beklenmeyen telefon

Anlamadım bu kadın sizi aramadı mı? Numaranızı zaten biliyor yani yanlış mıyım? Numaramı öğrenir derken

Nasıl numaramı öğrenir kadin zaten biliyomus ki aramış sizi pek bi rahat geldiniz bana
Pardon yeni okudum iş yerinizden aramış ayrıca iş yerinizden arayacak cesareti olanın sizin numaranızımi bulamayacak

Siz karsı tarafın nosunu biliyormusunuz.

Bence onun kocasınında bilmeye hakkı var.
Güzelce araştır, eşine çaktırma, önce onun eşi öğrensin sonra sende gerekeni yaparsın
En mantıklısı bu bence.
Kadına "sen benim umurumda değilsin" mesajı verin ki size her şeyi anlatsın. Eşinize karşı hiddetliymiş, onun hayatını mahvetmek istiyormuş izlenimi yaratın ki, eşinizden intikam almak için yapıyorsa yemi yutsun. Sonra onun anlattıklarını, delilleriyle birlikte önce onun kocasına gönderin :) doğruluğunu araştırdıktan sonra da eşinizin karşısına çıkarsınız.
Sanki sizi aramakla yaptığı pislik örtülüyormuş gibi... Ne yüzsüzlük.
Konuşup işin aslını öğrenmek şart. Bu şüpheyle yaşanmaz ki.

İnşallah huzur bozmaya çalışan yalancının tekidir.

Numarayi ara delil ve kanit ne varsa yollasin bunlari bilmeye hakkin var ilerde ne gelicek basina bilmelisn

Muhtemelen eşiniz sizi bu kadınla aldatmış . Daha sonra sıkılınca bırakmış ve kürkcü dükkanına geri dönmüş . Kadında sen misin beni terk eden diye size bu durumu anlatmış . Sanırım benim olmayacaksan karının da olma düşüncesi var. Her ihtimale karşı aldatılmış gibi duruyorsunuz. Benim affedebileceğim bir şey olamazdı bu . Çok coook ağır bir durum . Şu olayın asli astarı neymiş öğren . Bir arkadaş operatörden geçmişini çıkartabilirsin demiş bu doğru. Böyle bir yöntem var. Hangi operatöre bağlıysa eşiniz telefon arama geçmişi bul de çıkar zaten . Sonra seni arayan numarayla gerçekten çok konuşmuş mu çıkar. Son 6 aya kadar çıkıyordu benim bildiğim kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun

Peki eşin deniyorsa seni.? Bu mantıklı bir hikaye değil. Kadın evliyse kendi evliliği için susar ki zaten bu zamana kadar söylersen diye tehdit eden adam şimdi neden bir şey yapmasin ki

Peki eşin deniyorsa seni.? Bu mantıklı bir hikaye değil. Kadın evliyse kendi evliliği için susar ki zaten bu zamana kadar söylersen diye tehdit eden adam şimdi neden bir şey yapmasin ki
Hangi aklını kaybetmiş erkek böyle eşini dener? Ne sebeple yani? Hiç mantıklı değil.

Anlamadım bu kadın sizi aramadı mı? Numaranızı zaten biliyor yani yanlış mıyım? Numaramı öğrenir derken
Is yerinden aramış demişti sanırım.

Konu sahibi, kadın büyük ihtimal sizin tanıdığınız. Size kin güden biri var mı? Yoksa neden iş yerinden arasında cepten aramasın C Cinnamon roll

Hangi aklını kaybetmiş erkek böyle eşini dener? Ne sebeple yani? Hiç mantıklı değil.
Hikaye ne kadar mantıklı geldi size.? Olabilir bana ne kadar güveniyor yada böyle bir durumda ne yapar bla bla bla
Mesele şu ki ilk önce eşine şöyle yanına oturt ve yanında ara

Hamilelik dönemlerinde sık rastlanır oldu böyle şeylere.

Psikologlar dan dinlediğim kadarıyla kadınla iletişime geçmemeniz gerekiyor o kadına dediklerin benim için önemli veya evliliğimiz senin sözlerine baglı imajını vermemek için. Diger taraftan tüm bilgileri aldıgınızı eşinize söyleyerek açık açık söylemesi gerektiğini dile getirin. Durumu izah etsin. Dogru mu yanlış mı tabiki soracaksınız.Tekrarını mı yapsın nasılsa anlamıyor veya bilse de devam ediyor diyerek.

Asla kadını ilişkinin içerisine sokmayın. Ne varsa eşinizle konuşun. Durumu bir ögrenin bakalım.

İsim verdi mi ya da şurdan tanışıyoruz gibi bi bilgi iş yerini araması gerçekliğini azaltıyo sonuçta eşin kadına benim karım burda çalışıyor dememiştir.

Belki durum tam tersidir o eşinizi bırakmıyordur yada eşinizle birlikte olmak sizi ayırmak istiyordur,üstüne gitmeyin biraz bekleyin eğer kadın sizi yine ararsa belliki ayrılmanızı sorun yaşamanızı istemiş amacına ulaşamamıştır.Eğer uzun bir süre sesi çıkmazsa ve hâlâ kafanıza takılıyorsa kadınla yada eşinizle konuşursunuz.

Siz peki biliyor ya da hissediyor muydunuz aldatıldığınızı? Çok saçma bir şey.
Durup dururken birisi arıyor, ben evliyim ama kocanla beraber oldum blablabla ve ben böyle dinleyip, iyi günler dileyip:) telefonu kapatıyorum neyse.

Hikaye ne kadar mantıklı geldi size.? Olabilir bana ne kadar güveniyor yada böyle bir durumda ne yapar bla bla bla
Mesele şu ki ilk önce eşine şöyle yanına oturt ve yanında ara
Doğru, hikaye de mantıklı değil.
Ama bir erkek böyle bir senaryo üretip durduk yere eşinin güvenini sarsmaz bence. Hangi açıklamayı yaparsa yapsın kadının aklında soru işareti kalacaktır.

Kizlar facebookta telefon numarasi ile aratinca o kadinin kim oldugunu ogrenmek mumkun mu?

Kafama takilan su var. Esiniz kadini tehdit ettigi icin simdiye kadar susmus. Peki simdi konusunca kocasinin ogrenme ihtimali olacagini dusunmemis mi?
Ben aldatan kadinlarin ayrilinca hele de terk edilerek ayrildiklarinda adamlardan intikam almak icin bu tip seylere girdigini okumustum. Ancak burada kadin evli. Anladigim kadariyla esinden de bosanmayi dusunmuyor. Belki de esiniz bosansa idi o da bosanacakti orasini bilemem. Kendini de riske atiyor. Dogru olabilir soyledikleri. Oyun olsa gizli numaradan arardi diye dusunuyorum ya da evliliginizi bozmak isteyen de gizli nunaradan arardi.

Bir kez aldatilinca affederdim diyen kisiye sozum. Aldatilmis biri olarak bu kadar net konusuyorum. Aldatmak kisilik bozuklugu. Ve bunun bir defasini gormedim. Aldatan hep aldatir. Bir defa aldatinca affederse kadin bosanmak icin ikinci kez yakalamayi mi bekleyecek? Ne yapicak yani adamin pesine dedektif mi tutacak?
Aldatilan kadinlar da genelde fedakar, yuvasi icin cirpinan kadinlardir. Gerci tum kadinlarimiz oyle. Ama adami affedip iyiligimle eziyim ki pisman olsun bir daha yapmasin diye bir davranisa girmek adamin daha da aldatmasini saglar. Bu dusunce tarzi yanlis. Cunku adamin gozunde ezik oluyorsunuz. Ne yapsam da bosanmiyor diye dusunur adam. Lutfen affet gibi seyler soylemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…