Bel fıtığım var bebeğim olsun istiyorum

Mandalina123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
42
28
3
46
Ben yeni üyeyim ve aylardir içime attığım beni çok çok üzen bir durum yaşıyorum. 5 yıldır fıtık hastasıyım. Hayatımı olumsuz etkileyen ama ameliyat derecesinde olmayan bir fıtık. Kendimi hep kisitlayarak yaşıyorum. Ve tabi bir çocuk istiyorum.bir haftadır da bu yüzden çocuk gibi ağlıyorum. Nolur bana fıtığı olup hamile olan doğum yapan arkadaşlar yazın. Bu arada bir kızım var ama 10 yaşında ama o kadar çok kardeş istiyorki Nolur ben bakarım tek olsun diyor.bana akıl verin lutfeeen

Var bende üstelik ameliyatlik derecede. Zamanında yuruyemedigim tekerlekli sandalye ile dolaştığım oldu bu fıtık yüzünden. Ama hamileyken hiç sıkıntı yaşamadım hatta belim o dönem hiç agrimadi hatta doktorum normal doğum yapabilirsin bile demişti korkmayın yani Allah yardım ediyor. Doktorunuza da danışın mutlaka o daha net bilgi verir size.

ben varım canım ikinciye hamileyim hem boynumda hem belimde fıtık vardı düzeldi

Ben varim, hamilelikte siddetli bel agrilarim olmadi, sonrasinda fitigim 1 ken 2 oldu ama dogumla ilgili mi degil mi bilmiyorum.

ben varım canım ikinciye hamileyim hem boynumda hem belimde fıtık vardı düzeldi
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendi ailem beni düşündükleri için baya gözümü korkuttu.sinirlerim bozuldu bu yüzden. Sakat kalırsan diye.bu yüzden cesaretim kırılıyor. Bazen de umutlaniyorum.

Canım olur ınş dikkat edicen sadece benim 3 tane fitigim var 2 kızım var 5 ve 2 yaşında sezaryenliyim canım çıkıyor valla bide bunun üstüne 3.yu denesem mi diyorum.rabbim yardımcımız olsun ins

Bende de bel ve boyun fitigi var ve hamileyim hic de dusunmedim bisey olur mu diye

Canım olur ınş dikkat edicen sadece benim 3 tane fitigim var 2 kızım var 5 ve 2 yaşında sezaryenliyim canım çıkıyor valla bide bunun üstüne 3.yu denesem mi diyorum.rabbim yardımcımız olsun ins
Ne güzel allah bağışlasın. Heralde ben ağrı eşiği biraz düşük bir insanım ya da korkagim. Sizler baya cesaretlisiniz.

Bel fıtığım vardı hamile kaldım son 2 ay fıtık sinirlerine baskı yaptığı için yürüyemedim, yürüyemedim derken felç yehlikem olduğundan yoksa ayağa kalkıyordum yatalak değildim yani yanlış anlaşılmasın, doğum yaptım 3 ay sonra ameliyat oldum ameliyattan 1 yıl sonra 2.ya hamile kaldım ve o da sağlıkla doğdu. Sorun yapmayın yani benim fıtığım son derecedeydi ve 2. Hamileliğimde belinde platinler vardı ama bir şey olmadı. Yalnız ağrılara hazırlıklı olun. Sağdan sola dönemeyecek kadar ağrı çektim
. Bence de bir kardeş yapın, Gönlünüze göre olsun herşey

Ayy canım o bacağa vurma yokmu çok kötü bişey tüm bacagima vuruyor aşağıya kadar 2.adımı atamayip kaldığım oluyor kendimi çok yorup kanepe filan cektiysem ogün mutlaka ağrı çekiyorum
Sana diyeceğim kendini çok hirpalama cocugunda büyükmüş maşallah kardessiz bırakma rabbim yardim eder ins

Bacak ağrısı ayak uyuşması falan yaşamıyor musunuz.yani ben şu anda bacağım çekiyor ve ayak ağrım var.sorun yaşamıyorsaniz sizin adınıza çık sevindim
Suan yasamiyorum 3 aylik daha. İlerde yasar miyim bilmiyorum ama dayanirim napalim

Niye ağlıyorsunuz ki bunun için? Çocukluk çağından beri bel fıtığım var. Bayağı da ciddi durumda. Hamileliğin maşallah fıtık açısından sorunsuz geçti. Sadece normal Doğum yapamadım.
Her zamanki gibi dikkat edeceksiniz. Üşütmek yasak, yorulunca hemen dinleniyoruz, hareketsiz kalmak da yok.

Siz yaşlılara bakmayın, abartıyorlar çoğu şeyi.

Bende fıtık yok ama Skolyoz hastalığım var kemik eğriliği. Sırt ağrısı yapıyor boynuma kadar ama şuan 5aylık hamileyim Allah kolaylığını veriyor.

Bana yazan arkadaşlara teşekkür ederim.bugün bi cesaretle doktora gittim tabi yeni emar çekilmesi gerekir dedi.muayene etti hareketler biraz sıkıntılı ama bi emara da bakalım dedi.yarın emar çekilecek bakalım hayırlısı neyse o olsun.Rabbim nasib ederse bir bebeğim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…