- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Kriterlerimiz değilde o an neye ihtiyacımız varsa ona çekiliyoruz bence. Beklentilerinizin dereceleri ile oynamanız pek işe yaramaz olacak olan her türlü oluyor. Olmayacak olan kırk dereden su getirsen olmuyor.Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Bu iş beklenti meselesi değil ki karşınıza sizi kendine bağlayan ya da nasıl desem etkileyen biri çıksaydı zaten çoğu beklentilerinizi görmezdiniz bile sorun hiçbir erkeğin sizi etkileyememesi aslında.Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Bak tehlikeli bir çizgidesin. Beklentilerini düşür. Beyaz atlı prens sendromuna tutulmak üzeresin. Benim de eli yüzü düzgün güzelce arkadaşlarım uzun süre hayatlarında biri olmayınca bu sendroma yakalanıyor, nedir bu, bir gün Hakan Sabancı Kıvanç Tatlıtuğ karışımı bir adam gelecek ve dizilerdeki gibi masalsı bir aşk yaşayacağım.
Karakteri iyi eli yüzü düzgün işi iyi bir insanla başlayın bir ilişkiye, gerçek canlı bir erkekle. Gerçek iletişime girmeniz gerek.
Bir de instagram fenomenleri izlemeyin
Uyguna aşık olmak değil de işte heyecan vermiyor kimse bana uzun zamandıryani aşk böyle kriterlerle gelen bişey değil bir an da oluyo kriter falan kalmıyor hı yok illa onlara uyguna aşık olucam derseniz size kolay gelsin
Kriterlerimiz değilde o an neye ihtiyacımız varsa ona çekiliyoruz bence. Beklentilerinizin dereceleri ile oynamanız pek işe yaramaz olacak olan her türlü oluyor. Olmayacak olan kırk dereden su getirsen olmuyor.
boy yakışıklık bunlar geçisi ve boş şeyler. saygı sevgi merhamet insanlı bunlar çok çok önmeli
Bu iş beklenti meselesi değil ki karşınıza sizi kendine bağlayan ya da nasıl desem etkileyen biri çıksaydı zaten çoğu beklentilerinizi görmezdiniz bile sorun hiçbir erkeğin sizi etkileyememesi aslında.
Kalıplar değil de işte beklentiler daha fazlaDış görünüş konusunda fazlaca yargınız var gibi geldi bana. Kalıplara sokmuşsunuz hayalinizde ve onu arıyorsunuz. Bence boy kilo yakısıklılık konusunu bayağı bi esnetmeniz lazım. Sipariş üzerine biri giremiyor maalesef hayatımıza. Özellikle fiziksel beklentiler bu kadar kalıplaşmamalı
O tarz dizileri de saçma buluyorum aslındaYanlış şeyler odaklısın bence. Fazla yaz dizisi etkisi gibi :)
Cinsellik düşünmesin demiyorum tek beklentisi o olmasın çünkü artık çoğu erkek tabiri caiz ise yatak arkadaşı arıyor sadeceYakışıklı olsun ,mesleği iyi olsun ,uzun olsun e karakteri de düzgün olsun istiyorsunuz cinsellik de düşünmesin baştan demişsiniz böyle bir erkek var mı gerçekten
Hepsini birden bulmak imkansız bence siz bilirsiniz bastan bu niyetle yaklaşıyor diyorsunuz ya o çok zor geldi .Cinsellik düşünmesin demiyorum tek beklentisi o olmasın çünkü artık çoğu erkek tabiri caiz ise yatak arkadaşı arıyor sadece
Hepsini birden bulmak imkansız bence siz bilirsiniz bastan bu niyetle yaklaşıyor diyorsunuz ya o çok zor geldi .
Insanları önce tanıyın bence çünkü kriterlerinizi herkes ister ama tüm bunlar bir arada mümkün mü sanmam
Bende muhtemelen şu haberlerde gösterilen pencere önünde kitabını okuyup kedileriyle yaşayan teyzelerden olacağımSizinle ayni bakis acısında bir kuzenim vardi.44 yasina dek ayni bakis acisini korudu. Sonunda kriterlerine o kadar da uymayan ve aslaa öyle biriyle olmaz dedigi biriyle gecen yil evlendi.Zaman cabuk geciyor.Bence bakis acinizi değiştirin.
Kasmıyorum aslında ama etkilenmiyorum maalesef artıkBence çok kriter düşünmeyin, muhabbet edin karşı tarafı tanımaya çalışın. Ben de zeki ve eğitimli erkeklerden etkilenirim, boş konuşan zevzek tiplerden hazzetmem. Yaşça büyük, kocamış, boşanmış çocuklu birinden hoşlandım tipi de çok içaçıcı değildi ama gerçekten bayılmıştım ona sonunda adam, ben çocukluyum sana haksızlık olur diye beni istemedi.Çok güzel muhabbetimiz vardı, bir de kalbi sıcacıktı yahu çok duygusal ve şeker bir herifti aynı zamanda çok zekiydi. Yani yani aşkın olacağı varsa oluyor, o zaman kriter mriter liste falan yalan oluyor zaten akla bile gelmiyor. Hayat 4 koldan akıyor, kalp ne kriter dinliyor ne de tip, para, sosyal statü şu bu. Sonuç olarak çok da kasmayın dediğim gibi aşkın olacağı varsa oluyor.
Öte yandan Türkiyede yakışıklı erkek sayısı çok az bence, burda da sıkıntı var .. tip bakımından Türk genetiği kadınlarda güzel oluyor ama erkeklerde pek iyi sonuçlar vermiyor. İlle de yakışıklı olsun derseniz Avrupaya açılın derim, Kuzey Avrupa yakışıklı erkekler dolu, aralarında çok sayıda yksek eğitimli olanları da var.
Valla ben de 30 yaşındayım, ne olmuş yani?Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Beni anlayan biri çıkmasına sevindim aslında mesela yakışıklılık da değil hani bir an bakarsın ve için titrer Ya hah tüm mesela o işteValla ben de 30 yaşındayım, ne olmuş yani?
Denklik konusunda haklısınız.
Yakışıklılık konusunda bir şey diyemeyeceğim. Yani en azından eli yüzü düzgün birini hak ediyorsunuzdur bence.
Şimdi üyelerin geneli dış görünüş konusunda kriterleri düşür demişler, buna çok katılamıyorum ya. Beğenmediğin biriyle nasıl evleneceksin ki?
Benim sevgilim var, ama bir aile dostumuz birini gösterdi sosyal medyadan, beğenirsen tanıştırayım sizi evlenmek istiyor diye. Ama yani olacak iş değil diyeyim, siz anlayın. Mükemmel bir insandır belki ama beğenmedim işte. Bekar kalmamak adına evlenilir mi şu durumda yani? Açık açık söyledim burada çok kez, öpmek istemeyeceğim biri değil kocam, flörtüm bile olamaz. Bunlar az buz meseleler değil, ondan sonra gelip buraya kocamdan tiksiniyorum diye konu açmak var.
Valla ben de 30 yaşındayım, ne olmuş yani?
Denklik konusunda haklısınız.
Yakışıklılık konusunda bir şey diyemeyeceğim. Yani en azından eli yüzü düzgün birini hak ediyorsunuzdur bence.
Şimdi üyelerin geneli dış görünüş konusunda kriterleri düşür demişler, buna çok katılamıyorum ya. Beğenmediğin biriyle nasıl evleneceksin ki?
Bodoslama atlayıp sevgilim olsun diye sevgili edinmek istemiyorum işte.Valla beklentili insan görünce aklıma banktaki iskelet kadın geliyor. Hayalindeki erkeği beklerken ömrün akıp gider.
Ama böyledir 25 yaş sınırını geçtin mi mantık devreye girer orası şöyle burası böyle diye ayıklar durursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?