Beklenmeyen hamilelelik

Bunun kararını yalnızca siz verebilirsiniz.Burada ''aldırdım,sorun yok'' diyenler de çıkabilir,''çok pişmanım keşke yapmasaydım'' diyenler de.Bu sizin yapınızla alakalı.Geçmişe dönük pişmanlıkları çok yaşayan biriyseniz,psikolojiniz bozulabilir bir süre.
Yine de ben istenmeyen bir hamileliktense aldırılmasından yanayım.Sonuçta o çocuk dünyaya geldikten sonra kendi başına büyümeyecek,büyütecek olan sizsiniz.Siz iyi olmazsanız o da olamaz,siz mutsuz olursunuz o da olur,ona bunu yaşatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ayrıca lütfen ''katil'' diyenlere aldırış etmeyin.Devlet size 10 haftaya kadar izin veriyor bildiğim kadarıyla.Bu süre içinde yaptıran hiçbir kadın ''katil'' olmuyor yani,içiniz rahat olsun.

4 haftalık şimdi bir kaç gün düşünüp öyle karar vereyim en iyisi biraz kafamı toparlamış olurum

Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum

ani karar vermeyin derim ben..
bir arkadasimda sizin gibi aldirmak istiyordu ikinciyi,sonra bebek kendiliginden dustu ve cok uzuldu,dedigim Allahin gucune gitti diye.
dinden girmek istemem ama bu kadar korunarak olduysa vardir bunda bi hikmet.
benim kardesimde istenmeyen bebekti,annem cok aldirmak istemis ama bi sekilde ruyalar filan gormus vazgecmis.
simdi cok kiymetlidir kardesim onun icin,hep der iyiki dogurmusum..ben cok uzaktayim kardesim burnunun dibinde,iliskileri cok farkli ve guzel..
bence acele etmeyin karar vermek icin.

Gerçekten hic hazır hissetmiyorum eşim aldırmamı istemiyor ama o çocuğu doğuracak olan benim diyorum oda sen bilirsin ama ben istiyorum diyor iyice sinir etti beni anneme söyleyecek miş annemde aldırma diyecek bende anneme söyleme dedim artık ne yapar bilmiyorum

3 yaşındaki çocugun neresi küçük kardeşi doğduğunda 4 yaşına yaklasmis olcak yalniz kürtaj olcak kadar istemiyorsaniz en az 2 yöntemle koruncaksiniz ki böyle durumlar yaşanmasın
Biz ne diyelim şimdi karninizdaki sizin canınız

valla bende anlamadım ki hiç Beklemiyordum ama oluyomuş
Kız sana ne dicem bak benim annem de böyle kardeşime kazayla hamile kalmış sözde babam korunuomuş.
Kardeşim doğduktan sonra da babam itiraf etmiş kondomun başını önceden deldim diye

Bende hasta olacaktım günlerim geçti ama karnım Ağrı'yo filan iki gündür rüyamda hamile olduğumu gördüm bugün hamile olduğumu öğrendim ama şok tayım

Ben farklı bir pencereden bakmayı demiyorum neden kiziyorsun ki
İroni demi yasaq
İroni başka birşeylere dokunduruyor, 3 çocuk, 1 yıla kadar yasaklanır ne çağrışım yapıyor hayatım, cımbızı ye beni yeme

Konu sahibesi sağlıklı bir karar vermek için biraz zaman tanıyın kendinize, zor bir karar çünkü.

Bencilce gelebilir ama bu gibi durumlarda erkeklerin konuşmasını anlamsız buluyorum.O ısrar etse bile çok uzun bir süre o bebekle sadece sizin bağınız olacak ki doğduktan sonra da yine en çok siz ilgileneceksiniz.Kendisi büyük ihtimalle akşam işten dönüp iki kucağına alıp ardından ''altına yaptı bu'' diye üzerinize atacak.Çünkü genel olarak Türk ailesinde durum bu.
Sizin aileniz de bu profildeyse ben olsam kulaklarımı tıkar,kimseyi dinlemez,kendi iç sesime yoğunlaşırdım.Gerçekten istemiyor musunuz,yoksa korkularınız yüzünden mi böyle düşünüyorsunuz diye bir müddet düşünün.Acele karar vermeyin,vaktiniz var nasıl olsa.Eşiniz de sonuçta hayır aldıramazsın dememiş,sen bilirsin demiş son sözü size bırakmış,kararınız neyse ona bildirirsiniz.

Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum
Allahım yüreğine ferahlık versin, senin konun çok dikkatimi çekti yorumları okurken aklıma geldi, annem abimlerden illallah demiş ikisinin arası 2 yaş sonra bana hamile kalmış 4 sene sonra, asla doğurmam demiş, altın bileziğini götürmüş doktora yatmış masaya, teyzem belki bi kızın olur abla kıyma ona demiş son dk vazgeçmiş, inan bana şimdi o kadar mutluki iyki seni doğurmuşum beni hareketlerimden bile anlıyosun tek sırdaşımsın diye, beni tembihliyo ama dikkat et ikinciye hamile kalma diye ama kaldıktan sonra bişey demez hakkında hayırlısı olsun

Bende hasta olacaktım günlerim geçti ama karnım Ağrı'yo filan iki gündür rüyamda hamile olduğumu gördüm bugün hamile olduğumu öğrendim ama şok tayım

bence karninizdaki cana sans verin..
ne yapmis etmis size tutunmayi becermis o kadar engele ragmen..
inanin bi bakmissiniz buyumus gitmis ve is guc kacmiyor.
bence esinizi dinleyin,o sizin nasibinizde olmasa Allah ol demese nasil cana gelecekti.
sakin olun,bol bol dua edin..
kiziniza haksizlik filan yapmiyorsunuz ayrica,ilerde zaten kardes diye tutturacak varsin beraber buyusunler sizde ikisini okula gonderir hayata donersiniz.
bi 5 sene sonra yeniden eve kapanmak mi daha mantikli,zaten elinizin alisik oldugu bebek bakimini yapip hayata donmek mi?

Her zorlukla beraber bi kolaylık vardır. O masum Can'a kıymasanız . Evlat öyle büyük bi nimet ki. Hem ortada ciddi bi nedende yok . Eşiniz de aldırmama taraftarı . Bu yük vicdanınıza ağır gelmeyecek mi ...

yani sağlık problemi olmadıgı surece belli gunler belli cinsel iliski sonucu hamile kalınıyor bu zaten doganın kanunu, biyolojik, fizyolojik bir olay. bunu nasibe kısmete baglamak bana mantıklı gelmıyor.
hazır cocugunuz buyudu ise baslamak istiyorsunuz bence baslayın, kendinize hayatı daha da zorlastırmayın derim ben. obur turlu iki cocuk, ertelenen is hayatı, her sey daha da karmakarısık olacak. bir rahat ettim demeden nefes almadan tekrar yeni bebek sorunları yasayacaksınız

Ben farklı bir pencereden bakmayı demiyorum neden kiziyorsun ki
İroni demi yasaq
Höff akşamdan beri alakasız konularda şekil yapacam diye negatiflik saçmasan da biz de bölünmeden konuyu okusak nası olur ha hacı

@Lovesnob kaç haftalık gebelik? Belki yeni öğrendiğin için böyle tedirginsindir biraz zaman versen kendine? Böyle önemli kararları duygu yoğunluğuyla vermemek lazım. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…