beklentin yanlış değil kesinlikle çağırması gerekiyordu. Aranızda bir sorun mu var ne bileyim soğukluk felan?
Evet, teyzemle akşam yemeğine davet etmiştik ailesiyle
o zaman garip bir durum var.belki de daha davet edecektir:26:bilemedim şimdi.kendisinin gelipte çağırmaması acaba eşi falan mı sorun yapıyorki:26:
Ben beklentili olmaya karşıyım...
Siz yeterince nezaket göstermişsiniz, çağrıulmanız gerekirken çağırmışsınız, ağırlamışsınız...Yeterince bence fazlasıyla nazik bir davranış...
Onun çağırmamaı onun nezaketsizliği, kabalığı, belki sizi sevmemesi herneyse işte...
Üzerinde durmaya da sözlünüzle konuşmaya da değmez bence...
Bırakın herkes nerde durmak istiyorsa, ne kadar mesafe koymak istiyorsa ya da ne kadar görgülüyse öyle kalsın...
Hiiiç uğraşmayın..
Eğerki sözlüm de bizle ilgili sıkıntılarını aynı şekilde bana hiç yansıtmasaydı ben de yansıtmazdım
Ama birkaç kez yansıttı, belki de içimde bi hırs var bilmiyorum, ben de konuşucam sözlümle
ya belki kadının yapısı öyledir ya da işleri vardır..
ya da çok samimiyet kurmak istemiyordur...
çağırmıyorsa çağırmaz sizde sözlünüze ya da birisine birşey demeyin..
ayrıca samimiyete ne hacet..mesafeli bir ilişki her zaman iyidir...
benim görümcemde aynı şekilde nişanlıydık sözlüydük hiç çağırmadı hatta bizim davetlerimizede gelmedi şimdi evliyiz sadece bir kez iftara çağırdı oda mecburiyetten yeni evli olduğumuz sene bohçayı almak için napçaksın cnm boşver ama bi zararıda yoktur ne kokar nede bulaşır seninkide öyle sanırım .
Hırs derken...
Sanırım daha çok konu açacaksınız buraya...
Canınız nasıl isterse öyle yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?