Bel fıtığım var bebeğim olsun istiyorum

9 yasinda bir oglum 9 aylil bir bebegim var
3 kere fitik ameliyati oldum
hala da fitigim var
fitik hamile kalmaniza engel degil ki sorun ne ben anlayamadim

Eltim 37 yasinda 3.cocugu dogurdu bel fitigi var cnm.insallah olur su an minik 2yasinda .ALLAH gonlune gore versin insallah.sezeryan yapti bu arada.

9 yasinda bir oglum 9 aylil bir bebegim var
3 kere fitik ameliyati oldum
hala da fitigim var
fitik hamile kalmaniza engel degil ki sorun ne ben anlayamadim
Sorun hamilelikte fıtığın iyice rahatsız etmesi ya da doğumdan sonra bebeğine bakamazsın diyorlar kaldıramazsın emziremezsin

Ablam var. Belinde 3 fıtığıyla iki kızı var. 23 ve 15 yaşındalar
Ağrıların çoksa hamile kalmadan iyi bir yerde fizik tedavisi görürsen çok faydası olacaktır.
Hadi bakalım şimdi bebiş çalışmalarına başla gitsin

Sorun hamilelikte fıtığın iyice rahatsız etmesi ya da doğumdan sonra bebeğine bakamazsın diyorlar kaldıramazsın emziremezsin
ben bi sorun yasamadim , tabi zaman zaman cok agri oluyor ama kendime dikkat ediyorum , iyi bir yatak alin kendinize , imkaniniz varsa yatsan tempura bakin , benim yatagim hayatimi cok kolaylastiriyor , switzerland modeli bel sorunu olanlar icin mucizevi birsey , hamilelikte kilonuza dikkat edin cok kilo almamaya calisin
sadece sezeryanda genel anestezi olmak zorunda kaldim belim yuzunden onun disinda hicbir sorunum yok cok sukur

Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyor ki yazılanlar. Yarın emara gireceğim umarım doktorum da iyi şeyler söyler

Bende de bel fıtığı var, hatta fizik tedavi görmüştüm, o biraz işe yaramıştı, hamilelikte biraz ağrım oldu öyle deli danalar gibi ayakta çok gezemedim :) doğuma kadar 25 kilo civarı aldım, 20 si gitti, kilo verdikçe ağrım azaldı, ama doğumdan sonra baya ağrım olmuştu, ilaç da içemedim emzirme nedeniyle, hatta doktor arada parol iç yapacak birşey yok demişti. Bebeği çok taşıyamadım, yatağa koyup kaldırmalarda belden bükülmelik hareketlerde hep eşimden yardım aldım, gün içinde de zorlandım tek başımaydım, ailem başka şehirde. Hatta doktor demirli bir korse verdi ev işi yaparken falan tak demişti, korseyi taktım bir ara...
Bir şekilde oluyor, bel fıtığı hamileliğe, doğuma ve çocuk bakımına engel bir durum değil. Tabi doktorla mutlaka görüşün, o sizi yönlendirir zaten. Bir de çok düşünmeyin bence, bende fıtığın ötesinde iki diskim tamamen gitmiş, bu ne yaa bu ağrıyla nasıl duruyosun sen demişti doktor emarı görünce.

Merhaba arkadaşım evet 2 fitik ameliyati gecirdim.hamileligimde fazla kilo almadigim ve bebek zayif dogdugu icin agrim olmadı ama asıl sorun dogumdan sonra başladı bebegimin kilosu arttikca ona bakamaz oldum malesef bu sebeple evde yatili bakici bulunduruyoruz bu da benim psikolojimi epey bozdu surekli mutsuzum bir çocuğun varmış zaten iyi dusun oyle kararini ver

Bende iki kere ameliyat oldum. Şimdi tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme vs başlamış. Nasipse ilk bebegim olucak. Tek korkum bebek doğduktan sonra ona yeterince bakamamak daha doğrusu çocuğu taşımak gerekiyor uyurken yatırmak veya Hastaneye getirmek gibi. Çünkü ağır bir şey istesem de tasiyamiyorum. Yakinimda akrabam da yok. Rabbim inşallah kolaylığını verir. Kendimize yetecek kadar gelirimiz var bakıcı vs de tutamayız. Hayırlısı artık. Zor bu işler

Allah yardımcın olsun canim hic ummadigin yerden kolayligini verir yuce rabbim inşallah ama çocuğuma yetememek beni cok yıpratıyor inşallah hayırlısıyla gececek bu günler beşiğinde aglarken birisi gelsin kaldirsin diye beklemek çok acı bir anne olarak

Evet ben de bu durumdan korkuyorum işte. Bana da yardımcı olacak kimse yok.bilmiyorum dün mr a girdim sonuç bir haftaya çıkar dediler.sonucuma göre doktor ne derse artık. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Ablam yillardir bel fitigi var hamilede kaliyo.korkutma kendini bn daha once bel fitigi yuzunden hamile kalmayani gormedim

Bel fitigi hamile kalmaya tabiki engel degil sorun bebegin bakim asamasinda karsimiza cikiyo bebegim su an 7.5 kilo bir odadan diger odaya zor tasiyorum

Bir tanıdığım riskli 3 fıtıkla ikiz Bebek doğurdu, eltim fıtıkla 4 tane doğurdu.
Eşleri aşırı yardımcı oldu.
Ama yine de siz en iyisi doktora sorun.

Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim. Evlenmeden evvel ameliyatlari olmuştum çok dua etmiştim. Halime anlayışlı bir eşim olsun. Malum beldeki sıkıntı yüzünden bazi işleri yapamıyorum. Eşim ne muradı varsa versin. bana zarar gelecek çöp dahi kaldırtmaz belime bir şey olmasın diye. Yine dua ediyorum surekli bana yavruma bakacak güç kuvvet versin inşallah Allah im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…