bel cektirme olayı işe yarar mı?

Bel çektirme bizim buralardada çok anlatılır ve doğru diyorlar.Ayrıca hani halk arasında bardak çekme olayı vardır hepimiz biliriz.hamile kalacağımız günlerde bu bardak çektirmeyi yaparsak ve belimizi kızıştıcı krem sürüp o birkaç gün içinde hamile kalınırmış.Kızıştırıcı merhem dediğim hani bel omuz ağrılarında sürülen ama yakan merhemler var ya onlardanMerhemin yakmasının amcı o bölgedeki kan hareketini hızlandırmak.Ne derece doğru bilemem ama anlatan her kişiden hamile kalındığını duymuştum en azından bir zararı yok denemede fayda var

Arkadaşlar yapmayın yanlış bi hareketle belinizdeki omurlar zarar görebilir.Hem nerden belli bel çektirmeden dolayı hamile kalınıyor.Ondan önce uygulanan tedavilerden dolayı hamile kalınılmış olunamaz mı?

Kızlar ben kasık çekme olarak duydum,eltim ve bazı kişiler çevremde bu yolla hamile kalmış.Adetin bitiminde kasığını ovup sarıyorlarmış.o gece eşinle beraber oluyormuşsun ve hamile kalanlar olmuş.Herşey Rabbımdan arkadaşlar bu olaylar sadece vesiledir diyorum.ama denemeye cesaret edemedim.

ALLAH cok sevindim bende bi araştırıyım unuttum giitti bende hipofiz troid vıkınca yni nodül cıkınca kafam karıştıydı şimdi aklıöa geldi.adetden sonramı yapcaz

ben de bu ay çektirdim. başlarda soğuktum bu olaya ama belli mi olur vesile olur belki..arkadaşım belimin çekildiği ay hamile kaldım diyo..hayırlısı..

kızlar moral olsun sizee bende bel işleminden sonra hamile kaldım hemde biay sonra.geçen 5 sene we 1aşılama tecrübesi tık yok bel çekildi o ay kaldım tabiiki weren allah inkar etmem ama herşeyde bi sebebe bağlı.belkide budur sebebiniz.hiçbir zararı yok faydası war. bana bardak kapatarak yapılmıştı

iyi de arkadaşlar bu olayın doğruluğu varsa tıbbi olarak araştırılır ve bu yöntem en azından uzman kişilerce yaptırılırdı. Ben olsam yaptırmazdım sakıncaları olabilir. Sonuçta bu belimiz.Belivücudumuzda en hassas yerimiz. Yerden eğilip bir şey alırken bile bazı insanlarda disk kayması olabiliyorken böyle bir şeye kalkışmak çok sakat bişey bence. Ama herşeyi deneyipte en son bu yöntemi düşünen arkadaşlarıda anlıyorum. Allah isteyen herkese çocuk versin dilerim.

bel çektirme nasıl olur bilmiyorum ama bardak kapatmışlardı bana ki bel ağrıları için yıllarrrrdırrrr yapılan bi yöntem hiçbi sakıncası yok bunun kolundan bacagından tutup uzatmıyorlar seni neticede ...beldeki açıklığı kapatmak amaç ne şekilde yapıldığı önemli tabiiki. en zararsız şekilde yaptırmakta fayda war sonradan belden olmayın
ama bebeğe giden yoldada sanırım en zararsız ve en kolay yollardan biri
bol şans herkezeee

ben 2kere çektittirdim 2cisini ağustosta kasımdada aşılama hala tık yok allah herkese nasip etsin kimseden eksikli koymasın

kızlarrr merhabaa bende bu siteye yeni üye oldummm ve bel çektip hamile kalan çok duydummm,benimde 2 yıldır herhangibir sorunumuz olmamasına rağmen bebeişimiz olmuyorr(((
belimi çektirmek istiyorum fakatt nerde nası kim çekerr bilmiyorummm...

arkadaslar ben sıze benım yaptgım bıseyı paylasmak ıstıyorum.ben bı dusuk yasadıktan sonra bı sure hamıle kalamadım.kayınvalıdem dedıkı belıne yakı (bıldıgımız yakı eczanelerden alınan)yakalım belkı faydası olur dedı.meger eltımede aynısını yapmıslar.dedıkten sonrakı adetımden sonra hemn yaktık esımle.baya durdu o ay belımde.tam belıme yakmıstık.o ay hamıle kaldım.belkı tesaduftu belkıde gercekten faydası oldu.ama bı deneyın denemekten zarar gelmez..

hangi devirde yaşıyoz arkadaşlar komik olmayon.bukadarmı çaresiz kaldınız.yeni nesil böyle kafayla gelmez

eveeeeeeeet bu kadar çaresiz kaldık..sabah tan beri ben de bunu düşünüyorum..ben ebeyim rumuzuma dikkat ettiysen,ama yaptırıcam ben de yine de..umutsuzluk ve çaresizlik nasıl kötü bi şey benim gibi 3 aşılama ve 2tüp bebek,sayısız da tetkik yaptırmasına rağmen dr ların halaaaaaaaaaaaaa tıbbın açıklanamayan infertilite diye adlandırdıkları gruptasızız dedikleri insanlar bilebilir..akıl mantık arama arkadaşım.sonuçta bel çektirdiği için zarar görenini duymadım..çekip te napıyolar ki altı üstü bardak çekip,masaj yapıp,sıcak tutuyolar...bel fıtığından fizik tedavi görmüş olanlar iyi bilir ,fizik tedavide yapılanın teknik olarak aynısı..amaç o bölgedeki dokuları rahatlatmak ,kan dolaşımını harekete geçirmek vs..herkes aklı başında ,özgür iradesi olan insanlar bu yazılanları okuyanlar..aklı yatmayan yaptırmaz..bi zorlama diretme mi var...ha bu işi hakkaten şarlatanlığına yapanlar yok mu?var..benim duyduğum bizim buradan aynı olayı yapan bi kadın daha var ki o daha bi de allttan kendince muayene edip,sözde rahmi yukarı çekiyomuş...akıl var mantık var..hiç bu kadına gider mi aklı olan..zaten dönük rahim vs dedikleri bi kere hamileliğe engel değil...saçma sapan bişey yapıyo kadın muhtemelen...neyse benim düşüncem herkes kafasına yapanı yaptırır,kimse de kimsenin duygularını düşüncelerini ne yargılasın ne de komik olmayın falan diye eleştirsin bence...

canim bende konuyu ilk okudugumda cok sacma gelmisti.bel cektirmeyle hamile kalmanin ne alakasi var diye..ama senin yazini okuyunca sana hak verdim...gercekten insan cagresiz kalinca birde cevreden olumlu ornekler duyunca heryola basvurabilir..insallah 2010 yilinda rabbim sana ve bebek isteyen herkese bebek verir...

sağol canım benim..amin inşallah..

asla böyle bişey yaptırmam çevremde kimsenin yaptırmasınada izin vermem...Allah aşkına canım ya hangi devirdeyiz ? tamam çaresizlik olmayacak iş yaptırırmış insana ama başına olmayacak işlerde açabilir..Allah korusun bel bu bi terslik olursa ömür boyu çekersin ! zamanı bellidir Allah koymuştur yoluna sen dua et ve normal dr a git hayatını karartabilir risk almaya değermi ?

benim bahsettiğim bel çektirme olayı bardak çekme,masaj,sıcak tutup sıkıca sarma bunları içeren bişey.tutupta kolunu bacağını asılıp ters bi hareket yaptırma tarzında değil...ben bunda bi zarar göremiyorum..yine de uyarılar için teşekkürler..yapacak kadını uyarırım ters bi hareket yapmıyalım sakın diye...

ezinecim sana katılıyorum
herkesin aklı ve mantığı var kişi ne yaparsa sonucunu da görür..Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın..bende hep düşünüyordum bel çektirme ve gebe kalamana ne alaka gibi bir sürü soru vardı aklımda..ben yaptırmadım şimdiye kadar ..yaptırırmıyım bilmiyorum da ...bende zaten bel fıtığı var...bardak çekme olayına gelince bilinçli biri tarafından yapılırsa zararı olacağını düşünmüyorum..geçenlerde tv programların çoğunda op. dr. ferudun kunak bel ve boyun ağrısı çekn kişilere bu yöntemi uygulamıştı..yani bir dr. bunu yaparsa demek ki vardır bir yararı...sonuçta hasta olan bölgeye oksijen ve kan getirmek dedi..nerde oksijen ve kan o bölgede sağlık....demişti.. herkese sağlıklı günler.. a.s.

benimde 2 bebeğim düşünce bebek tutmuyor dediler ve kayınvalidem belime bağlattı o ay hamile kaldım ve doğru düzgün birlikte olmadan çok şaşırmıştım eşim umurtlama zamanlarımızda rahatsızsıdı tık yoktu ama nsıl tuttu bilmiyorum. ben böyle şeylere inananlardanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…