Beklentisiz yaşamak nasıl mümkün

Belirsizliğe tahammül eşiğim sıfır
Eee o zaman, bunun yaşlılığı var hastalığı var. Zorlu durumlarınızda size bakabilecek mi asıl bu daha da belirsiz. Zaman geçiyor aile yaşlanıyor eşinle ikiniz kalıyorsunuz. Asıl hayat arkadaşlığı yapabileceğiniz karakterde olmayan biriyle geleceğiniz belirsiz.

Evliliği biliyorum ayrılmayı tatmadım. Meslek hastalığıdır biz de anksiyete. Bende ileri derecede anksiyete var. Belirsizliğe tahammül eşiğim sıfır
Ay sanki avukat tanıdığımız yok. Artık her ailede var avukat. Ve sadece şunu söyleyebilirim sizin mesleğiniz ruhunuza işlemiş olsaydı şu muameleyi kendinize reva görmezdiniz. Anksiyete avukat hastalığı falan da değil ayrıca kendinizi kandirmayin

Evliliği biliyorum ayrılmayı tatmadım. Meslek hastalığıdır biz de anksiyete. Bende ileri derecede anksiyete var. Belirsizliğe tahammül eşiğim sıfır
Bende de anksiyete var. Şu mesajınızı görünce sizi daha iyi anladım. Ben mevcut düzen değişince olabilecek şeyleri felaketleştirerek düşünüyorum. Psikoloğa gittiğimde daha berrak düşünme becerisi kazanmıştım. İlaç da kullandım. Kesinlikle tedavi olun. Tedavi olunca yaşadığınızın (anksiyeteden bahsediyorum) açık hava hapishanesi olduğunu anlayacaksınız. Diğer insanlar böyle mi yaşıyor diye hayret etmiştim.

Aynen öyle

Hastanede kaldığım dönem bana çok şey öğretti. Yaşlı bir çift vardı, adam eşine gözü gibi bakıyordu. Tam ailenin yaşlandığı, eşle başbaşa kalınacağı dönemlerde ne yapacaklar sırf bu yüzden ilgisiz-vicdanı olmayan eşten bir an önce ayrılmalılar diye düşünüyorum. Hastalık için illa yaşlılığa da gerek yok yani hayatta başımıza ne geleceği bilinmez. Sevilmediği yerde olan biri o durumlarda ne yapacak asıl bunu kafasında kurmalı

Ben dünyadaki tek avukatım dedim mi. Şimdi size mesleğin zorluklarını getirisini götürürsünü tartışmayacağım konumun zaten bununla alakası yok. Ben bir çok meslektaşım gibi anksiyete tedavisi oluyorum ne yapayım doktoru mu getireyim,o mu ikna etsin sizi ? ne kafalar var ya.!

İlaç tedavisi alıyorum ama terapi konusunda istikrar gösteremedim. Gerçekten verim aldığım bir terapist bulamadım

Dünyadaki olmayabilir ama benim gördüğüm bu tarzda tek avukatsınız. Konunuz çok içler acısı çünkü

Dünyadaki olmayabilir ama benim gördüğüm bu tarzda tek avukatsınız. Konunuz çok içler acısı çünkü
tanıdığınız bütün avukatlari kafanızda tutuyorsunuz yaşamlarını mercekaltınıza alıyorsunuz nedir bu sizdeki avukat takıntısı?
Neyse lütfen gerçekten bir fikri olanlar bana yazsın öfkenizi ve zehrinizi başka başlıkları atabilirsiniz çünkü benim için hiçbir anlamı yok. Sizi üç hayırla uğurluyorum konumdan.

Sizdeki boşanma korkusu anksiyeteyle falan açıklanamaz

Ben doktorum asıl doktorlarda çok yaygın anksiyete. Hatta anksiyete bir yere kadar iyidir, hayatta kalmayı kendini güvende tutmayı sağlar.

Sizde tam tersi, belli bir miktar kaygınız olsaydı en azından çocuğunuz için bu durumlara düşmezdiniz.

İlaç tedavisi alıyorum ama terapi konusunda istikrar gösteremedim. Gerçekten verim aldığım bir terapist bulamadım
Siz çocuğunuz için herhangi bir girişimde bulundunuz mu? Psikolog terapist götürüyor musunuz? Varsa yoksa evliliğim kocam. Bu kaçıncı konunuz, olmuyor işte niye zorluyorsunuz? Yazık değil mi çocuk psikolojik şiddet içinde büyüyor. Babayla iki dakika yalnız kalınca alt üst oluyor, kazık kadar adam çocuğu çileden çıkarıyor.

17 senelik avukat yol yordam bilmiyor mu? Mesleki deformasyon vs arkasına saklanmayın. Okumamış mesleği olmayan da okumuş avukat olan da aynı kafada. Çocuğu boşver kocasız olmaz diyenlerdensiniz.

Çok komik bjr avukatsınız ama galiba sadece siz gülüyorsunuz. Gerçek fikrimi söylüyorum ama anlamak istemiyorsun. Niye öfkem olsun size. Hiçbir çaresi kalmamış bir ev hanımı gibi davranıyorsunuz. Anksiyeteye meslek hastalığı demişsiniz bence bu yanlış ama her şeyi en doğru ben bilirim tavri meslek hastalığı olabilir. Bu arada evet yakından inceleyecek kadar çok avukat tanıdım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…