- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Mandalina123
-
Ben yeni üyeyim ve aylardir içime attığım beni çok çok üzen bir durum yaşıyorum. 5 yıldır fıtık hastasıyım. Hayatımı olumsuz etkileyen ama ameliyat derecesinde olmayan bir fıtık. Kendimi hep kisitlayarak yaşıyorum. Ve tabi bir çocuk istiyorum.bir haftadır da bu yüzden çocuk gibi ağlıyorum. Nolur bana fıtığı olup hamile olan doğum yapan arkadaşlar yazın. Bu arada bir kızım var ama 10 yaşında ama o kadar çok kardeş istiyorki Nolur ben bakarım tek olsun diyor.bana akıl verin lutfeeen
Sorun hamilelikte fıtığın iyice rahatsız etmesi ya da doğumdan sonra bebeğine bakamazsın diyorlar kaldıramazsın emziremezsin9 yasinda bir oglum 9 aylil bir bebegim var
3 kere fitik ameliyati oldum
hala da fitigim var
fitik hamile kalmaniza engel degil ki sorun ne ben anlayamadim
Amin inşallah hepimizin Allah gönlüne göre versinEltim 37 yasinda 3.cocugu dogurdu bel fitigi var cnm.insallah olur su an minik 2yasinda .ALLAH gonlune gore versin insallah.sezeryan yapti bu arada.
ben bi sorun yasamadim , tabi zaman zaman cok agri oluyor ama kendime dikkat ediyorum , iyi bir yatak alin kendinize , imkaniniz varsa yatsan tempura bakin , benim yatagim hayatimi cok kolaylastiriyor , switzerland modeli bel sorunu olanlar icin mucizevi birsey , hamilelikte kilonuza dikkat edin cok kilo almamaya calisinSorun hamilelikte fıtığın iyice rahatsız etmesi ya da doğumdan sonra bebeğine bakamazsın diyorlar kaldıramazsın emziremezsin
Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyor ki yazılanlar. Yarın emara gireceğim umarım doktorum da iyi şeyler söylerben bi sorun yasamadim , tabi zaman zaman cok agri oluyor ama kendime dikkat ediyorum , iyi bir yatak alin kendinize , imkaniniz varsa yatsan tempura bakin , benim yatagim hayatimi cok kolaylastiriyor , switzerland modeli bel sorunu olanlar icin mucizevi birsey , hamilelikte kilonuza dikkat edin cok kilo almamaya calisin
sadece sezeryanda genel anestezi olmak zorunda kaldim belim yuzunden onun disinda hicbir sorunum yok cok sukur
gonlunuze gore olsun insallahÇok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyor ki yazılanlar. Yarın emara gireceğim umarım doktorum da iyi şeyler söyler
Bende iki kere ameliyat oldum. Şimdi tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme vs başlamış. Nasipse ilk bebegim olucak. Tek korkum bebek doğduktan sonra ona yeterince bakamamak daha doğrusu çocuğu taşımak gerekiyor uyurken yatırmak veya Hastaneye getirmek gibi. Çünkü ağır bir şey istesem de tasiyamiyorum. Yakinimda akrabam da yok.Merhaba arkadaşım evet 2 fitik ameliyati gecirdim.hamileligimde fazla kilo almadigim ve bebek zayif dogdugu icin agrim olmadı ama asıl sorun dogumdan sonra başladı bebegimin kilosu arttikca ona bakamaz oldum malesef bu sebeple evde yatili bakici bulunduruyoruz bu da benim psikolojimi epey bozdu surekli mutsuzum bir çocuğun varmış zaten iyi dusun oyle kararini ver
Allah yardımcın olsun canim hic ummadigin yerden kolayligini verir yuce rabbim inşallah ama çocuğuma yetememek beni cok yıpratıyor inşallah hayırlısıyla gececek bu günler beşiğinde aglarken birisi gelsin kaldirsin diye beklemek çok acı bir anne olarakBende iki kere ameliyat oldum. Şimdi tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme vs başlamış. Nasipse ilk bebegim olucak. Tek korkum bebek doğduktan sonra ona yeterince bakamamak daha doğrusu çocuğu taşımak gerekiyor uyurken yatırmak veya Hastaneye getirmek gibi. Çünkü ağır bir şey istesem de tasiyamiyorum. Yakinimda akrabam da yok.Rabbim inşallah kolaylığını verir. Kendimize yetecek kadar gelirimiz var bakıcı vs de tutamayız. Hayırlısı artık. Zor bu işler
Evet ben de bu durumdan korkuyorum işte. Bana da yardımcı olacak kimse yok.bilmiyorum dün mr a girdim sonuç bir haftaya çıkar dediler.sonucuma göre doktor ne derse artık. Allahım hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canim hic ummadigin yerden kolayligini verir yuce rabbim inşallah ama çocuğuma yetememek beni cok yıpratıyor inşallah hayırlısıyla gececek bu günler beşiğinde aglarken birisi gelsin kaldirsin diye beklemek çok acı bir anne olarak
Ablam yillardir bel fitigi var hamilede kaliyo.korkutma kendini bn daha once bel fitigi yuzunden hamile kalmayani gormedimBen yeni üyeyim ve aylardir içime attığım beni çok çok üzen bir durum yaşıyorum. 5 yıldır fıtık hastasıyım. Hayatımı olumsuz etkileyen ama ameliyat derecesinde olmayan bir fıtık. Kendimi hep kisitlayarak yaşıyorum. Ve tabi bir çocuk istiyorum.bir haftadır da bu yüzden çocuk gibi ağlıyorum. Nolur bana fıtığı olup hamile olan doğum yapan arkadaşlar yazın. Bu arada bir kızım var ama 10 yaşında ama o kadar çok kardeş istiyorki Nolur ben bakarım tek olsun diyor.bana akıl verin lutfeeen
Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim. Evlenmeden evvel ameliyatlari olmuştum çok dua etmiştim. Halime anlayışlı bir eşim olsun. Malum beldeki sıkıntı yüzünden bazi işleri yapamıyorum. Eşim ne muradı varsa versin. bana zarar gelecek çöp dahi kaldırtmaz belime bir şey olmasın diye. Yine dua ediyorum surekli bana yavruma bakacak güç kuvvet versin inşallah Allah imAllah yardımcın olsun canim hic ummadigin yerden kolayligini verir yuce rabbim inşallah ama çocuğuma yetememek beni cok yıpratıyor inşallah hayırlısıyla gececek bu günler beşiğinde aglarken birisi gelsin kaldirsin diye beklemek çok acı bir anne olarak
Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim. Evlenmeden evvel ameliyatlari olmuştum çok dua etmiştim. Halime anlayışlı bir eşim olsun. Malum beldeki sıkıntı yüzünden bazi işleri yapamıyorum. Eşim ne muradı varsa versin. bana zarar gelecek çöp dahi kaldırtmaz belime bir şey olmasın diye. Yine dua ediyorum surekli bana yavruma bakacak güç kuvvet versin inşallah Allah im
Allah kolaylık versin.dışarı hiç cikamiyosunuzdur o zamanBel fitigi hamile kalmaya tabiki engel degil sorun bebegin bakim asamasinda karsimiza cikiyo bebegim su an 7.5 kilo bir odadan diger odaya zor tasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?