bu topik açılalı uzun zaman olmuş ben yeni gördüm arkadaşım belki söylediklerini doğruluk payı var ama birde şunu düşün tıbbın tükendiği noktada işte insanlar bu tür şeylerden meded umuyor ve belkide inandıkları için ondan hamile kalmaalar bile ondan olduğunu düşünüp rahatlıyorlar tabiki önce doktorlara güvenmemiz gerekiyor ama bir arkadaşım aşılama tüp bebek denedi defalarca doktor artık uğraşmayalım sizin asla çocuğunuz olmıyacak dedi allah korusun sen böyle bir durumda ne yapardın burdaki arkadaşlara kızma herkes biliyor doğruyusadece inandıkları şeyleri uyguluyorlar denize düşen yılana sarılır sakın yanlış anlama tasvip ediyorum anlamına gelmesin ama dedik ya deize düşen yılana sarılır sevgiyle kal arkadaşıma.s.aksam kizmistim hala kizginim hatta böyle bi siteye böyle bi forum hic yakistiramadim nasil yapildiginida acik acik yazmisiniz denemek isteyen ilk defa duyup medet uman cok kisi cikacak heleki nette arattikalrinda direk burdan bulacaklar ama sonucta kötü bi durum olsa vicdan azabi cekecekmisiniz yol gösterdik diye onu merak ediyorum. Doktorlar yillarca bosunami okuyor bosunami yillarca arastirmalar allah askina. Birde hamile olup bu tur seylere inananlardanda korktum cocugunuzla ilgili bisi duysaniz deniceksiniz demekki.
arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015:
bende bu ay belimi çektirdim ve bağlattım hiç acı falan yok bakalım ne olcak valla cocugum olsun diye nelere katlanıyorum yterki olsun herseye razıyım iki arkadasımın böyle oldu onlardan görmesem belki yaptırmazdım simdi hastalıgımı bekliuyorum hamiş olurum inşallah cocuk için herseyi demeliyiz arkadaslar.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?