Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftara başkalarını çağırabiliyosa beni de çağırabilir diye düşünüyorum
Çok samimi bi ilişki istemiyorum zaten ama iftar yemekleri en mesafeli ailelerde bile vardır diye düşünüyorum
Yanlış olabilir ama bence böyle
ya bence görümcenin bu yaklaşımı en doğrusu ..
ben bazen biz kadınları anlayamıyorum desem:)
samimi olunca sorunlar başlıyor ve bunlardan dertleniyoruz..
soğuk olurlarsa da neden soğuklar neden yemeğe çağırmadılar diyoruz...anlayamadım ki ben bu işi:)
elti görümce kayınvalide adı üstünde samimiyete gerek yok saygı çerçevesinde resmi bir ilişki en iyisi..
zaten sizin arkadaşınız dostunuz kendi akrabanız mı yok ne gerek var ki:)![]()
canım sen böyle düşünüyorsun ama belki eltin düşünmüyor..o yüzden sen bunu dillendirmemelisin..madem başkalarını çağırabiliyor ve seni çağırmıyorsa kendini de çağırttırmamalısın...
sende bu yaklaşımı doğrultusunda davranırsın ona...sıkma canını valla bak bence en iyisi..soğuk olsun yakın olup başını ağrıtmasındansa...
davet etmeden gidebileceginiz kadar samimi misiniz? hoş samimi olsanız bile görümceniz hadi bu akşam iftara gel der gibime geliyor. aynı durumu bende yaşadım , yaşıyorum. şu anda evliyim ve artık eşimin ailesinden bir daveti filan geçin hiçbir incelik nezaket beklemiyorum.
bazı aileler böyle. ama sadece gelinlere karşı. gelinlerini kızları , kardeşleri , ablaları gibi görmüyorlar da. onlar gelinlerinin teyzeleri amcaları. aynen bi komşu teyze amca.
Davet etmeden gitmemi bekliyo olabilirler mi?
Bencede söyle ama eğer çağıracaksa kötü sen olursun ramazan bittiği gün çıtlatırsın ya neden çağırmadı acaba bilmeden kırdımmı tarzında kırmadan tabii
bence de söle güzelim..ben görümcemin her yaptıgına sustumm huyu kötü idare edeyim dedim..sonra benim bardak doldu tasmaya basladı..başledım eşime dırdırlanmaya..adam da noluyoruz demeye basladı..bi, gün patladım bende ama resmen delirdim..içimde ne varsa hepsini kustum eşime-ki o zaman daha nişanlıydık- neden bana sölemedin bunları bnm haberim yok dedi..benim hatam bunları suclayarak sölemekti..sen akıllı davran benim yaptıgım hatayı yapma.yoksa herkes melek sen şeytan olursun.ama herşeyi de söle bilsin..
gulciney in dediği çok mantıklı geldi
Acaba neden çağırmadılar benden hoşlanmadıkları bi davranış mı görmüşler demeyi düşünüyorum.
dayanamayarak yazıyorum..
neden ille bişeyler yapmak istiyorsun..bu sözlerin çok olumsuz olur nişanlının gözünde..nişanlın bunu ille kendi tarafına da söyler..
hoş değil...ağır ol fevri şeyler yapma pişman olursun bak sonra...orada kalacak yeriniz mi yok...gezin keyfinize bakın...düşünmeyin..