beklenmeyen telefon

k bakma ama hic inandirici degil ben gidip kocama beni. baskasi kandirdi oda olgunlukla karsilayack k bakmayin burasi turkiye amerika degil. bu. kadar. genis mesebli degiliz. hic sevmedim bu seneryoyu. haaaa gercek bile olsa elinde bir kanitin yok. gozunle gormedigin duymadigin bisey icin yuvami yikmam. cok supeleniyorsan yuzlestr aladatilan kadin senin gibi rahat olmaz bi burda bir cok aladatma olaylarina sahit olduk. kadinlarin. perisanligini insan telefon. nasinda bile his ediyor. belki bana kizacaksiniz bu benim. kendi sahsi fikrim sizinle ilgili hic bir sekilde bir. sorunum yok ama bana samimi gelmedi

Kadının eşinizle ayrılık sürecinde arayıp size bilgi vermesine anlam veremedim. Ev huzurunuzu bozmak , eşinizden aralarında geçen bir şeyin intikamını almak için yaptı desem, kendi kocasından nasıl korkmaz , çekinmez o da enteresan.
Numaranızı nasıl aldı eşinizin telefonundan?
Kafamda deli sorular

Cinsellik için?

Huzur dolu ortamda bir b.k olmuyor...Benim evimde de huzur var ama adam huzursuz, mutsuz. Niye efendim çok monotonuz. Bırakın ya şu adamlara yaranamazsınız huzurla muzurla.

Ben böyle sakin kalabilen kadınlara hayranım. Nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum. Ben kapıda ekmek bıçağı ile karşılardım kesin.
Bende sanırım pıçaaa börüne börüneee allah göstermesin böyle bişeyi kimseyede aklını kaybedecek kadar sinir krizleri geçirtmesin çok kötü bir durum

Ya ben, nasıl böyle sakin kalabiliyorsun, diyenleri anlamıyorum. Ben de böyle bir durumda gayet sakin kalabilir, poker suratı oynayabilirim. Kişiden kişiye değişir bu belki ama ben alışkınım içimde fırtınalar kopsa da gülümsemeye.

Ben buyum çünkü. Duygularımdan ziyade mantığım yönetir beni.

Bizzat çok yakınımdaki insanlarda yaşadık biz bunu. Bir şekilde içindeki hislere direniyorsun.

Arkadaslar , hepiniz kadinin kocasina takilmissiniz ama oluyor boyle seyler
Birebir yasadim , cok sevdigim bir erkek arkadasimi karisi aldatti , adam aglaya aglaya anlatti bize ve bosanmak istemedigini soyledi , yani her erkek aldatilinca bosanmiyor , affeden erkek de var

Bence de tamamen karakter meselesi bu . Katılıyorum size.

İlk defa duydum boşanmak istemeyen erkek....

Bence de tamamen karakter meselesi bu . Katılıyorum size.
Gerçekten anlamıyorum bazen KK'daki kadınları. Hem sakin ol, bir şey belli etme delil topla diyorlar hem de sakin kalınca nasıl böyle sakin kalabiliyorsun oluyor.

Sonuçta burada birbirimizin yüzünü göremiyor, sadece yazılanları okuyabiliyoruz. İlla bir şeyin inandırıcı olması için, "Allah belasını versin, geberteceğim onu, öyle kötüyüm, tansiyonum çıktı vs," mi yazmak gerekiyor ya da tüm duyguları yazı ile aktarmalı mı?

Düşünsenize aldatıldığınızı öğreniyorsunuz, insanlara derdinizi yazıyorsunuz üstüne bir de insanlara bunu ispat etmek için psikolojik baskıya maruz kalıyorsunuz. Karşıdaki insan olayları tüm çıplaklığı ile anlatmak zorunda değil ki. Yazmış işte olanı daha ne yazmalı inandırmak için. An be an burada olmalı ve bize her şeyi her adımı, olanı biteni anlatmak zorundaymış gibi davranıyoruz. Konu gerçektir, değildir bilemeyiz.

bi de ben anlamadım şu kısmı. birlikteyken tehdil edildiği için söyleyememiş. e ayrılınca eşin tehditleri bırakmış mı? neyle tehdit etmiş ki hem?

Nekadar safsin kendi esine anlatmis o adamda kabul etmis olgun karsilamis aldatilmayi senin esin o kadini birakinca hirsindan dayanamayip atamis solemis sen onun esinede soleme diyede biliyor esim demis hey allahim sizde inandiniz hic bir adam kabul etmez bunu ya bastan beri hepai yalan mesaj falan yok yada esi bilmiyo kadinin ben olsam mesajlari isterim kanit mi var bu kadini savciliga veririm hem kocasi ogrenir hem yuvani yiktigi izin tazminat oder hemde bosanirdim fedakarlik herseye yapilir ama bu baska

En başta Müge Anlı'da çocuğum kaçırıldı deyip ortalığı ayağa kaldıran kadın konusu vardı hatırlarsanız
Çocuğu kaçıranın kendi öz babası olduğu anlaşıldı
Kadın başkasıyla evliydi üstelik
Ne oldu?
Hiç bir şey
Kocanın durumu bildiği çocuğa sahip çıkacağını söyledi
Bu olay tüm ülkenin gözü önünde oldu
Bu sadece hatırladığım daha palu ailesine şuna buna girmedim
Diğerlerinin tek farkı ortaya dökülme iş olmaları

Ben eşini sayısız defa aldatıp, yine de ben karımın ayağına kurban olurum diyen erkek biliyorum. Bu nasıl sevgi, bu nasıl bir hayat anlayışı bilmiyorum. Ama var böyle erkekler. Halt yiyip, eşleri öğreneceği zaman elleri ayaklarına dolaşıyor.

İyi düşünün. Eğer ayrılacaksanız, sakin kalın. kadından mesajları isteyin. Tüm detayları öğrenin eşinize belli etmeden. Beraber fotoğraf, konuşma, ne türlü delil varsa toplayın. Ondan sonra eşinizle yüzleşin.

Eğer ayrılmayacaksanız, çok kurcalamayın bence. Siz daha çok üzülürsünüz.

Ben de gayet poker Face biriyim. Onun ailesiyle iligili bazı bildiğim şeyleri, eşim 6-7, hatta 10 yıl sonra öğrenmiştir, o da yeri gelmiştir, artık söylememin bir zararı kalmamıştır. Ben her şeyi öğrenir, didik didik eder, bu sırada eşime bir şey belli etmezdim. Eğer varsa böyle bir şey, o da size belli etmemiş anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…