Belim Normal İncelikte fakat Alt Kısmı Kalın Diyenler İçin Diyet Listeleri

rashabahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
1.311
0
66
Balıkesir
Kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor ya! Belim normal incelikte ama belimden popoya doğru bianda kalınlaşıyor ve cok orantısız. Spor yaptım 2 ay kilo da verdim ama o kısım incelmiyooo!! Sanırım dar düşük bel giydiğim pantolonlardan kaynaklanıyor bu orantısızlık ama merak ediyorum bu dertten zamanında şikayetçi olup da birşekilde eski formuna kavuşan var mı acabaaa ???

canım arkadaşım
zayıf oluptamı kalça problemin var?
genetik yapında dolayıdır.
yoksa olan yağlar oradamı toplanmış?
cardio ile sonuca ulaşırsın

eğer vücudunda sarkma mevcut ise sıkı bir duruş için arkadaşın önerdiği gibi plates yapabilirsin

Son düzenleme:
bu sorun bende de var belim ince ama basenlerim var biraz napmalıyım sizce? diyet yapıyorum şuan ama bu seferde belimden ve yüzümden gidiyo iyce küçücük kalıyo yüzüm ve belim bu sefer daha kötü gözüküyo :44::44:

konu sahibine dediğim gibi sizin diyetle işiniz yok
diyet ile insanlar tepeden ayaklara doğru erimeye başlarlar
yani önce yüz sonra omuzlar karın göbek basen v.s.
tek yapacağınız spor cardiyo tarzı antremanlardır
günde 1 saatinizi tempolu yürüyüşe veya 30 dakikasını hit tarzı antremana ayırısanız kısa zamanda sonuca ulaşırsınız
ayrıca cardiyo olmadığı sürece günde 100 kerede bacaklarınızı kaldır indir mekik tarzı antremanlar işe yaramayacaktır

halka çevir bol bol oradaki birikmeler düşük bel pantolonlar yüzünden diye biliyorum, ben hiç sevmem düşük bel pantolon hatta nefret ederim, giymediğim için bende hiç oluşmadı, ama görüntü olarak zayıf arkadaşlarımı görüyorum dar dar beli düşük pantolonlar birde üstüne dar thsrtler felaket bir görüntü oluyor, oradaki birikmeler çok çirkin duruyor, düşük bel giyme ya da çok rahatsız isen korse kullanmanı tavsiye ederim.

Sarkma yok tatlım ya ama genetık sanırım ve de kemıklerım cok kalın genıs bır vucuda sahıbım yanı zayıflasam da genısım ama bel kısmım uzuyo benı garıp duruyo nısanlım bıle nasıl bır orantı anlamıyorum dıye agzından kacırdı cok uzuldum cardio yu denemem lazım canım haklısın ınsallah ıse yarar cok tesekkur ederım

aynen canım ya benımde ondan oldu sanırım dusuk bele alıstım ve butun yaglar orda toplanıyor ıgrenc bır goruntu olusuyor gercekten cok uzuluyorum

ıste bu bolgelerden vermek cok zor ttlım ya bı yerlestı mı yaglar bıdaha coookk ugrasman gerekıyor su lanet dusuk bel pantolonlardan oluyo sanırım arkadaslarından da dedıklerı gııbı

ya bende tam tersi kalçam göğsüm 90ar ama belim 70 santim neredeyse dümdüzüm yani belim kalın kaçıyo benimki de vücut yapısı incelmiyo incelmiyo ne kadar zayıflasam da belim öyle kalıyo.

ıste bu bolgelerden vermek cok zor ttlım ya bı yerlestı mı yaglar bıdaha coookk ugrasman gerekıyor su lanet dusuk bel pantolonlardan oluyo sanırım arkadaslarından da dedıklerı gııbı

aynen öyle ne yazık ki vermek çok zor diyet yapıyosun bu sefer yüzün, belin küçücük kalıyo daha da kötü duruyo t-shirt giyindiğinde, yürüyüş yapıyosun yine olmuyo nolucak bilmiyorum

malesef bende ne kadar kilo verirsem vereyim belimden gidiyor, o kadar yuruyus yaptigim halde bu birazda genetik benimki tam armut tip

ya bende tam tersi kalçam göğsüm 90ar ama belim 70 santim neredeyse dümdüzüm yani belim kalın kaçıyo benimki de vücut yapısı incelmiyo incelmiyo ne kadar zayıflasam da belim öyle kalıyo.

senınde vucut yapın genıs sanırım tatlım ben de ne kadar zayıflasam da belım hep aynı ama o yaglar farklı tabıkı onlar basımın belası son 2 yıldır :))

malesef bende ne kadar kilo verirsem vereyim belimden gidiyor, o kadar yuruyus yaptigim halde bu birazda genetik benimki tam armut tip

armut tıpı de guzel canım ya en azından erkeklerın tercıh ettıgı bı vucut tıpı :)) popomda var benım ama belımın kalınlıgı yuzunden nerden basladıgı bellı deıl ıste ahhh aah bunun bı formulu olsa arkadaslar cardio ve plates dıyorlar bakalım denemk lazım ..

işte bunlar genetık ne yazık kı tatlım.. ınce bellı ınsanlara cok ozenıyorum ve dar yapılı ınsanlara :)

evet genetik bu biraz annemde de var 3-4 santim incelse yeterli benim için basenlerim çünkü o kadar kötü değil tabii daha fazlasını isterim ama ona da şükür:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…