bel cektirme olayı işe yarar mı?

ben böyle bir şeye inanmıyorum.sağlık açısından çok riskli olduğunu biliyorum

Benimde kuzenimin 7 yıl çocuğu olmadı gitmediyi doktor kalmadı en son beliniçektirdi bel kayması varmış ertesi ay hamile kaldı

çok merak ettim açıkçası nasıl yaptıklarını bir arkadaş anlatabilir mi burda acaba? eski yazılanlara da bakmadım yazıyor mu nasıl yapıldığı?

fizyoterapist olarak uyarıyorum; eğer tahmin ettiğim bel çekme yöntemi ise, sakat kalma riskiniz var, bel fıtığı olma riskiniz var (belinizi koruyan bağlarınız zayıf ise).

açıkçası hamile kalmak için nasıl bir etkisi vardır bilemiyorum ama yapılan uygulama o bölgedeki omurların rahatlamasını ve kasların gevşemesine neden olur. tabii doğru kişiler tarafından yapılırsa eğer.

Bel çektirme olayını bilmiyorum açıkçası ama ip bağlama olayını teyzemde görmüştüm,o yaptırmıştı.Belinize çıkarmamak kaydıyla pamuk ip bağlıyorlar okuyup üfleyip,yel olayı mı neymiş amacı.Ben inanmıyorum böyle şeylere,sonuçta herşey Allah ın izniyle oluyor,o istemeden yaprak bile kımıldamaz.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin.

benim kaynanamın 4 yıl çocuğu olmamış.
belini çektirmiş ondan snra hemen hamile kalmış.öyle söylüyor.

Arkadaşlar yapcak bişey yok, bende Allahımın izniyle inşallah olur, ol desin olsun inşallah hepimize, bende 3,5 yıldır revliyim, 2,5 yıldır istiyoruz, bir kez aşılama yaptım olmadı, inşallahhh işe yarar, arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi, bunu yaptırdıktan sonraiş güç yapılabilir mi

ben de çektirdim bu ay faydası olursa yazarım..bel bağlama olayını duydumşbu ay olmazsa onu da deniycem..inşallah..

vala nm kuzenm geçen sene bu aylar yaptırmıştı o ay hamile kaldı.bende yarn gidiyorum allahn izniyle.
gözumle görmesem inanmazdım ama fayda ediyormuş demekki.derdi veren allah dermnınıda verirmiş.kuzenmde gayet sağlıklı çocuğuda öyle.

ben bugün bel çektirdim. çok kolay oldu.. adetin 3. günü olması gerekiyormuş. adet bitincede ilişkiye girersen oluyomuş. hamile kalsam yazarım :)

kizlar kayinvalidem de beni goturdu bu ay. gerci ben istemiyordum.eger belinizi cektirirseniz bi sure ayaga kalkmayin dinlenin ben gezdim tozdum sonra 10 gun belim agridi yatakda kaldim.cok zayif oldugum icin bel sinirlerim zedelenmisdi doktor oyle soyledi.Agrikesici iyne falan yaptilar.simdi bekliorum yarin adet gunum INSALLAH olmam.Ben Bakuden yaziyorum buralardada cok kadin bel cekilmesinden sonra hamile kaldigini soyluo.

Hanımlar, lütfen ama lütfen sakın yaptırmayın. Benim omurgamda sorun yaratmış maalesef yaptırmak isteyen olursa bilgisi olsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…