Bekleyişim yarın sona eriyor

irem hakkında hayırlısı olsun. ama benim hislerim güçlüdür, senin hamile olduğunu düşünüyorum ben...

güzel haberi yarın alırsın inş
dün benimde test günümdü ömrümden ömür gitti testin sonucunu alıncaya kadar ilk denemem di allaha şükür güzelll haberi aldımm darısı sana olsun canım müjdeli haberi veririsin bizeee

canım benimde ayaklarım buzzzz gibi çorap giyiyom bu yaz günü ilk defa böyle oldu hamileleik beliritisymiş ben bunu anladım dün pozitifi haberi alınca ayakalrımın buz gibi oluşu da anlaşıldı seninde hamişliktendir inşşşşş

Benimkide hamileliktendir inşallah!!!Bu güne kadar sakindim ama bugün baya heyecan aşladı bende.Yarın bi olsa olumlu haberi bi alsam.......

Kızlar az önce sonucumu aldım.Çoook mutluyum tarifsiz bişeyy bu.Sonucum 864 çıktı.Bende hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm!!!!!!

tebrik ederim....allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.arada bizlerede dua etmeyi unutmayın....

Üzüldüm canım.Hamile kalmakla itmiyor tabi,sağlıklı bir şekilde devam etmeside ayrı bir şey tabii.Kaçıncı haftanda kaybettin bebeklerini?

evet canım asıl zorluğun hamile kaldıktan sonra başladığını iki acı tecrübeyle öğrenmiş olduk. ilk hamileliğim yaklaşık 6 haftalıkken sona erdi. ikinci hamileliğim ikizdi. 7+3 haftalıkken doktora gittik. bebek keselerinin küçüldüğünü söylediler. 8nci haftada da düşük yaptım.

Kızlar az önce sonucumu aldım.Çoook mutluyum tarifsiz bişeyy bu.Sonucum 864 çıktı.Bende hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm!!!!!!

canım gözün aydın rabbim şükürler olsun ALLAH'ım kucağına almayaı nasip eğlesin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…