Kızlar yakında bır kokteyle katılacagım hemde spor salonununnn:18: Biraz göbegim ve yanlarda yaglarım var simit deniyor sanırm .Bana simitlerimi ve göbegimi belli etmeyecek elbise modellerı önerirmisiniz kafayı yıcem
canım bence sen gıt magazaları bır gez, zevkıne gore elbıselerı sec,aynanın karsına gec yanında guvendıgın bır dostun olsun,buradan ne desek havada kalır.google da aratınca bırkac model bulabılırsın ayrıca.
Benim de aynı simit olayım var. Normal kilodayım ama bir tek simit çıkıntısı var işte. Ben de bu tarz elbiseler kullanıyorum. Korkun, kuşkun olmasın. Hem rahat ta oluyorsun. Bu arada elbiseyi de çok beğendim
Benim de aynı simit olayım var. Normal kilodayım ama bir tek simit çıkıntısı var işte. Ben de bu tarz elbiseler kullanıyorum. Korkun, kuşkun olmasın. Hem rahat ta oluyorsun. Bu arada elbiseyi de çok beğendim
Sporu bıraktıktan sonra oldu benim. Yapışıyor adeta. Bende senin gibi uygun elbise arayışına çok girdim. Jean giyince göbekten sarkmalar yaşıyoruz. Mekikten başka çaresi yok meretin ..