hangi devirde yaşıyoz arkadaşlar komik olmayon.bukadarmı çaresiz kaldınız.yeni nesil böyle kafayla gelmez
canim bende konuyu ilk okudugumda cok sacma gelmisti.bel cektirmeyle hamile kalmanin ne alakasi var diye..ama senin yazini okuyunca sana hak verdim...gercekten insan cagresiz kalinca birde cevreden olumlu ornekler duyunca heryola basvurabilir..insallah 2010 yilinda rabbim sana ve bebek isteyen herkese bebek verir...eveeeeeeeet bu kadar çaresiz kaldık..sabah tan beri ben de bunu düşünüyorum..ben ebeyim rumuzuma dikkat ettiysen,ama yaptırıcam ben de yine de..umutsuzluk ve çaresizlik nasıl kötü bi şey benim gibi 3 aşılama ve 2tüp bebek,sayısız da tetkik yaptırmasına rağmen dr ların halaaaaaaaaaaaaa tıbbın açıklanamayan infertilite diye adlandırdıkları gruptasızız dedikleri insanlar bilebilir..akıl mantık arama arkadaşım.sonuçta bel çektirdiği için zarar görenini duymadım..çekip te napıyolar ki altı üstü bardak çekip,masaj yapıp,sıcak tutuyolar...bel fıtığından fizik tedavi görmüş olanlar iyi bilir ,fizik tedavide yapılanın teknik olarak aynısı..amaç o bölgedeki dokuları rahatlatmak ,kan dolaşımını harekete geçirmek vs..herkes aklı başında ,özgür iradesi olan insanlar bu yazılanları okuyanlar..aklı yatmayan yaptırmaz..bi zorlama diretme mi var...ha bu işi hakkaten şarlatanlığına yapanlar yok mu?var..benim duyduğum bizim buradan aynı olayı yapan bi kadın daha var ki o daha bi de allttan kendince muayene edip,sözde rahmi yukarı çekiyomuş...akıl var mantık var..hiç bu kadına gider mi aklı olan..zaten dönük rahim vs dedikleri bi kere hamileliğe engel değil...saçma sapan bişey yapıyo kadın muhtemelen...neyse benim düşüncem herkes kafasına yapanı yaptırır,kimse de kimsenin duygularını düşüncelerini ne yargılasın ne de komik olmayın falan diye eleştirsin bence...
canim bende konuyu ilk okudugumda cok sacma gelmisti.bel cektirmeyle hamile kalmanin ne alakasi var diye..ama senin yazini okuyunca sana hak verdim...gercekten insan cagresiz kalinca birde cevreden olumlu ornekler duyunca heryola basvurabilir..insallah 2010 yilinda rabbim sana ve bebek isteyen herkese bebek verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?