Bekleyişim yarın sona eriyor

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bu arada değerin çok iyi. 12. gün değeri ise çok yüksek. benim ikizlerde onikinci gün değerim 700 küsürdü. gözün aydın canım.

cnm tebrik ederim çok sevindim sanırım çoğul gebelik allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnm....

ayyy canım hamilesinnnnnnnnnnn bak dondurulmuşla hemde.bana çok umut oldun benimde 2 tane dondurulmuşum var 3. denememi ekimde yapıcam.çokkkkkk sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma.artık bizlerede dua edersin canım.inşallah kucağına almayıda rabbim nasip etsin.

Her zaman dua ediyorum zaten.Rabbim kimseyi bu özlemle bekletmesin ve sevincimizi daim etsinnn:teytey::teytey::teytey:

hamıle kalan herkesde belirti var sanırım benımkı olmadı:çok üzgünüm:

umudunu yitirmek yok. bende de hiçbir belirti yoktu. göğüslerimde karnımda kasıklarımda bir gram ağrı olmamıştı. test yapmaya bile istemeye istemeye gittim. sonuç pozitif. ve ikiz. moralini sakın bozma. (ben düşükyaptım şuanda hamile değilim ama)

çok uzuldum canım en kısa zamanda saglıklı melegın gelır ıhsallah
hıcmı agrın kanaman bı belırtın olmadı
bende hıc bırsey yok bugun 4.gun

nazcım neden öyle düşünüyorsun bak ben senden çok ümitliyim blast emriyon şansın yüksek allahtan ümit kesilmez.burda hep gördük hiç belirtim yok deyipte hamile olanı.bak gör sende hamilesindir canım.sakın stres yapma stres tutunmamaya neden olur.kafanı dağıtmaya bak olmuştur diye düşün.inşallahta burda hamileyimmmmmm diye yazarsın :CüvCüv:

saol canım ALLAH RAZI OLSUN IHSALLAH HAMILEYIMDIR
RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN
KESKE HIC DUSUNMESEM NE OLCAK NE BITCEK DIYE
4 YIL OLDU OKADAR ÇOK SEY YASADIMKI KISLAR ALLAHIM IHSALLAH BU SEFER GONDERIR MELEGIMI

inşallah canım rabbim ol desin yeterki herşey boş.bol bol dua et herşey duayla buda bizim sınavımız inşallah sınavı başarıyla geçersin.ve mutluluğunu bizlerle paylaşırsın canım dualarım seninle olsun

cok sevindim irem canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
cok umut oldun bende dondurulmuslarla tedavideyim insallah bende boyle guzel haber alirim insallah
allah kimsenin kucagini bos birakmasin

canım bir şey soracağım ben bu transferden sonra ara ara üşüyorum ama sormak istediğim çok halsızım ve yorgunum sende boyle bir şey varmıydı bir de belim ağrıyor.

naz benimde 3 günüm benden bir gün önce test yapacaksın.bendede belirti yok belimm bazen ağrıyor bazende üşüyorum.moralımızı yüksek tutalım.sen hangi merkezde yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…