beklenmeyen telefon

Kadın muhtemelen aldatılmış farkında mısınız?
Burada mühim olan kocayı kaptırmamak..
Zira koca lütfedip eşini tercih etmiş.
İhanet ve sadakatsizlik ancak bu kadar güzel aklanabilirdi.
Konu sahibi eşine plaket vermeli bence

Eşinizle konusun anlatın durumu ilk başta ona guvendiginizi ondan böyle birşey beklemediginize ikna edin tabiki inkar edecektir arayan numarayı esinize verin hoporlere alıp sizin yanınızda konuşmasını isteyin

Herkese günaydın herşey ortaya çıktı ve yazacak bir şey olmadığını düşündüğüm için yazmayacaktım. Dün kendisiyle mesajlaştık 4 ay görüşmüşler. Eşin kendisine evliliğinin çok kötü gittiğini sevmediğini söylemiş. Kandırıldığını anlayınca da kendi eşine anlatmış. Bir anlık hata boşluk vs demiş eşine, eşi de çok olgun karşılamış. Bana bunca zaman sonra neden söylediğini sorunca da ben bedel ödedim başkaları de ödemeli dedi. Kendisi çok masummuş, kandırılan aşık olan birisiymiş gibi konuşuyor. Mesajlaşmalarını sakladığını istersem gönderebileceğini ama üzülebileceğimi söyledi okursam. Bu mesajları eşin gördü mü diye sorunca hayır dedi. Kocanın nasıl bir insan olduğunu bilmen gerekiyor diye iletişim kurdum dedi.

Hayret yazacak bir şey yok mu diyorsunuz. Pes yani. Hayal dünyanızda mutluluklar
Bir sonraki aldatmayı hiç araştırmayın siz mutlu mesut yaşayın eşinizle.

Fotoğraf gibi bir kanıt iste bence ve kanıtın olmadan asla eşine söyleme beni böyle biri aradı diye. Kadın doğru söylüyorsa mutlaka bir şey gönderecektir. Sonra yüzleşme vakti

Eşi de çok olgun mu karşılamış bence hikayenin bu kısmı olmamış burda s*çmışsınız

Bence eşinizin telefonunu karıştırın eğer böyle bi ilişki yaşanmışsa mutlaka bişeyler bulursunuz çünkü erkekler salak saklayamazlar bir şey ufacık bişey mutlaka unuturlar lütfen önce kendin araştır kadını aramadan önce.kadının numarasını telefonunu kaydet instagram hesabına gir ayarlar da kişilerim diye bi yer var telefonunda kayıt olanlar instagramdaysa tak diye çıkıyor bir snapchat var oraya da bak üyeliğin yoksa aç hemen kadın buralara kayıtlıysa direk çıkıyo bide operatörlerin hepsini ara vadofon turkcell türk telekom numara kime aitmiş öğrenmeye çalış.

affetmeye gelince ben bir kez affettim aradan 5 yıl geçti tekrar aldatıldım bi kere yapan ve bunu affeden bir kadın varsa mutlaka yapıyolar malasefff

hı ben boşanmam diyosan da adamı hiiiççç tınlamayacaksın evinde de oturacaksın parasını da yiyeceksin hiç boşanma derdiyle uğraşamam diyosan ya da ailen falan yoksa yanında olabilecek keyfine bakacaksın ne hali varsa görsün diyeceksin parasını alıp biriktirceksin bir süre sonra canın sıkılınca tekmeyi vurursun ama sakınn güvenmee sakınnn

Konunuzun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum.
Hiçbir erkek; karısının aldatmasını bu kadar olgunlukla karşılamaz. Size akıla mantığı yatkın geliyor mu bu durum?
Bırak eşinden gelen mesajları saklamayı hala telefon kullanabilmesi bile mucize.
Kendisi nasıl masum oluyor ne kandırılması Allah aşkına. Zaten evli. Beyin devrelerim yandı valla. Bu işin içinde başka oyunlar planlar var mutlaka. Madem kadın bu kadar açık konuşuyor. Eşinle yüzleştir, olayın detaylarını öğren.

konunuz gerçektir inancıyla yazıyorum; bu kadın da bir şey var. Madem kocasına anlattı yeni bir döneme başladı, donüp ortalığı karıstırmaya çalışması cok sahte bir hareket.onun da canı yansın istiyorum filan saçma geliyor. eşi bu konuyla hala uğraştığını duysa gene olgunlukla karşılayacak mı? manasız. Benim tavsiyem eşinize sorun ikma olursanız da unutun bu telefonu.

Çok fazla ihtimal var. Ancak ilk seçeneğiniz eşinizin sizi aldattığı yönünde olmasın. Kadın belki de eşinize takıntılı birisi ve eşinizden yüz bulamayınca böyle bir yöntemi denedi. Sizi ayırırsa eşinizin onunla ilgileneceğini düşündü belki de. Ya da eşiniz gerçekten aldattı. İkisi de ihtimal.

Kadının adını soyadını biliyor musunuz? Kim olduğunu biliyor musunuz? Önce kadını araştırın. Sizi arayan numara eşinizin telefonunda kayıtlı mı onu kontrol edin. Eşinizle havadan sudan konuşmalar yaparken konuyu aldatmaya getirin(çok doğal bir şekilde yapın bunu). Bu konu üzerinde konuşurken eşinizin tavırlarını konuşmalarını analiz edin. Eşinizin sizden uzaklaştığı bir dönem oldu mu onu da hatırlamaya çalışın.

Biraz bekleyin bu şekilde(bir kaç hafta ama araştırma ve gözlemlerinizi de yapın). Kadın eşinizi düzenli gören birisiyse(iş arkadaşı olabilir) onda mutsuzluk belirtileri görmeyi hedefleyecektir. Eğer istediğini elde edemediğini görürse size tekrar ulaşmak isteyecektir. Bu durumda kadın kendi kötü niyetini belli etmiş olur(Sizi tekrar ararsa eğer kanıtları istemeyi unutmayın.).

Beklemek canınızı çok sıkıyorsa, birileriyle konuşmak istiyorsanız da bu kişi eşiniz olsun. Hiç tanımadığınız bir kadınla konuşmanızı tehlikeli buluyorum. Bekleyemem diyorsanız sakin bir şekilde eşinizle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…