- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
çocuk yok bi kaç kez denemeler oldu olmuyor zaten pko var bende. ama hala sıkboğaz ediyorlar görümceler delirmiş gibi hala olmak istiyorum falan diyorlar. kayınvalide bi gün yine beni yakaladı diyor doktora gittin mi ilaç verdi mi. dedim ki herşeyden önce ben hazır hissediyor muyum bunu sormanız gerek anne ama için rahatlayacaksa cocugumuz olmuyor dedim kaldı öyle yeter be ne çektim sizden beeeŞaşır gayri deseydin.Şimdi var mı çocuk yoksa devam mı böyle saçma sapan sorulara ?
Allah istediğin vakit kucağını doldursun. Eş ailesine diyecek bir şey bulamadım. Nasıl bir arsızlık nasıl bir zihniyet...çocuk yok bi kaç kez denemeler oldu olmuyor zaten pko var bende. ama hala sıkboğaz ediyorlar görümceler delirmiş gibi hala olmak istiyorum falan diyorlar. kayınvalide bi gün yine beni yakaladı diyor doktora gittin mi ilaç verdi mi. dedim ki herşeyden önce ben hazır hissediyor muyum bunu sormanız gerek anne ama için rahatlayacaksa cocugumuz olmuyor dedim kaldı öyle yeter be ne çektim sizden beee
daha bu ne ki 1senede çöktüm bu aile yüzünden.Allah istediğin vakit kucağını doldursun. Eş ailesine diyecek bir şey bulamadım. Nasıl bir arsızlık nasıl bir zihniyet...
Dimi ama. Eşime diyorum ben özlemiyorum aileni. Galıba mıllete bak oglum gelınım hep gelıyor demek ıcın cagırıyorya ne saçma şey şu kayınvalide kayınpeder muhabbeti herkesin ana babası ayrı. görmek isteyen gitsin görsün görüşsünben niye her haftasonu görmek zorundayım senin anneni babanı yeteeerrr
şöyle oldu balayından dönmüştük bizle görüşmek istediler bende adet olmuştum yatıyordum evde. annesine dedimki biraz rahatsızım karnım ağrıyor da anne gelmeyelim sonra görüşelim dedim. o da dedi ki nee yoksa adet mi oldun dedi üzülerek bende evet dedim niyeki dedim. ne bileyim kızım biz sizden başka şeyler bekliyorduk dediaaa bak hatırladıkca sinirlendim şuan
Anladım. Aileci eş çok zor. Çocukla birlikte 2x zor olur. İş eşte bitiyor. Çocuk istiyorsa kendine çeki düzen vermeli.daha bu ne ki 1senede çöktüm bu aile yüzünden.
hayat enerjimi sömürdüler. bir yanım deli gibi anne olmak istiyor bir yanım asla istemiyor. çünkü korkuyorum. anneci bir kocam var. ve çoğu zaman ailesi yüzünden tartışıyoruz. ayın başında ne yapsam çocuğum olur diye araştırırken buluyorum kendimi ama ay sonu gelince allahım inşallah hamile değilimdir dediğim çok oldu.
bana güven vermiyorlar samimi değiller ne eşim ne ailesi. bu yüzden cocuk işi rafa kalktı bizde. malesef..
Bak bende de böyle korkular var. Bence acele etme. Olmuyorsa vardır sebebıdaha bu ne ki 1senede çöktüm bu aile yüzünden.
hayat enerjimi sömürdüler. bir yanım deli gibi anne olmak istiyor bir yanım asla istemiyor. çünkü korkuyorum. anneci bir kocam var. ve çoğu zaman ailesi yüzünden tartışıyoruz. ayın başında ne yapsam çocuğum olur diye araştırırken buluyorum kendimi ama ay sonu gelince allahım inşallah hamile değilimdir dediğim çok oldu.
bana güven vermiyorlar samimi değiller ne eşim ne ailesi. bu yüzden cocuk işi rafa kalktı bizde. malesef..
Torun torun dıye delı olacaklar. Bu sefer haftafa bır ıkı degıl sureklı gorusmek ısteyeceklerAnladım. Aileci eş çok zor. Çocukla birlikte 2x zor olur. İş eşte bitiyor. Çocuk istiyorsa kendine çeki düzen vermeli.
Yoo direk bosanırız ki. Ki cocuk yapmaya karar verırsem annesı ıle konuscam. Sureklı gel gıt bekleyecekse, benım cocuguma karısırsa bosancaz haberın olsun dıycem.Çocuk yaparsa hiç çıkamaz işin içinden Antep.Tümden kvgil bunlara taşınır lohusa lohusa delirtir.
eşim çocuğa evliliğe yeni bir renk katacak şey olarak bakıyor. diyor ki bak çocuğumuz yok diye böyleyiz çocuğumuz olsa kavga da olmaz falan diyor. o da çok istiyor ama allah nasip etmedi. az biraz arkamda kocamın varlığını hissetsem dünyaları önüne sererim eşimin. ama o samimiyet yok kendisinde kuru kuru cocuk istiyorum demekle olmuyor ne yazık ki.Anladım. Aileci eş çok zor. Çocukla birlikte 2x zor olur. İş eşte bitiyor. Çocuk istiyorsa kendine çeki düzen vermeli.
etmiyorum canım ama acaba hiç çocuk sahibi olamayacak mıyım diye de korkuyorumBak bende de böyle korkular var. Bence acele etme. Olmuyorsa vardır sebebı
Çözmez aileye çok bagmli adam.seninle alakalı bir durum yok bu konuyu eşin çözecek
tekrar tekrar diyorum allah şifa versin.Çözmez aileye çok bagmli adam.
Hatta yanilmiyorsam erkek kardeşi issiz diye kendini suçlayıp kardeşini besliyordu
Alışsın kendi işini kendi yapmayı bence hiçbir kaynanana kendi öz annemiz gibi olmaz yani kaynanan seni beklersede gelmicem istemiyorum senin annen sen git benim yerime de selam soyle de rahatsızım de korona var ondan dolayı korkuyorum annemlere bişey olmasından diye söyle esineİşte eşim isterse hergun gıtsın kadın benı beklıyor. Ben ama arayı ıyıce accam. Dimi kaynana yanı anne gıbı degıl. O sıcaklıgı hıssedemedım bi türlü. Oraya gıdınce iş yaptırmaya calısır. Bende sinir olup orda bısey yemıyorum artık. Alışıyo emretmeye
Açıkça başka planımız var demek, ya da evde dinlenmek istiyoruz bugün de kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı.Eşimle aile yüzünden problemlerimiz vardı. Halaa var belkide. Eşim aşırı aileci. Baglı degil bagımlılar.Normalde haftada 3 4 kez giderdik, bunu çözdük.
Eşimin ailesi her cumartesi onlara gitmemizi bekliyor.Ben böyle sabit bir günde gitmeyi ve her cumartesimi onlara ayırmayı dogru bulmuyorum. En son geçen hafta gittik.Gece 1buçuk 2 ye dogru kalktık. Zaten bu yüzden cumartesi bilerek eşime hadi gelin diyorlar. Eşime tek git diyorum. Aklım sende kalıyor diyor.Gidince geç dönüyoruz. Kardeşi nargile yapacagım balkonda diyor.Nargile közü bitene kadar içiyorlar.Haftaiçi gidelim dedigimde ise eşim yorgunum diyor. Ki erken geldiği saatler var.
Bugün annesi ile konuştum.Neymiş pirinç ıslatmış belki uğrarız diye. 1 sene olacak halaa kendi kafasına göre birşeyler yapıp bekliyor.Annesinin bu beklentisini nasıl yok ederim.
Annesi bana bize gelin demez, eşime der. Eşim bana der. Sürekli gel muabbetinden kusacağım artık. Ne kadar gitsekte doymuyorlar. İnanın gidince dünya meselesi falanda konuşmuyoruz. Konuşacak konu bile olmuyor.En son o kadar sıkıldım ki telefona baktım.
Annesi bugün dedi ya gelirsiniz diye pirinç ıslattım böyle içim sıkıldı. Sıkıldım sürekli bi beklenti halinde. İş arıyorum henüz bulamadım.Artık dakikam yok dedim aramıyorum bile.Bu beklentileri nasıl yok ederim. Gitmezsem kötü gelin, vicdansızım gibi hissediyorum. Gidince de Gitmezsem de huzurum kalmıyor. Kendimi zorunda hissediyorum
Dimi ama. Zorla gıdıyorum resmen. En son telefona baktım artık. Cunku zorluyorlar ınsanı. Ve hayırdan anlamıyorlar.Bence is esinizde bitiyor. Bizim ailelerimiz bize cok yakin oturdugu halde sorun yasamiyoruz cünkü herkese ve herseye gerektigi kadar zaman ayiriyoruz, ama önceliginiz her zaman cekirdek ailemiz. Ne biz onlari birseye zorluyoruz nede onlar bizi. Esiniz sizin duygulariniza ve ihtiyaclariniza saygi duymuyorsa temel sorun esiniz. Birini zoraki bir sekilde bir yere götürmenin ne faydasi var araya daha sogukluk girmesinden baska. Bir insan ilk önce kendi ihtiyaclarini görecek ki baskalara bir faydasi olsun.
Eşim hayır dıyemıyor onlara. Gıtmek ıstıyorİyi de bu adam ailesine bu kadar sık gidiyorsa seninle vakit geçirmek istemiyor demektir.
Zorla tutamazsın ki yanında.
Büyükler her hafta sonu çağırır,kahvaltı,mangal,maç vs.
Önemli olan hayır diyebilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?