Beklentilerimi mi düşürmeliyim ?

Senin beklediklerinin de beklentisi yüksek olduğu için denk gelemiyorsunuz bence.
Yani senin onay verdiklerin,hoşuna gidenler de seni çekici bulmuyor olabilir.
Özetle çıtanın yüksek olduğunu düşünüyorsun ama belki başkalarının citasinin gerisinde kaliyorsundur.
Tek taraflı düşünme derim.

Senin beklediklerinin de beklentisi yüksek olduğu için denk gelemiyorsunuz bence.
Yani senin onay verdiklerin,hoşuna gidenler de seni çekici bulmuyor olabilir.
Özetle çıtanın yüksek olduğunu düşünüyorsun ama belki başkalarının citasinin gerisinde kaliyorsundur.
Tek taraflı düşünme derim.
Tek taraflı düşünmek değil mesela bakıyorum beğenebileceğim tipte biri tanıyınca nasıl olur diye düşünüyorum ama o an kurduğu bir cümle Ya da söylediği bir şey hop o beklentiyi silip atıyor. Gerek yok dedirtiyor

Acele etmiyorum ama çevremdekiler işte yaşın geçiyor lafını söylemeye başladı artık

Bence yaşın verdiği olgunlukla heyecaniniz yok belkide boylesi daha iyi Arayista olmazsiniz sizin icin hayirli olan sizi gelip bulsun.

Allah korusun :))

Geniş pencereden bakıyorum hayata aslında hep

Zengin olsun demiyorum bana denk olsun diyorum yani para anlamında değil kültürlü olsun mesela
Umarım ruhuna denk birini bulursun çok maddi olaylara takılma ben çiçekler alan hediyelere boğan sürekli aşkım seni seviyorumlar falan ya aşırı yapmacık aşırı herkesci aşırı saçma gelmiyor mu sevmek de farklı değil mi ya ne bileyim dilde değilde hissetmek bakışlarında görmek bunu muazzam birşey insanın karnı her şekilde duyuyor da gönlü kolay kolay dolmuyor inşallah gönlünüzü dolduracak biri olur

Umarım ruhuna denk birini bulursun çok maddi olaylara takılma ben çiçekler alan hediyelere boğan sürekli aşkım seni seviyorumlar falan ya aşırı yapmacık aşırı herkesci aşırı saçma gelmiyor mu sevmek de farklı değil mi ya ne bileyim dilde değilde hissetmek bakışlarında görmek bunu muazzam birşey insanın karnı her şekilde duyuyor da gönlü kolay kolay dolmuyor inşallah gönlünüzü dolduracak biri olur
Zengin olsun demiyorum bana denk olsun diyorum yani para anlamında değil kültürlü olsun mesela

Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
begendigin kisiler seni istemiyorsa evet beklentini dusurmen gerekiyor. hem yakisikli, hem zengin, hem kariyerli bir erkek istiyorsan, o zaman senin de ekstra ozelliklerin olmasi gerekiyor. tabi her erkegin baktigi seyler farkli, kimi guzellik ister, kimi zengin olsun der, kimi nazlanacak biri ister, kimi hossohbet ister vs vs

Tek taraflı düşünmek değil mesela bakıyorum beğenebileceğim tipte biri tanıyınca nasıl olur diye düşünüyorum ama o an kurduğu bir cümle Ya da söylediği bir şey hop o beklentiyi silip atıyor. Gerek yok dedirtiyor
O hayal kırıklığı bence..
Citayla alakalı değil.
Yani hepimizin kafasinda bir erkek profili vardır illaki.
Ancak tanıştıktan sonra anın icine etmesi,kendine göre yapmış olduğu espirilerin bize göre çok yavan ve cocuksa kalması ; tamamen duygusal anlamda kapsül bilgi olarak bize yer etmiş erkek profilinden.
Seninle alakali değil,dışı kipkirmizi olan elmayı alırken bilemezsin ki...
Ancak isirdiktan sonra..
Ve bunu hepimiz yapıyoruz,senin gibiyiz.
O yüzden ben bir hata yahut problem göremedim sende.

Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Çekici bulduğun biri olmalı kesinlikle ancak kariyersiz bunu seç bence. Yani bu yakışıklı değil deme, çekici gelebilir mi bana diye sor. Ayrıca meslek görünüş yazmışsın, bunlardan ziyade karakter özellikleri olsa kriterlerin çok daha rahat edersin, çekim yasasını kullan meditasyon yap açık ol her şeye. Hayallerinin de üzerinde biriyle de tanışabilirsin ancak gerçek sevgi birini her şeyiyle kabul etme durumundan doğuyor. Ve kendi eksikliklerini başkası ile kapatmaya çalışmamaktan… genelde yakışıklı sevgili arayan kızlarda kendi değerini kanıtlama, onaylama ihtiyacı oluyor mesela siz için söylemiyorum ama..:

Bence karsidaki insanı yakışıklı/güzel yapan şey tamamen bizim ona olan hislerimizle alakalı. Siz henüz sevilecek birine denk gelmemişsiniz. O zamana kadar kalıplarınız bu olur sonra dersiniz ki ya ben x'ten önce uzun boylu, mavi gözlü erkeklerden hoslaniyordum aslında kafamdaki bu degildi vs. Hiç mi denk gelmediniz arkadasinizn ballandıra ballandıra anlattığı (sevgili,flört) cook yakışıklı adamın aslinda sıradan heryerde gördüğümüz tiplerden olduğunu 💁‍♀️ sevmek, sevilmek ,değer görmek herkesi güzel/yakışıklı yapıyor zaten.

Yakışıklı erkeklerin hepsi cinsellik peşinde değil bütün erkekler cinsellik peşinde dkdjdkdjd ama bunu evlenmeden önce isteyen var hemen evlenip inancına uygun isteyen var neyse burayı atlayalım. İyi ve mutlu bir evlilik veya ilişki için beklentinizi düşürüp diğer gördüğünüz kadınlardaki gibi kısa ve çirkin adamlarla olmanız falan gerekmiyor bazı erkekleri yakışıklı yapan kişiliğidir bası kadınları güzelleştiren de enerjisidir. Ya sizin beklentileriniz çok abartı yüksek, ya da sizin görüntünüz güzeldir ama enerjiniz sarmıyordur, kişilikler uyuşmuyordur. Bazı şeylerin görüntüyle kriterlerle alakası yoktur. Etrafımda çok yakışıklı adam vardı nişanlım da onlardan biri, niye diğerleri değil de nişanlım? Çünkü karakteri bana göre, çok örtüşüyoruz, aşırı eğleniyoruz. Ama diğerleriyle aynı uyumu yakalayamadım. Enerji tuttu mu adam gözünüzde arşa çıkar, tutmadı mı brad pit olsa dibe düşer, hele karakterine uyuz oldunuz mu yakışıklı bile görünmez o saatten sonra ortalıkta bi zibididir 😂 O yüzden kriter kısmayın onun yerine insanları daha iyi tanımaya çalışın

Mesajda kendimi gördüm, arkadaşlar hepimiz uzun boylu seviyoruz memlekette o kadar uzun var mı ya? 🙄😁
Şaka bi yana… ben 35 im, sseni endişelendirmesin bu ama bu yaşlarda artık insanları ne zaman evleneceksin diye darlamayı bırakıyorlar kısmen bu işin güzel yani 😁 konuna gelince.. bence hisler dışında kriterlerin olması çok iyi. Arkadaşlar demiş zaten karşına öyle biri çıkar ki kriter galan kalmaz diye, çok doğru, his açısından asla dediğiniz bir tipten hoşlanabilirsin, bu çok olası ve güzel. Burada ama uzun zamandır böyle hislet hissetmiyorum diye diğer kriterlerden uzaklaşma, belli bir yaştan sonra bu oluyor ki haklı olarak bunları bu hissi bir daha yaşayamayacağından korkuyorsun. Sın ilişkimde buna aldandım diğer kriterleri esnettim ama denk olmak olayı öyle önemli ki.. kesinlikle maddi açıdan özellikle en az en az kendine denk biri bence de olmalı. Zaten değilse olmuyor. Şimdi tip olayını zaten bence çözdük, öyle biri gelirki ‘Allahım bu tip değildi ama bu hisler benim hayal edemeyeceğim hislerdi şükürler olsun’ dersin. Beklentiden ziyade hayatın sana sundukları azdır belki. Hayırlısı olsun hakkında

Kardesimde sizin gibi düşünüyor yaşı 36 hala düşünüyor

29 yaşında 3 mesleğe nasıl ulaştınız? Nedir bunlar mesela?

Yakışıklı olsun ,mesleği iyi olsun ,uzun olsun e karakteri de düzgün olsun istiyorsunuz cinsellik de düşünmesin baştan demişsiniz böyle bir erkek var mı gerçekten 😅
25/ 30 yaşındayken onunla cinsellik düşünmeyen adamın evlenince sihirli bir değnek değmiş gibi birden gözünün ondan başkasını görmeyeceğini sanmak da ne bileyim🤔

Valla beklentili insan görünce aklıma banktaki iskelet kadın geliyor. Hayalindeki erkeği beklerken ömrün akıp gider.
Ama böyledir 25 yaş sınırını geçtin mi mantık devreye girer orası şöyle burası böyle diye ayıklar durursun.
İşte o yüzden 25 ten önce evlenmemek lazım,az buçuk da mantık devreye girsin…öncesi evlendim çok mantıksız bi şekilde sıfır kriter ile

Bir arkadaşım da sizin gibi düşünüyordu. Çok güzeldir ve prestijli bir meslek sahibidir kendisi. Bu nedenle kimseleri beğenmedi bir türlü. Sonra 38 yaşında çok geç kaldım paniğiyle yıllardır normal arkadaşı olan biriyle evlendi. Tabi yaş geçiyor diye evliliğin tadını çıkaramadan hemen çocuk. Vesselam her şey zamanında güzel.

Bence karşınıza çıktığında anlarsınız ama bunun için önce bir şans vermek lazım.

Partnerlerin her konuda birbirine denk olması mümkün değil bir kere. Siz üç meslek sahibisiniz, alımlısınız diye tam ayarında bir erkek bir anda karşınıza çıkmayacak. Birçok insan zamanında benim sevgilimin yanında çok güzel kaldığımı, daha yakışıklı birilerini bulabileceğimi söylemişti, hepsini bir güzel susturdum. Sorsan sevgilim bana dünya yakışıklısı ama ilk tutulduğum şey asla bu değildi; merhameti, insanlara ve hayvanlara yaklaşımı, zeki ve esprili oluşu beni çekmişti. Göze hitap etmeli ama önceliklerinize tam karar verin

Bir de yaşınız genç daha, böyle umutsuzluklara kapılırsanız geleni de fark edemezsiniz. Aşk, birliktelik aradıkça bulunmaz. Kadersel bir şey. Tabii kimseyle konuşmaz, insanlarla görüşmezseniz kendinize göre birine denk gelme olasılığınız düşer. İnsanlarla tanışın, sohbet edin, irrite olmadığınız tiplere şans verin.

Son düzenleme:
ben de uzun zamandır kimseden etkilenmiyorum üstelik tanışma durumları içinde sürekli olmama rağmen.
ama hiç bu tarz düşüncelere kapılmadım. kafamda belli bir tip fikri yok çünkü daha önce aşık oldum ve aşkın bunlarla alakası olmadığını biliyorum.
dünya yakışıklısı da olsa ben etkilenmedikten sonra ne önemi var yakışıklı olmasının?
öyle yalnız kalacağım gibi bi düşüncem de yok çünkü amaç yalnızlık doldurmaksa elimin altında bir sürü erkek var, yenileriyle de tanışmak çok kolay üstelik her ortamdan tanışabilirim bu imkan var yani. ama ben ilişki yaşamak değil aşk yaşamak istiyorum ikisi arasında fark var. ilişki herkesle yaşanıyor ama aşk herkesle yaşanmıyor. ben aşık olmadan da sadece tipini, oturmasını kalkmasını beğendiğim biriyle sevgili olabilirim ama yapmıyorum.
etkilenmeme sorunu bende de var yani.
şu an yalnız kalmak istemeyen kadın veya erkek mutlaka koluna birini takabiliyor öyle veya böyle. yalnız olan kişinin ise mutlaka kriterleri vardır veya kolay etkilenen biri değildir. ben de 29'um, kafaya takmayı çoktan bıraktım.

Back
X