• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklentim Yanlış Mı?

konus tabı ama aranızda daha sözlüyken senın aılen benım aılem olayları baslarsa yandınız derım ben.allah kolaylık versın

İftara başkalarını çağırabiliyosa beni de çağırabilir diye düşünüyorum
Çok samimi bi ilişki istemiyorum zaten ama iftar yemekleri en mesafeli ailelerde bile vardır diye düşünüyorum
Yanlış olabilir ama bence böyle

canım sen böyle düşünüyorsun ama belki eltin düşünmüyor..o yüzden sen bunu dillendirmemelisin..madem başkalarını çağırabiliyor ve seni çağırmıyorsa kendini de çağırttırmamalısın...
sende bu yaklaşımı doğrultusunda davranırsın ona...sıkma canını valla bak bence en iyisi..soğuk olsun yakın olup başını ağrıtmasındansa...

bende 25 gündür sözlüyüm ama ailesi 1 kere bile aramadı. ailemide daveet etmedi. dün akşm bu yüzden çok büyük kavga ettik aramızda hiçbir sorun yokken. şunu anladım ki olan bize oluyo. aramazlarsa aramasınlar ne kadar saygı gösterirlerse o kadar karşılık alırlar salla gitsin...

ya bence görümcenin bu yaklaşımı en doğrusu ..
ben bazen biz kadınları anlayamıyorum desem:)
samimi olunca sorunlar başlıyor ve bunlardan dertleniyoruz..
soğuk olurlarsa da neden soğuklar neden yemeğe çağırmadılar diyoruz...anlayamadım ki ben bu işi:):37:
elti görümce kayınvalide adı üstünde samimiyete gerek yok saygı çerçevesinde resmi bir ilişki en iyisi..
zaten sizin arkadaşınız dostunuz kendi akrabanız mı yok ne gerek var ki:):68:

bende bu durumdan sıkıntılı değilim tabiki ama hiç olmazsa davet edilen yere gelinir yada resmiyet açısından sözlüyken falan bir kez çağrılır çok sallamıyorum böylesi daha iyi zaten konu sahibine gelince sözlüne uygun bir dille anlatabilirsin sakin sakin ama sen söyledikten sonra çağırsalarda kıymeti yok zaten

Son düzenleme:

canım sen böyle düşünüyorsun ama belki eltin düşünmüyor..o yüzden sen bunu dillendirmemelisin..madem başkalarını çağırabiliyor ve seni çağırmıyorsa kendini de çağırttırmamalısın...
sende bu yaklaşımı doğrultusunda davranırsın ona...sıkma canını valla bak bence en iyisi..soğuk olsun yakın olup başını ağrıtmasındansa...

Öyle mi diyosun:)
Aslında ben de bazen öyle düşünüyorum ama ne biliyim sıkıldım biraz düşününce, teyzem de doldurunca:)

tabikki seninle ilgilenmesi davet etmesi hatta sana can yoldasi olmasi lazimdi.nede olsa siz akraba olacaksiniz.ama cagirmadiysa da bunu esine söyleme erkekler herseye sikayet eden kadinlari sevmezler.ablasina gelince ben öylelerini adam yerine koymam silerim yani

davet etmeden gidebileceginiz kadar samimi misiniz? hoş samimi olsanız bile görümceniz hadi bu akşam iftara gel der gibime geliyor. aynı durumu bende yaşadım , yaşıyorum. şu anda evliyim ve artık eşimin ailesinden bir daveti filan geçin hiçbir incelik nezaket beklemiyorum.
bazı aileler böyle. ama sadece gelinlere karşı. gelinlerini kızları , kardeşleri , ablaları gibi görmüyorlar da. onlar gelinlerinin teyzeleri amcaları. aynen bi komşu teyze amca.

davet etmeden gidebileceginiz kadar samimi misiniz? hoş samimi olsanız bile görümceniz hadi bu akşam iftara gel der gibime geliyor. aynı durumu bende yaşadım , yaşıyorum. şu anda evliyim ve artık eşimin ailesinden bir daveti filan geçin hiçbir incelik nezaket beklemiyorum.
bazı aileler böyle. ama sadece gelinlere karşı. gelinlerini kızları , kardeşleri , ablaları gibi görmüyorlar da. onlar gelinlerinin teyzeleri amcaları. aynen bi komşu teyze amca.

Samimi değiliz,samimi olsak bile sonuçta iftara biri çağırılacaksa,gelsin diye beklenmez,davet edilir değilmi,neyse demekki fazla samimiyetten hoşlanmıyolar benimkiler de sizinkiler gibi

Davet etmeden gitmemi bekliyo olabilirler mi?

Hiç sanmıyorum...

Hatta bence böyle bir davranış ayıp ve kaba kaçar...

Bence altında art niyet aramayın, belki ailece başka bir planları vardır.

Belki çekimser davranıyordur..Belki düşünememiştir..

Bence hiç üstünde durmayın.

aman boşverin çağırmaması daha iyi. samimiyeti ilerletmeye hiç gerek yok. bence üstünde durmayın bile. sonra başlar o bunu dedi şu bunu dedi muhabbetleri, hiç bu güzel zamanları kendinize zehir etmeyin :66:

Bencede söyle ama eğer çağıracaksa kötü sen olursun ramazan bittiği gün çıtlatırsın ya neden çağırmadı acaba bilmeden kırdımmı tarzında kırmadan tabii

bence de söle güzelim..ben görümcemin her yaptıgına sustumm huyu kötü idare edeyim dedim..sonra benim bardak doldu tasmaya basladı..başledım eşime dırdırlanmaya..adam da noluyoruz demeye basladı..bi, gün patladım bende ama resmen delirdim..içimde ne varsa hepsini kustum eşime-ki o zaman daha nişanlıydık- neden bana sölemedin bunları bnm haberim yok dedi..benim hatam bunları suclayarak sölemekti..sen akıllı davran benim yaptıgım hatayı yapma.yoksa herkes melek sen şeytan olursun.ama herşeyi de söle bilsin..

bence de söle güzelim..ben görümcemin her yaptıgına sustumm huyu kötü idare edeyim dedim..sonra benim bardak doldu tasmaya basladı..başledım eşime dırdırlanmaya..adam da noluyoruz demeye basladı..bi, gün patladım bende ama resmen delirdim..içimde ne varsa hepsini kustum eşime-ki o zaman daha nişanlıydık- neden bana sölemedin bunları bnm haberim yok dedi..benim hatam bunları suclayarak sölemekti..sen akıllı davran benim yaptıgım hatayı yapma.yoksa herkes melek sen şeytan olursun.ama herşeyi de söle bilsin..

gulciney in dediği çok mantıklı geldi
Acaba neden çağırmadılar benden hoşlanmadıkları bi davranış mı görmüşler demeyi düşünüyorum.

gulciney in dediği çok mantıklı geldi
Acaba neden çağırmadılar benden hoşlanmadıkları bi davranış mı görmüşler demeyi düşünüyorum.

dayanamayarak yazıyorum..
neden ille bişeyler yapmak istiyorsun..bu sözlerin çok olumsuz olur nişanlının gözünde..nişanlın bunu ille kendi tarafına da söyler..
hoş değil...ağır ol fevri şeyler yapma pişman olursun bak sonra...orada kalacak yeriniz mi yok...gezin keyfinize bakın...düşünmeyin..

dayanamayarak yazıyorum..
neden ille bişeyler yapmak istiyorsun..bu sözlerin çok olumsuz olur nişanlının gözünde..nişanlın bunu ille kendi tarafına da söyler..
hoş değil...ağır ol fevri şeyler yapma pişman olursun bak sonra...orada kalacak yeriniz mi yok...gezin keyfinize bakın...düşünmeyin..

Öyle yapıcaz artık, ramazan bitince de söylicem çünkü bunlar bana zamanında hiç bize gelmiyosun demiş insanlar
Ama fevri bi şekilde söylemem, duygusal bi şekilde söyliycem

Back
X