak ettim bunu ben, o kadar çok neden buradasın dedim kiBen çok üzüldüm. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir.
bence siz gerçek değilsiniz..Ya bilmiyorum. Mantıklı konuşan bir yanım evt diyor, senin ebeveynlerin çok iyi değildi ama bu senin de öyle olacağın anlamına gelmez. Sonra kafamda natüralist düşünceler uçuşuyor. Hepimiz eninde sonunda annelerimize dönüşmüyor muyuz gibisinden. Ve cidden zor. Nöbetim olur mesela iki gün evde olmam, gecenin bir yarısı acil durum olur ameliyata giderim. Ve gebeliği sonlandırmak için de eşimin rızası gerekli.
Tuvalete gittiğimde bile bacaklarımın arasından kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum. Sevmeyi kaybederek mi öğreneceğim, kaybedince daha mı çok seveceğim kim bilirBelki de bu risk gerçekten isteyip istemediğini düşünmen için Allah'ın bir işidir. Kim bilir... Sevindim istemediğine... Umarım herşey sizin için çok güzel olur
Bilinmez. Ama Allah kimseye kaybettikten sonra sevme duygusunu yaşatmasin... Öyle düşünme lütfenTuvalete gittiğimde bile bacaklarımın arasından kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum. Sevmeyi kaybederek mi öğreneceğim, kaybedince daha mı çok seveceğim kim bilir
Son durumunuzu merak ediyorum, paylaşır mısınızTuvalete gittiğimde bile bacaklarımın arasından kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum. Sevmeyi kaybederek mi öğreneceğim, kaybedince daha mı çok seveceğim kim bilir
Hafif hafif kanamalar oluyor ama eskisine göre baya azaldı ve o hâlâ yerinde ve yaşıyorSon durumunuzu merak ediyorum, paylaşır mısınız
Hafif hafif kanamalar oluyor ama eskisine göre baya azaldı ve o hâlâ yerinde ve yaşıyor
Rabbim kucağını doldursun inşallah bebelerle ve isteyen herkesin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende ikizlerimi kaybettim.Keşke benim kuzumun kalbi atsaydı Rabbim görüyorsun mübarek gecede isteyen bir yana istemeyen bir yana herkes ayrı imtihandaİçim parçalandı 1 hafta oluyor zorunlu kürtaj olalı.İçim paramparça ben onun minik kalbinin atması için dünyaları verirdim.Lütfen o meleğe kıyma lütfen mahvoldum okuduğumda.Sev onu okşa karnını bağlan ona kaybetmek çok kötü
Son durumunuz nedir merak ettim inşallah iyisinizdir.Hafif hafif kanamalar oluyor ama eskisine göre baya azaldı ve o hâlâ yerinde ve yaşıyor
İyiyim, teşekkür ederim her şey yolunda, 10 haftalık oldu artıkSon durumunuz nedir merak ettim inşallah iyisinizdir.
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla bir bebeğiniz olur umarım. Şimdi ben de benimkini sizin için de seveceğim :)Keşke benim kuzumun kalbi atsaydı Rabbim görüyorsun mübarek gecede isteyen bir yana istemeyen bir yana herkes ayrı imtihandaİçim parçalandı 1 hafta oluyor zorunlu kürtaj olalı.İçim paramparça ben onun minik kalbinin atması için dünyaları verirdim.Lütfen o meleğe kıyma lütfen mahvoldum okuduğumda.Sev onu okşa karnını bağlan ona kaybetmek çok kötü
Geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Acınızı tahmin edebiliyorum ama bir yandan da şöyle düşünün bu doğal seleksiyonun bir sonucu. Düşüklerin büyük kısmı kromozomal sıkıntılardan dolayı meydana gelir. Bir tür ayıklama gibi. Bu yüzden belki doğsaydı sizin için de onun için de yaşam çok zorlu olacaktı.Zamanında aynı süreçten ben de geçtim. İstemiyordum. Henüz yeni evliyim diyordum. Maddi manevi sıkıntılarımız var şimdi sırası mıydı diye üzülüyordum. Sonra beni bırakıp gitti. Ardından iki seneden fazla geçti. Ama onun yerini dolduramadım. Suan o kadar pişmanım ki... Ne büyük bir nimet olduğunu anlayamamısım. Umarım siz de bu dönemi bir an önce atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?