- Konu Sahibi rashabahar
-
ben pilates evde yaptım acanım video indrmştm 'winsor pilates'.kalça problemim oldğu için sadece kalça basen çalştıran bölümünü indirdim ben.
çok faydalı oldğunu söyleyrblrm çünkü hareketleri yaparken basenlerm bacakalrım yanıyordu bu da çalıştırdığını gösteriyo:)
cm olarak birşey diyemem çünkü biberiyeyle yürüyüş pilates ve callanetics beraber yapmştım.
canım youtube da ardarda 4 tane videosu var kalca hareketlerinin, bahsettiğin bunlar mı acaba? link verebiliyo muyuz bilemedim ama aşağıda birinci video var,açtığınızda yanda zaten 2-3-4 çıkıyor.
Winsor Pilates - Buns and Thigh Sculpting Part 01 - YouTube
eğer bunlarsa ramazan sonraki sabah yürüyüşlerime bir de akşam ev sporu eklenecek. zira bu bacaklarım, eskiden olan ama şimdi basen kısmı oturan eteklerim, basenleri yapışıp beli gayet de bol olan pantolonlarım beni gitgide deli etmekte:2::2:
ben bunu yapmaya basladım 4 parttan olusuyor sanırım daha çok bacak çalıştırıyor herhalde benim düşük belden oluşan bu kalça kemiğimin üzerindeki yağları eritmeme yardımcı olurmu? eğer oramı eritebileceğim şey bu video değilse yardımcı olun lütfen. Aerobik olarak oryantal aerobik yaptım ama yine o bölgem istediğim kadar erimedi
ben yazdım ama yaptım mı sorsana :2:
bacaklarım gitgide büyüyo
panik yapma canım 8 ay yeterli bir süre :) herkes yürüyüş ve pilates demiş ama ben pilatesi önermiyorum. çünkü pilateste yağ yakımı fazla olmuyor. kaslarla ilgili pilates. vücudu sıkılaştırmak için. incelmek istiyorsan cardio yapmalısın. slim in 6 tavsiye ederim. basenler için de 8 dklık kalça hareketleri var. o da çok işe yarıyor. istediğin incelmeyi sağladıktan sonra form tutmak için pilates yaparsın.
iki hafta pilates hareketlerinden bacak ,basen ve popo bölgeleri için olanları yaparsanız, hemen farkı göreceksiniz arkadaşlar, çünkü aynı dertten ben de muzdariptim, pilates yapmaya çalışıyorum videolardan:)bacaklarım şekle girdi resmen, popom küçüldü aynı zamanda da basenlerim küçüldü:)insan yaptıkça eridiğini hissediyor ve daha fazla yapmak istiyorbence deneyin, denemedin umutsuzluğa kapılmayın.
Kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor ya! Belim normal incelikte ama belimden popoya doğru bianda kalınlaşıyor ve cok orantısız. Spor yaptım 2 ay kilo da verdim ama o kısım incelmiyooo!!Sanırım dar düşük bel giydiğim pantolonlardan kaynaklanıyor bu orantısızlık ama merak ediyorum bu dertten zamanında şikayetçi olup da birşekilde eski formuna kavuşan var mı acabaaa ???
cok tesekkurler canım.. Pilatesi öneren cok ama bir türlü başlayamadım yoğunluktan.. Cardiyoyu da çok öneren var kafam cok karısık o yuzden( ama senın dedıgını de deneyecegım artık bır yerden baslamak gerekıyor zaman cabuk gecıyor yoksa :))
cok tesekkurler canım yaa... pılates topu aldım aam vıdeoları bulup ındıremedım bır turlu bır ındırsem baslayacagım senınle bırlıkte memnun olanların sayısı epey cogaldı merak edıyorum sanırım ıse yarayacak gercekten :)) cok mutlu olurum gercekten... kac cm farkettı canım popondan???
benımde gobek yanlara sımıtmı dıyolar eskıden boyle değildı düsük bel giye giye iğrenc oldum ne yapcam bılmıym bende kot gıydımmı gobek yanlar pırtlıyor dusuk belde
Bayanlarrrrr ozellikle yanlar icin karin dersinioneriyorum yarim saatlikbir program ne yanlar ne mide kaliyor superrrrr....
Ozelliklele sadece karin calisiyoruzz hafdada 3 gun derste yarim saat suruyoo hocamizz bu konuda cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?