3 Temmuzda bu defa büyük çooook büyük bir umutla yola çıktım.1. denemede hep içimde ya olmazsa diye bir korku vardı.
Bu defa kendimi hep olacak diye motive ettim.Eşimin tüm isteksizliği ve karamsarlığına rağmen, ben hayır bu defa çok yaklaştım lütfen lütfen Bir şans daha diyerek tedaviye başladım.
Bu defa dondurulmuş embriyolarımızla denedik.Eşim tazeyken olmadı ,bu defa hiç olmaz dedi ben aldırmadım.Randevumu aldım ve başladı bu süreç.
Bana göre herşey yolunda ve rahat gitti.Halada içimde ümidim ve kocaman hasretimle yarını bekliyorum.Yarın 12. günüm ,benim günüm olacak inşallahhhhh.
Bu mubarek günde sizde dualarınızla yanımda olun istedim.Ben hepimizin meleklerimize kavuşması için gece gündüz da ettim,rabbime yalvardım.
Dualaımızın kabulünü diliyorum......
canım dualarım seninle inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız benimde pazartesi test günüm nasıl sende bi belirti varmı hiç benim göğüs hassasiyeti var bide ayaklarım buz gibi şu anda devamlı yemek yiyorum belki psikolojik ama düşünmesi bile güzel
inşallah umutların seni yanıltmaz canım. bu arada ben tazelerle hamile kalamamıştım. iki defa dondurulmuşlarla hamile kaldım. gerçi düşük oldu ikisi de ama anlatmak istediğim eşin daha fazla destek olsun sana. dondurulmuş taze hiç farketmiyor. vücut kabul ettikten sonra gerisi boş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
iremcim hayırlısıyla yrn güzel haberi vereceksın ınsallah allah gonulunun muradını versin emeklerimzi bosa cıkarmasın
inşallah canım bende şimdi çoraplarımı giydim geldim burdayım ne güzel bugün güzel haber aldık bitane hamiş sırayla gider inşallah canım bizimle devam eder
inşallah pozitif mutlu sonucunu okuruz yarın burdan allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşş.. canımm zemuszemus
İnşallah hepimiz sırasıyla güzel haberleri alacağız ben inanıyorum.Senin test günün ne zaman?
canım benim pazartesi günü test günüm evde yapmadım hiç bekleyeceğim pazartesiyi ne yapim bana kalsa hiç yaptırmasam heyecandan ölücem ben çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?