beklenmeyen telefon

Bence vicdani rahatsizliktan dolayi degil aramasi. Cunku oyle olsa iliskiyi surdurmezdi. Intikam sanirim. Yine de kanitlamasi lazim.

Kadını boşverin.. Eşinizle konuşun. Böyle birşey yoksa da kendisi ispatlasın size.
Aldatan asla kabul etnez. Konusmak dogru degil. Erkekler hep inkar yolunu secer. Kadin bana takti elde edeneyince boyle yapiyor gibi bir suru yalanlar soyler. Ve bundan sonra da daha temkinli davranir.
Iliski varsa ispatlanabilir. Iliski yoksa onun isoati olanaz. Boyle birsey yoksa esi nasil ispatlayacak?

Kadının eşi aldatıldığını öğrendiyse nasıl olsa olan oldu artık risk yok diyerek intikam almak için aramış olabilir.

İlişkileri ne kadar sürdü acaba, Allah size sabır versin çok çokkk zor bir durum.

Bir an evvel harekete geçin, öncelikle eşinizin telefonuna engelli listesine, görüşme listesine vs bakın...

Karsi taraftan durumu ispat etmesini iste, kanitlarini al ki bosanma davasinda sana kolaylik olsun. belki de gercek degildir. sizi rahatsiz etmek isteyen birinin yaptğı birseyde olabilir. Allah yardimcin olsun

Vay anam vay peki aldatildigi gercegini nasil unutacak

Vay anam vay peki aldatildigi gercegini nasil unutacak
Bir de huzur dolu ortam saglayin ki baska kadina gitmesin demis. Onceden sanki huzursuz ortamda yasiyordu adam. Huzur dolu ortam yapalim ki adamlara "sen aldatsan da ben sana mecburum" demeye getirelim.
Gercekten bir kez yaparsa affet diyenleri anlamiyorum. Sizin de dediginiz gibi bu gercek nasil unutulur?

İçim acıdı...
Allah kimseye yaşatmasın,
O kadını da kocanız da kahretsin rabbim.
Evli bir kadın evli bir erkekle hey Allahım bir de yüzsüzce anlattı dimi.
Güçlü olun lütfen..

Sadece kadın ne dese ona inanıyorsunuz. Eşinizin telefonundan kadının numarasını aratsanıza. Bakın bakalım o numara var mı engellimi mi Değil mi

Aynı durumu yaşayacak her kadın, “kemalim yapmaz” moduna girer mi acaba?

Hem şok edici, hemde kuşku tohumu ekici bir durum.

kocana guveniyorsan baskasina bakma cekmeyen biride olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…