- 14 Ekim 2017
- 42
- 28
- 3
- 46
- Konu Sahibi Mandalina123
-
Aynı dert bende de var :)Olur zamanla sıkıntı yapmayın, bende çocuk istiyorum ama önce koca bulmam lazım
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendi ailem beni düşündükleri için baya gözümü korkuttu.sinirlerim bozuldu bu yüzden. Sakat kalırsan diye.bu yüzden cesaretim kırılıyor. Bazen de umutlaniyorum.ben varım canım ikinciye hamileyim hem boynumda hem belimde fıtık vardı düzeldi
Ne güzel allah bağışlasın. Heralde ben ağrı eşiği biraz düşük bir insanım ya da korkagim. Sizler baya cesaretlisiniz.Canım olur ınş dikkat edicen sadece benim 3 tane fitigim var 2 kızım var 5 ve 2 yaşında sezaryenliyim canım çıkıyor valla bide bunun üstüne 3.yu denesem mi diyorum.rabbim yardımcımız olsun ins
Ben yeni üyeyim ve aylardir içime attığım beni çok çok üzen bir durum yaşıyorum. 5 yıldır fıtık hastasıyım. Hayatımı olumsuz etkileyen ama ameliyat derecesinde olmayan bir fıtık. Kendimi hep kisitlayarak yaşıyorum. Ve tabi bir çocuk istiyorum.bir haftadır da bu yüzden çocuk gibi ağlıyorum. Nolur bana fıtığı olup hamile olan doğum yapan arkadaşlar yazın. Bu arada bir kızım var ama 10 yaşında ama o kadar çok kardeş istiyorki Nolur ben bakarım tek olsun diyor.bana akıl verin lutfeeen
Bacak ağrısı ayak uyuşması falan yaşamıyor musunuz.yani ben şu anda bacağım çekiyor ve ayak ağrım var.sorun yaşamıyorsaniz sizin adınıza çık sevindimBende de bel ve boyun fitigi var ve hamileyim hic de dusunmedim bisey olur mu diye
Suan yasamiyorum 3 aylik daha. İlerde yasar miyim bilmiyorum ama dayanirim napalimBacak ağrısı ayak uyuşması falan yaşamıyor musunuz.yani ben şu anda bacağım çekiyor ve ayak ağrım var.sorun yaşamıyorsaniz sizin adınıza çık sevindim
Siz yaşlılara bakmayın, abartıyorlar çoğu şeyi.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendi ailem beni düşündükleri için baya gözümü korkuttu.sinirlerim bozuldu bu yüzden. Sakat kalırsan diye.bu yüzden cesaretim kırılıyor. Bazen de umutlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?