- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi rashabahar
-
aynen tatlım buna da sukur tabıkı en azından sapasağlamız Allaha sukur
çok şükür. zamanla gider onlarda inşallah:)) elimiz ayağımız tutuyor daha önemli dertleri, sıkıntıları olanlar var Allah başka dert vermesin.
amiinn tatlım cok haklısın.. ınsan da azım olduktan sonra herseyın ustesınden gelebılır dimi :)) daha yasımız kac Allah askına :)
bende bu dertten muzdarip olanlardanım malesef. Basenlerim çok geniş ve veremiyorum üstelik masabaşı çalışıyorum bu işimi daha da zorlaştırıyor fakat önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum bir hafta boyunca her gün (çalıştığım yer birinci katta )üçüncü kata iki veya üç kere indim çıktım ciddi ciddi popom falan küçülmüştü basenlerde de erime vardı...Sanırım yürüyüş iyi bu iş için, önemli olan da yapabilmek (bu en zoru benim için)
benim de kalçam belime göre kalın. ölçülerim 75-62-92. boyum da 1.62 m.
boyum uzun olsaydı belki bu kadar rahatsız olmazdım ama, kısa olunca kalçam gözüme çok batıyor. 47 kiloyum. nişanlım da başımın etini yiyor, spor yap erit
şunları diye. son 2-3 yılda falan oldu böyle. öncesinde bel-kalça oranım çok güzeldi. kemik yapımda genişleme var, biraz da yağlanma var. çok üzülüyorum.
Kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor ya! Belim normal incelikte ama belimden popoya doğru bianda kalınlaşıyor ve cok orantısız. Spor yaptım 2 ay kilo da verdim ama o kısım incelmiyooo!!Sanırım dar düşük bel giydiğim pantolonlardan kaynaklanıyor bu orantısızlık ama merak ediyorum bu dertten zamanında şikayetçi olup da birşekilde eski formuna kavuşan var mı acabaaa ???
bende aynı sorunu yaşıyorum belimin ince fakat kalçalarım çok geniş.geçen sene pilates+yürüyüş+callanetics yapmştm bi dönem. kalçalarım çok incelmişti . fakat okul açılınca yurtta yemekler kötüydü hep dışardan yemek yiyerek abur cuburla kalçalarım tekrar kalınlaştıbıktım bu kalçalarımdan artk
Sarkma yok tatlım ya ama genetık sanırım ve de kemıklerım cok kalın genıs bır vucuda sahıbım yanı zayıflasam da genısımama bel kısmım uzuyo benı garıp duruyo nısanlım bıle nasıl bır orantı anlamıyorum dıye agzından kacırdı cok uzuldum cardio yu denemem lazım canım haklısın ınsallah ıse yarar cok tesekkur ederım
ben pilates evde yaptım acanım video indrmştm 'winsor pilates'.kalça problemim oldğu için sadece kalça basen çalştıran bölümünü indirdim ben.ben de pilatese gitmeyi düşünüyorum. pilates sonrası bel-kalça oranın nasıl olmuştu canım? kaç cm incelmiştin? bir de fiyat olarak nasıldı? kaç ay gittin?
ben pilates evde yaptım acanım video indrmştm 'winsor pilates'.kalça problemim oldğu için sadece kalça basen çalştıran bölümünü indirdim ben.
çok faydalı oldğunu söyleyrblrm çünkü hareketleri yaparken basenlerm bacakalrım yanıyordu bu da çalıştırdığını gösteriyo:)
cm olarak birşey diyemem çünkü biberiyeyle yürüyüş pilates ve callanetics beraber yapmştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?