Bel ve göbegimi belli etmeyecek elbise modellerı önerir misiniz?

izabel_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
36
0
36
Antalya
Kızlar yakında bır kokteyle katılacagım hemde spor salonununnn:18: Biraz göbegim ve yanlarda yaglarım var simit deniyor sanırm .Bana simitlerimi ve göbegimi belli etmeyecek elbise modellerı önerirmisiniz kafayı yıcem

canım bence sen gıt magazaları bır gez, zevkıne gore elbıselerı sec,aynanın karsına gec yanında guvendıgın bır dostun olsun,buradan ne desek havada kalır.google da aratınca bırkac model bulabılırsın ayrıca.

goğus altından bantlı alt kısmıda bol elbiseler var onlar senin işini görür canım

Benim de aynı simit olayım var. Normal kilodayım ama bir tek simit çıkıntısı var işte. Ben de bu tarz elbiseler kullanıyorum. Korkun, kuşkun olmasın. Hem rahat ta oluyorsun. Bu arada elbiseyi de çok beğendim

ah şu simitler erimiyor gitmiyorlar ya

Sporu bıraktıktan sonra oldu benim. Yapışıyor adeta. Bende senin gibi uygun elbise arayışına çok girdim. Jean giyince göbekten sarkmalar yaşıyoruz. Mekikten başka çaresi yok meretin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…