- Konu Sahibi rashabahar
-
canım arkadaşım
zayıf oluptamı kalça problemin var?
genetik yapında dolayıdır.
yoksa olan yağlar oradamı toplanmış?
cardio ile sonuca ulaşırsın
eğer vücudunda sarkma mevcut ise sıkı bir duruş için arkadaşın önerdiği gibi plates yapabilirsin
halka çevir bol bol oradaki birikmeler düşük bel pantolonlar yüzünden diye biliyorum, ben hiç sevmem düşük bel pantolon hatta nefret ederim, giymediğim için bende hiç oluşmadı, ama görüntü olarak zayıf arkadaşlarımı görüyorum dar dar beli düşük pantolonlar birde üstüne dar thsrtler felaket bir görüntü oluyor, oradaki birikmeler çok çirkin duruyor, düşük bel giyme ya da çok rahatsız isen korse kullanmanı tavsiye ederim.
basenleriii çalıştırmanınnn enn etkilii şey yürüyüşşşşş bol bol yürüü sadecee farletcektir
bu sorun bende de varbelim ince ama basenlerim var biraz napmalıyım sizce? diyet yapıyorum şuan ama bu seferde belimden ve yüzümden gidiyo iyce küçücük kalıyo yüzüm ve belim bu sefer daha kötü gözüküyo :44::44:
kalça basen için en ideal çözüm pilates canım.denemeni tavsiye ederim
ıste bu bolgelerden vermek cok zor ttlım ya bı yerlestı mı yaglar bıdaha coookk ugrasman gerekıyorsu lanet dusuk bel pantolonlardan oluyo sanırım arkadaslarından da dedıklerı gııbı
ya bende tam tersi kalçam göğsüm 90ar ama belim 70 santim neredeyse dümdüzüm yani belim kalın kaçıyo benimki de vücut yapısı incelmiyo incelmiyo ne kadar zayıflasam da belim öyle kalıyo.
aynen öyle ne yazık ki vermek çok zor diyet yapıyosun bu sefer yüzün, belin küçücük kalıyo daha da kötü duruyo t-shirt giyindiğinde, yürüyüş yapıyosun yine olmuyo nolucak bilmiyorum
malesef bende ne kadar kilo verirsem vereyim belimden gidiyor, o kadar yuruyus yaptigim halde bu birazda genetik benimki tam armut tip
işte bunlar genetık ne yazık kı tatlım.. ınce bellı ınsanlara cok ozenıyorum ve dar yapılı ınsanlara :)
evet genetik bu biraz annemde de var 3-4 santim incelse yeterli benim için basenlerim çünkü o kadar kötü değil tabii daha fazlasını isterim ama ona da şükür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?