Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hep mesafelı durmaya calısıyorum. Ama kadın onlara gıdıyoruz ya mesela şu gün bekledım bugün bekledım hep böyleler. Hep beklentı ıcınde. Pazar tatıl. Cıkıp gezıyoruz. Ona ugramamızı beklıyor

Tam tersi çocuk ile evlilik iyice sarsılır. Tartışmayan çiftler tartışır. Çok tehlikeli oturmadan...

Bizim de aynıydı birgün kv ye telde onlarda rahat edemediğimi ve ısrar etmemesini söyledim, eşimi bunaltınca o da annesine lütfen sürekli çağırma dedi , başta alındı falan şimdi alıştı gibi, ama hâlâ eşimi kontrol etme çabası var , ben hicbir zaman belirli bir günde gitmedim , arama vb şeylere izin vermedim , farklı günlerde bazen gittim bazen gitmedim, şuan bizi beklemiyor pek , eşim gidiyor çok isterse , şuan eşime sardılar

Desin dursun nolcak.

Boşver ağlaya ağlaya alışır

Hayır böyle yaparsa asla rahat vermezler daha çok beklentiye girerler, asla önermem

ayy aynı ben. evleneli 12 yıl oldu bir şey değişmedi

valla hiçte kabullenmemeli insan bunu çünkü kabullenirsen yaşam tarzın bu hale gelir. 2 günlük mevzu değil ki bu.
onlar bize ayak uydurmalı. hele ki karı koca çalışıyorsa bir de kv kp gönlünü eylemekle uğraşamam. kendine zor zaman ayırıyor insan.

Anlamıyorlar.Gidince de inan konusacak konu kalmıyor. Zaten eskı neşem yok onlara karşı. Daha soguk, mimiksiz konusuyorum.içimden gelmıyor

Açıkça söylemekten başka çare yok. Kv her hafta damlar beni darlardı. Derdi ben değilim çocuk sevmek. Bu 5 ay filan sürdü böyle. Ama tabi bu sürede ben doldum taştım zaten anlaşamıyoruz. Birbirimizi sevdiğimiz söylenemez. Bunun üstüne hergün de onu görüntülü aramamı beklerdi. Ses çıkarmadıkça bi baktım bu benim vazifem olmuş. Kestim aramayı, ararsada her defasında açmıyorum. Rahatsız olduğumuda belli edecek şekilde konuştum her hafta gelmesinindende kurtuldum. Sık muhabbet tez ayrılık getirir. Hele böyle zorunda bırakılmak tiksindirir insanı.

Eşinize küçük sürprizler yapın mesela C.tesi akşamlarına sinema-tiyatro bileti alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…