- Konu Sahibi Cinnamon roll
-
Bu şekilde daha fazla dayanamayacağım o numarayı arayarak yarın içim buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama kendi cep telefonumdan ararsam numaramı öğrenir gizli numarayı da açacağını sanmıyorum. Özellikle böyle geç bir saatte aramalıyım ki dediği gibi evliyse huzursuz olsun
Nasıl numaramı öğrenir kadin zaten biliyomus ki aramış sizi pek bi rahat geldiniz banaBu şekilde daha fazla dayanamayacağım o numarayı arayarak yarın içim buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama kendi cep telefonumdan ararsam numaramı öğrenir gizli numarayı da açacağını sanmıyorum. Özellikle böyle geç bir saatte aramalıyım ki dediği gibi evliyse huzursuz olsun
Siz karsı tarafın nosunu biliyormusunuz.Bu şekilde daha fazla dayanamayacağım o numarayı arayarak yarın içim buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama kendi cep telefonumdan ararsam numaramı öğrenir gizli numarayı da açacağını sanmıyorum. Özellikle böyle geç bir saatte aramalıyım ki dediği gibi evliyse huzursuz olsun
En mantıklısı bu bence.Bence onun kocasınında bilmeye hakkı var.
Güzelce araştır, eşine çaktırma, önce onun eşi öğrensin sonra sende gerekeni yaparsın
Numarayi ara delil ve kanit ne varsa yollasin bunlari bilmeye hakkin var ilerde ne gelicek basina bilmelisnHerkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.
Hangi aklını kaybetmiş erkek böyle eşini dener? Ne sebeple yani? Hiç mantıklı değil.Peki eşin deniyorsa seni.? Bu mantıklı bir hikaye değil. Kadın evliyse kendi evliliği için susar ki zaten bu zamana kadar söylersen diye tehdit eden adam şimdi neden bir şey yapmasin ki
Is yerinden aramış demişti sanırım.Anlamadım bu kadın sizi aramadı mı? Numaranızı zaten biliyor yani yanlış mıyım? Numaramı öğrenir derken
Hikaye ne kadar mantıklı geldi size.? Olabilir bana ne kadar güveniyor yada böyle bir durumda ne yapar bla bla blaHangi aklını kaybetmiş erkek böyle eşini dener? Ne sebeple yani? Hiç mantıklı değil.
Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.
Doğru, hikaye de mantıklı değil.Hikaye ne kadar mantıklı geldi size.? Olabilir bana ne kadar güveniyor yada böyle bir durumda ne yapar bla bla bla
Mesele şu ki ilk önce eşine şöyle yanına oturt ve yanında ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?