bel cektirme olayı işe yarar mı?

kızlar benim anane de yapıyo ama bardak tutuyor ve sonra karnınıkaldırarak sarıyor sarılı şekilde ilişkiye giriyorsun ve onu hemen çözmüyorsun benim ablamın 7 sene olmadı 3 kez aşılamada cevap vermedi tüp bebeğe gideceği sırada bunu yaptılar ve şuan 6 haftalık hamiş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin

iyi aksamlar arkadasimç gecenin bu saatinde burdaysan sana bi sorum olsun o zaman, aslinda bilgisi olan her kese...ben bu ay baska bi ulkeye gidiyorum , bi kac ay esimden ayri kalacm,boyle bir sey mumkunmu, ben belimi cekileyib, sonrasi gun ucakla yola ciksam , ve gelib esimle birlikde olsam..bazi insanalr olmaz diyor, yok uzanmak lazim, ayni gun iliskiye girmek lazim, yani boyle ucaklarda falan gezersen bel cekilemn fayda etmez diyorlar..bu ne kadar dogru ?bir bilgisi olan varsa yazsin

Herkese yaptırmamak lazım bunu riskli bişey bu konu eski ama yaptıranlar nasıl oluyo anlatabilirlermi? Acı macı varmı nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…