Belim Normal İncelikte fakat Alt Kısmı Kalın Diyenler İçin Diyet Listeleri

bende bu dertten muzdarip olanlardanım malesef. Basenlerim çok geniş ve veremiyorum üstelik masabaşı çalışıyorum bu işimi daha da zorlaştırıyor fakat önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum bir hafta boyunca her gün (çalıştığım yer birinci katta )üçüncü kata iki veya üç kere indim çıktım ciddi ciddi popom falan küçülmüştü basenlerde de erime vardı...Sanırım yürüyüş iyi bu iş için, önemli olan da yapabilmek (bu en zoru benim için)

zatenn merdiven basenler ve selulıtler ıcın bırebırmıs tatlım :) ama ınsan hemen olsun ıstıyor ıste sabredemıyoruz ne yazık kı :) azimli olup aslında basarabılır tatlım bızım elımızde sonucta

benim de kalçam belime göre kalın. ölçülerim 75-62-92. boyum da 1.62 m.
boyum uzun olsaydı belki bu kadar rahatsız olmazdım ama, kısa olunca kalçam gözüme çok batıyor. 47 kiloyum. nişanlım da başımın etini yiyor, spor yap erit
şunları diye. son 2-3 yılda falan oldu böyle. öncesinde bel-kalça oranım çok güzeldi. kemik yapımda genişleme var, biraz da yağlanma var. çok üzülüyorum.

resmen benim durumumu özetledin tatlım yaa... eskiden cookk guzeldı fızıgım sımdı ıse sacma sapan bır hal aldı.. belımden asagıya dogru bırden kalınlasıyor ve kalcam da genısledı bır garıp oldum yaa benım nısamlım da erıt dıyor ama erıt demekle olmuyor spor yapacagız tatlım baska yolu yok

Düşük belin etkisi olabilir ama ya azdır ya da herkste aynı değildir ben yıllardan beri düşük bel giyerim belimin inceliği de iyi ama basen, kal.a sorunum hiç olmadı. Belim kalın olsa dümdüz çirkin olurdu belki ama neyseki basenime göre belim ince.

bende aynı sorunu yaşıyorum belimin ince fakat kalçalarım çok geniş.geçen sene pilates+yürüyüş+callanetics yapmştm bi dönem. kalçalarım çok incelmişti . fakat okul açılınca yurtta yemekler kötüydü hep dışardan yemek yiyerek abur cuburla kalçalarım tekrar kalınlaştı bıktım bu kalçalarımdan artk

ben de pilatese gitmeyi düşünüyorum. pilates sonrası bel-kalça oranın nasıl olmuştu canım? kaç cm incelmiştin? bir de fiyat olarak nasıldı? kaç ay gittin?

bende de aynı dert var
belim ince ama popo var.basende değil benimki,popo arkaya doğru şişiyor sanki yaaaa
aynadan bakınca hiç bi sorun yok ama yan dönünce tam bi felaket :84:
bacaklarda kalın...offf of
5 kilo fazlam var inşallah bunun kalçadan veririmde biraz orantı sağlanır

Bende bu dertten muzdaribim kızlar.Belim 62 kalçalarım 88 cm.Çok orantısız bir vücudum var.İstediğim kıyafeti bile giyemiyorum.Üst tarafın illaki bol olması gerekiyor.Kilo verdim 49-48 im şimdi ama kalçalardan gitmiyor işte.Birde kemiklerim var ee zayıflasam bile kemikler olduğu yerde kalıcak.Napıcam hiç bilmiyorum.Şimdi dershaneye de başlıyorum gidip gelirken minibüs,metro fln değilde yürüyerek gidip gelicem.Ama ben beklemek istemiyorum yürüyüşle de 1-2 ay sonra anca etkisini göstericek bense hemen küçülsün istiyorum kalçalarımın :2::2:

benim nişanlım boyle biyecek ha o adamın yanında bir dakika durur muyum acaba

ben de pilatese gitmeyi düşünüyorum. pilates sonrası bel-kalça oranın nasıl olmuştu canım? kaç cm incelmiştin? bir de fiyat olarak nasıldı? kaç ay gittin?
ben pilates evde yaptım acanım video indrmştm 'winsor pilates'.kalça problemim oldğu için sadece kalça basen çalştıran bölümünü indirdim ben.
çok faydalı oldğunu söyleyrblrm çünkü hareketleri yaparken basenlerm bacakalrım yanıyordu bu da çalıştırdığını gösteriyo:)
cm olarak birşey diyemem çünkü biberiyeyle yürüyüş pilates ve callanetics beraber yapmştım.

Bende de aynı sorun var.Belim zayıf basenlerimi de eritsem güzel olacak ama erimiyor.Platesi denicem bakalım işe yarayacak mı?

canm bu bilgi çok iyi oldu kendi adıma teşekkür ederim ben de indirip deniycem bi süre. ben aynı zamanda kilo da aldım ama kalçam her zaman belime göre çok genişti daha doğrusu basenlerim her gün yürüyüş yapıp üstüne basenleri çalştıran hareketleri yapmak yararlı olur gibi geliyo deniycem

bir de bir sorum daha olucak herkese bölgesel zayıflama için olan jeller kremler hakkında ne düşünüyorsunuz?:44: kullanan varmıı ? fikir verirseniz çok sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…