Belirsiz bir ilişkiyi nasıl netleştirirsiniz?

gunesshan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
106
92
18
28
İyi akşamlar

Konuştuğunuz insanla ne sevgili ne arkadaş diyebileceğiniz bir durumdasınız. Durumu netleştirmek için karşı taraftan atak bekler misiniz yoksa bir konuşmayla mı çözersiniz?

Not olarak düşeyim bu kişi eski sevgiliniz,vakti zamanında siz bitirdiniz ama bir şekilde tekrar iletişim haline geçtiniz

Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz

Konuşmaya gerek yok bence.

Net olmayan adamla uğraşmak yorucu.
Erkolar zannedilen kadar saf değiller. Netleştirmek istedikleri ilişkiyi öyle güzel netleştiriyorlar ki aklın hayalin duruyor.
Hikayedeki herif netleştirmek istemiyor zağar.

Karşı taraftan atak gelip gelmeyeceğini anlarsınız zaten size olan yaklaşımından. Eğer öyle ciddileşecek bir potansiyel yoksa ki sizin de beklentiniz bu yönde diye düşünüyorum o zaman bitireceksiniz. Ciddi olmaya niyeti yoksa adamın siz konuşma yaparak falan düşüncesini değiştiremezsiniz zaten boşverin uğraşmayın hiç.

Erkolar zannedilen kadar saf değiller. Netleştirmek istedikleri ilişkiyi öyle güzel netleştiriyorlar ki aklın hayalin duruyor.
Hikayedeki herif netleştirmek istemiyor zağar.
Zaten gerçekten kadını isteyen adam hemen ilişkinin adını koyar ki kadını elinden kaçırmak istemez.

1- bitirdiğiniz ilişkide neden tekrar iletişime geçtiniz? Bitmiş bitmiştir, ayrıl barış ilişkiden fayda gelmez.
2- biten ilişkide iletişime geçen karşı taraf ise, neden bunca zaman sonra diye sorgulanır. Boşta mı kaldın derler adama!
3- İradenize sahip olup, heryerden engelleyip(açmamak şartıyla) kökünden bitirin.

Ingilizce terimi "Situationship" bu tür iliskilerin. Yani ne arkadaslik nede sevgililik gibi. Sonu her zaman bir tarafin cok üzülmesiyle bitiyor ne yazik ki. Bence gercekten arada bir sevgi bagi varsa hic bu duruma gelmiyor normalde. Ben müsade etmezdim bu duruma kendim olsam. Insanin ruhu yorulur bence :).

Gerçekten yorucu, haklısınız müsade etmemek lazım. Yorumunuz için teşekkürler

Aranızda cinselik varsa büyük bir ihtimalle yeni birini bulana kadar cinsellik için sizi belirsizlikte bırakarak oylamak istiyor, buna izin vermeyin.
Arada cinsellik yok, aslında her konuşmada sevgili olmaya gidiyor gibi. Ancak netleştirecek son bir hamle lazım. Belirsizlik çok yorucu. Yorumunuz için teşekkürler

Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz

Siz kimsiniz, buradaki ikinci kişi kim ? Örnek olay mı, varsayım mı; sizin hayatınıza dair bir soru mu bu ?

Aslında ilişki içindeki ilk ayrılıktı, ilk zamanlardan belli bir şekilde konuşmak durumunda kalındı. İletişim tamamen koptu denemez ama kıyaslarsak ilk konuşmalar biraz daha soğukken şimdi iyiye gidiyor gibi. Tabi yorum yazan herkes çok haklı isteyen anında netleştiriyor ona bişey diyemiyorum.
Yorum için teşekkürler

İliskiyi bitiren yani durumu netlestiren zaten sizsiniz. Bu durumda neyin konusmasini yapip neyi netlestireceksiniz? Cevaplarinizi merakla bekliyoruz demissiniz umarim eski sevgilinize cekirdek citleyerek cevaplari okumuyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…