inşallah hamilesindir .sonucu bekliyoruz.
irem hakkında hayırlısı olsun. ama benim hislerim güçlüdür, senin hamile olduğunu düşünüyorum ben...
canım ıhsallah hamılesındır dualarım seninle
inşallah canim bebegin seninledir :)
inşallah hamilesindir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
3 Temmuzda bu defa büyük çooook büyük bir umutla yola çıktım.1. denemede hep içimde ya olmazsa diye bir korku vardı.
Bu defa kendimi hep olacak diye motive ettim.Eşimin tüm isteksizliği ve karamsarlığına rağmen, ben hayır bu defa çok yaklaştım lütfen lütfen Bir şans daha diyerek tedaviye başladım.
Bu defa dondurulmuş embriyolarımızla denedik.Eşim tazeyken olmadı ,bu defa hiç olmaz dedi ben aldırmadım.Randevumu aldım ve başladı bu süreç.
Bana göre herşey yolunda ve rahat gitti.Halada içimde ümidim ve kocaman hasretimle yarını bekliyorum.Yarın 12. günüm ,benim günüm olacak inşallahhhhh.
Bu mubarek günde sizde dualarınızla yanımda olun istedim.Ben hepimizin meleklerimize kavuşması için gece gündüz da ettim,rabbime yalvardım.
Dualaımızın kabulünü diliyorum......
canım benimde ayaklarım buzzzz gibi çorap giyiyom bu yaz günü ilk defa böyle oldu hamileleik beliritisymiş ben bunu anladım dün pozitifi haberi alınca ayakalrımın buz gibi oluşu da anlaşıldı seninde hamişliktendir inşşşşş
insallah yarin guzel sonucu alirsin rabbim yardimcin olsun insallah hamilesindir
Üzüldüm canım.Hamile kalmakla itmiyor tabi,sağlıklı bir şekilde devam etmeside ayrı bir şey tabii.Kaçıncı haftanda kaybettin bebeklerini?
Kızlar az önce sonucumu aldım.Çoook mutluyum tarifsiz bişeyy bu.Sonucum 864 çıktı.Bende hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?