4 haftaNe kadarlık hamilesin yasal süren dolana kadar düşün biz ne desek boş herkes aynı düşünmez çünkü en iyisine siz karar verirsiniz belki herşey daha çok güzel olur.
4 haftalık şimdi bir kaç gün düşünüp öyle karar vereyim en iyisi biraz kafamı toparlamış olurumHala zamanınız varsa bekleyin biraz daha. Şimdi çok yeni herşey. Belki duygularınız değişir. Tabi ki herkesin gönlünden geçen aldırmamak. Ama neyin hayırlı olup olmadığını bizden daha iyi bilen bir yaratıcı var. Biraz daha bekleyin. Sakin kafayla verin kararınızı.
Ben farklı bir pencereden bakmayı demiyorum neden kiziyorsun ki
Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum
Gerçekten hic hazır hissetmiyorum eşim aldırmamı istemiyor ama o çocuğu doğuracak olan benim diyorum oda sen bilirsin ama ben istiyorum diyor iyice sinir etti beni anneme söyleyecek miş annemde aldırma diyecek bende anneme söyleme dedim artık ne yapar bilmiyorumBunun kararını yalnızca siz verebilirsiniz.Burada ''aldırdım,sorun yok'' diyenler de çıkabilir,''çok pişmanım keşke yapmasaydım'' diyenler de.Bu sizin yapınızla alakalı.Geçmişe dönük pişmanlıkları çok yaşayan biriyseniz,psikolojiniz bozulabilir bir süre.
Yine de ben istenmeyen bir hamileliktense aldırılmasından yanayım.Sonuçta o çocuk dünyaya geldikten sonra kendi başına büyümeyecek,büyütecek olan sizsiniz.Siz iyi olmazsanız o da olamaz,siz mutsuz olursunuz o da olur,ona bunu yaşatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ayrıca lütfen ''katil'' diyenlere aldırış etmeyin.Devlet size 10 haftaya kadar izin veriyor bildiğim kadarıyla.Bu süre içinde yaptıran hiçbir kadın ''katil'' olmuyor yani,içiniz rahat olsun.
Kız sana ne dicem bak benim annem de böyle kardeşime kazayla hamile kalmış sözde babam korunuomuş.valla bende anlamadım ki hiç Beklemiyordum ama oluyomuş
Bende hasta olacaktım günlerim geçti ama karnım Ağrı'yo filan iki gündür rüyamda hamile olduğumu gördüm bugün hamile olduğumu öğrendim ama şok tayımani karar vermeyin derim ben..
bir arkadasimda sizin gibi aldirmak istiyordu ikinciyi,sonra bebek kendiliginden dustu ve cok uzuldu,dedigim Allahin gucune gitti diye.
dinden girmek istemem ama bu kadar korunarak olduysa vardir bunda bi hikmet.
benim kardesimde istenmeyen bebekti,annem cok aldirmak istemis ama bi sekilde ruyalar filan gormus vazgecmis.
simdi cok kiymetlidir kardesim onun icin,hep der iyiki dogurmusum..ben cok uzaktayim kardesim burnunun dibinde,iliskileri cok farkli ve guzel..
bence acele etmeyin karar vermek icin.
İroni başka birşeylere dokunduruyor, 3 çocuk, 1 yıla kadar yasaklanır ne çağrışım yapıyor hayatım, cımbızı ye beni yemeBen farklı bir pencereden bakmayı demiyorum neden kiziyorsun ki
İroni demi yasaq
Ya valla sesli güldüm babanaKız sana ne dicem bak benim annem de böyle kardeşime kazayla hamile kalmış sözde babam korunuomuş.
Kardeşim doğduktan sonra da babam itiraf etmiş kondomun başını önceden deldim diye
:):) valla bunu anam bana anlattığından beri paketi ben açıyorumYa valla sesli güldüm babanayoksa benim gıcık kocam da mı bilerek yaptı
Gerçekten hic hazır hissetmiyorum eşim aldırmamı istemiyor ama o çocuğu doğuracak olan benim diyorum oda sen bilirsin ama ben istiyorum diyor iyice sinir etti beni anneme söyleyecek miş annemde aldırma diyecek bende anneme söyleme dedim artık ne yapar bilmiyorum
Allahım yüreğine ferahlık versin, senin konun çok dikkatimi çekti yorumları okurken aklıma geldi, annem abimlerden illallah demiş ikisinin arası 2 yaş sonra bana hamile kalmış 4 sene sonra, asla doğurmam demiş, altın bileziğini götürmüş doktora yatmış masaya, teyzem belki bi kızın olur abla kıyma ona demiş son dk vazgeçmiş, inan bana şimdi o kadar mutluki iyki seni doğurmuşum beni hareketlerimden bile anlıyosun tek sırdaşımsın diye, beni tembihliyo ama dikkat et ikinciye hamile kalma diye ama kaldıktan sonra bişey demez hakkında hayırlısı olsunBir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum
Bende hasta olacaktım günlerim geçti ama karnım Ağrı'yo filan iki gündür rüyamda hamile olduğumu gördüm bugün hamile olduğumu öğrendim ama şok tayım
Her zorlukla beraber bi kolaylık vardır. O masum Can'a kıymasanız . Evlat öyle büyük bi nimet ki. Hem ortada ciddi bi nedende yok . Eşiniz de aldırmama taraftarı . Bu yük vicdanınıza ağır gelmeyecek mi ...mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Höff akşamdan beri alakasız konularda şekil yapacam diye negatiflik saçmasan da biz de bölünmeden konuyu okusak nası olur ha hacıBen farklı bir pencereden bakmayı demiyorum neden kiziyorsun ki
İroni demi yasaq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?