Doğuma Hazırlık Belden uyuşturmalı sezaryen nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnşaAllah yenerim bu korkumu teşekkür ederim cevabınız için

Rabbim bağışlasın evladinizi ben bu belden uyuşturma ya kafayı çok taktım eğer olursa da düşündüğüm şekilde geçmez inşaAllah

İnşaAllah yenerim bu korkumu teşekkür ederim cevabınız için
Genel anesteziden daha iyi daha rahat saten birşey görmüyorsun önünde perde var Yanında sana destek olan hemşireler var sohbet ediyorsun onlarla çok eğlenceli oluyor

Veriler genel anestezi mi sakinleştirici mi ? Benim tansiyonim 17 çıktı.. bebeği aldktan sonra istersen sakinleştrici yapabiliris dediler olur dedim gittim bidaha gözlerimi odada açtım
Genel anesteziydi. Doktorumda heyecanlandın tansiyonun kotulesince genel anestezi verdik dedi. Benim son hatırladığım ayağım hareket ediyor dedim o sıra doktor üstüme yeşil örtüleri seriyordu devami yok.

Genel anesteziydi. Doktorumda heyecanlandın tansiyonun kotulesince genel anestezi verdik dedi. Benim son hatırladığım ayağım hareket ediyor dedim o sıra doktor üstüme yeşil örtüleri seriyordu devami yok.
Oyş kötü olmuş başta alsaymşlar genel anestzye

Bunu baska yerlerde de okudum da neden pandemi den ötürü genel anestezi olmuyormuş peki nefes darlığı olur diyemi onu merak ettim?

Bunu baska yerlerde de okudum da neden pandemi den ötürü genel anestezi olmuyormuş peki nefes darlığı olur diyemi onu merak ettim?
Teknik kısmı pek bilmiyorum ama genel anestezide solunumu kişi kendi yapamadığı için entübe gerekiyor belki bu malzemelerin kullanımından kaçınmak için olabilir diye düşünüyorum. Yanılıyorda olabilirim.

Benim için gayet güzel bir deneyimdi, minik doğar doğmaz ona kavuşmak harika bişeydi tarif edilemez.

Kesinlikle belden uyuşturmali. bebeğin ilk sesini duymak onu ilk görmek çok güzel bir duygu. Daha sonrası için bir kaç sıkıntısı oluyor ama kola Nescafe çok kurtarıcı oluyor onun haricinde kesinlikle belden uyuşturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…