Beklentim Yanlış Mı?

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar Selam

Bir süredir sözlüyüm, Almanya'da okuyorum şu an tatil için İstanbul'da teyzemdeyim
Burada sözlümün sadece bir ablası var, sözlüm de burda değil İzmir 'de.
Sıkıntım şu;
Görümcemin beni evine davet etmesi, ya da en azından bir kez arayıp hal hatır sorması gerekmez mi?Ben iftara çağırır diye bekliyodum ama olmadı, muhtemelen olmayacak da.
Bu sıkıntımı sözlümle paylaşmalı mıyım, nasıl söylemeliyim sizce?

beklentin yanlış değil kesinlikle çağırması gerekiyordu. Aranızda bir sorun mu var ne bileyim soğukluk felan?

Görümcenizi suçlayıcı kelime ve ifadeler kullanmadan açıkça söyleyin bu beklentinizi.
Aile içi ilişkilerinizin iyiliği yönündeki çabanız onu da memnun edecektir

geldiğinde arayıp görüştün mü canım

beklemen dogal
ama sende samimi davranıp ablacım gelıyorum dıyebılırsın
sözlüne iletmene gerek yok bence

Cnm soleme sozlune cagirmadilar die..sadece icten ice sizdir ablanlara da gtmek isterdim doorusu ;o da git der muhtemelen..sende cnm cagitmadilar ki ayip olur filan de okey

Evet, teyzemle akşam yemeğine davet etmiştik ailesiyle

o zaman garip bir durum var.belki de daha davet edecektir:26:bilemedim şimdi.kendisinin gelipte çağırmaması acaba eşi falan mı sorun yapıyorki:26:

Ben beklentili olmaya karşıyım...
Siz yeterince nezaket göstermişsiniz, çağrıulmanız gerekirken çağırmışsınız, ağırlamışsınız...Yeterince bence fazlasıyla nazik bir davranış...
Onun çağırmamaı onun nezaketsizliği, kabalığı, belki sizi sevmemesi herneyse işte...
Üzerinde durmaya da sözlünüzle konuşmaya da değmez bence...
Bırakın herkes nerde durmak istiyorsa, ne kadar mesafe koymak istiyorsa ya da ne kadar görgülüyse öyle kalsın...
Hiiiç uğraşmayın..

benim görümcemde aynı şekilde nişanlıydık sözlüydük hiç çağırmadı hatta bizim davetlerimizede gelmedi şimdi evliyiz sadece bir kez iftara çağırdı oda mecburiyetten yeni evli olduğumuz sene bohçayı almak için napçaksın cnm boşver ama bi zararıda yoktur ne kokar nede bulaşır seninkide öyle sanırım .

tabiki söylemelisin nişanlına
suçlayıcı ifadeler kullanma ama
hem cok saygısızca hem siz gelince yemeğe davet edin o sizi gelin kız olarak iftara almasın
ben ollsam kesinlikle paylaşırdım nişanlımla

ya belki kadının yapısı öyledir ya da işleri vardır..
ya da çok samimiyet kurmak istemiyordur...
çağırmıyorsa çağırmaz sizde sözlünüze ya da birisine birşey demeyin..
ayrıca samimiyete ne hacet..mesafeli bir ilişki her zaman iyidir...

Eğerki sözlüm de bizle ilgili sıkıntılarını aynı şekilde bana hiç yansıtmasaydı ben de yansıtmazdım
Ama birkaç kez yansıttı, belki de içimde bi hırs var bilmiyorum, ben de konuşucam sözlümle

Hırs derken...
Sanırım daha çok konu açacaksınız buraya...
Canınız nasıl isterse öyle yapın...

İftara başkalarını çağırabiliyosa beni de çağırabilir diye düşünüyorum
Çok samimi bi ilişki istemiyorum zaten ama iftar yemekleri en mesafeli ailelerde bile vardır diye düşünüyorum
Yanlış olabilir ama bence böyle

ya bence görümcenin bu yaklaşımı en doğrusu ..
ben bazen biz kadınları anlayamıyorum desem:)
samimi olunca sorunlar başlıyor ve bunlardan dertleniyoruz..
soğuk olurlarsa da neden soğuklar neden yemeğe çağırmadılar diyoruz...anlayamadım ki ben bu işi:)
elti görümce kayınvalide adı üstünde samimiyete gerek yok saygı çerçevesinde resmi bir ilişki en iyisi..
zaten sizin arkadaşınız dostunuz kendi akrabanız mı yok ne gerek var ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…