- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Cinnamon roll
-
k bakma ama hic inandirici degil ben gidip kocama beni. baskasi kandirdi oda olgunlukla karsilayack k bakmayin burasi turkiye amerika degil. bu. kadar. genis mesebli degiliz. hic sevmedim bu seneryoyu. haaaa gercek bile olsa elinde bir kanitin yok. gozunle gormedigin duymadigin bisey icin yuvami yikmam. cok supeleniyorsan yuzlestr aladatilan kadin senin gibi rahat olmaz bi burda bir cok aladatma olaylarina sahit olduk. kadinlarin. perisanligini insan telefon. nasinda bile his ediyor. belki bana kizacaksiniz bu benim. kendi sahsi fikrim sizinle ilgili hic bir sekilde bir. sorunum yok ama bana samimi gelmediHerkese günaydın herşey ortaya çıktı ve yazacak bir şey olmadığını düşündüğüm için yazmayacaktım. Dün kendisiyle mesajlaştık 4 ay görüşmüşler. Eşin kendisine evliliğinin çok kötü gittiğini sevmediğini söylemiş. Kandırıldığını anlayınca da kendi eşine anlatmış. Bir anlık hata boşluk vs demiş eşine, eşi de çok olgun karşılamış. Bana bunca zaman sonra neden söylediğini sorunca da ben bedel ödedim başkaları de ödemeli dedi. Kendisi çok masummuş, kandırılan aşık olan birisiymiş gibi konuşuyor. Mesajlaşmalarını sakladığını istersem gönderebileceğini ama üzülebileceğimi söyledi okursam. Bu mesajları eşin gördü mü diye sorunca hayır dedi. Kocanın nasıl bir insan olduğunu bilmen gerekiyor diye iletişim kurdum dedi.
Daha önce hiç şüphelenmedim çünkü biz bebek sahibi olmaya birlikte karar verdik ve uzun bir tedavi süreci başladı. Zor bir gebelik geçirdim düşük tehditi ve 9 ay kullanmak zorunda olduğum iğneler vardı. Bu dönemlerde hep yanımda olduğunu hissediyordum. Ben bir mücadele verirken böyle bir adiliği nasıl yapabilir aklım almıyor.
Peki eşin deniyorsa seni.? Bu mantıklı bir hikaye değil. Kadın evliyse kendi evliliği için susar ki zaten bu zamana kadar söylersen diye tehdit eden adam şimdi neden bir şey yapmasin ki
Bir de huzur dolu ortam saglayin ki baska kadina gitmesin demis. Onceden sanki huzursuz ortamda yasiyordu adam. Huzur dolu ortam yapalim ki adamlara "sen aldatsan da ben sana mecburum" demeye getirelim.
Gercekten bir kez yaparsa affet diyenleri anlamiyorum. Sizin de dediginiz gibi bu gercek nasil unutulur?
Bende sanırım pıçaaa börüne börüneeeBen böyle sakin kalabilen kadınlara hayranım. Nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum. Ben kapıda ekmek bıçağı ile karşılardım kesin.
Ya ben, nasıl böyle sakin kalabiliyorsun, diyenleri anlamıyorum. Ben de böyle bir durumda gayet sakin kalabilir, poker suratı oynayabilirim. Kişiden kişiye değişir bu belki ama ben alışkınım içimde fırtınalar kopsa da gülümsemeye.
Ben buyum çünkü. Duygularımdan ziyade mantığım yönetir beni.
Bizzat çok yakınımdaki insanlarda yaşadık biz bunu. Bir şekilde içindeki hislere direniyorsun.
Arkadaslar , hepiniz kadinin kocasina takilmissiniz ama oluyor boyle seyler
Birebir yasadim , cok sevdigim bir erkek arkadasimi karisi aldatti , adam aglaya aglaya anlatti bize ve bosanmak istemedigini soyledi , yani her erkek aldatilinca bosanmiyor , affeden erkek de var
Gayet de var yani , nasil boranmayan kafin var ise erkek de varİlk defa duydum boşanmak istemeyen erkek....
Gerçekten anlamıyorum bazen KK'daki kadınları. Hem sakin ol, bir şey belli etme delil topla diyorlar hem de sakin kalınca nasıl böyle sakin kalabiliyorsun oluyor.Bence de tamamen karakter meselesi bu . Katılıyorum size.
Nekadar safsin kendi esine anlatmis o adamda kabul etmis olgun karsilamis aldatilmayi senin esin o kadini birakinca hirsindan dayanamayip atamis solemis sen onun esinede soleme diyede biliyor esim demis hey allahim sizde inandiniz hic bir adam kabul etmez bunu ya bastan beri hepai yalan mesaj falan yok yada esi bilmiyo kadinin ben olsam mesajlari isterim kanit mi var bu kadini savciliga veririm hem kocasi ogrenir hem yuvani yiktigi izin tazminat oder hemde bosanirdim fedakarlik herseye yapilir ama bu baskaHerkese günaydın herşey ortaya çıktı ve yazacak bir şey olmadığını düşündüğüm için yazmayacaktım. Dün kendisiyle mesajlaştık 4 ay görüşmüşler. Eşin kendisine evliliğinin çok kötü gittiğini sevmediğini söylemiş. Kandırıldığını anlayınca da kendi eşine anlatmış. Bir anlık hata boşluk vs demiş eşine, eşi de çok olgun karşılamış. Bana bunca zaman sonra neden söylediğini sorunca da ben bedel ödedim başkaları de ödemeli dedi. Kendisi çok masummuş, kandırılan aşık olan birisiymiş gibi konuşuyor. Mesajlaşmalarını sakladığını istersem gönderebileceğini ama üzülebileceğimi söyledi okursam. Bu mesajları eşin gördü mü diye sorunca hayır dedi. Kocanın nasıl bir insan olduğunu bilmen gerekiyor diye iletişim kurdum dedi.
En başta Müge Anlı'da çocuğum kaçırıldı deyip ortalığı ayağa kaldıran kadın konusu vardı hatırlarsanızArkadaslar , hepiniz kadinin kocasina takilmissiniz ama oluyor boyle seyler
Birebir yasadim , cok sevdigim bir erkek arkadasimi karisi aldatti , adam aglaya aglaya anlatti bize ve bosanmak istemedigini soyledi , yani her erkek aldatilinca bosanmiyor , affeden erkek de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?