Zaten bence çıkma teklifi geri gelsin. Ne güzeldi biz lisedeyken erkekler dimdirekt açılırdı. İster kabul ederdin ister etmezdin. Flört çıktı mertlik bozuldu. Erkekler işaret bekler oldu
Sizin kadar komik olmam mumkun degil zira siz sorularinizi birebir sizinle alakali olmayan bir konuda soruyorsunuz. Arkadasiniz istese uyelik alabilir. Biz bu arkadasim konularina aliskiniz kasmayin.
Bence arkadaşınızı kandırmış o adam. İkisini aynı anda idare etmiş. Yada arkadaşınızla cinsellik için olmuş ama diğeriyle ileriyi düşünmüş. Evlendikten sonra yakalanacağını bildiği için de ayrılmıştır arkadaşınızdan. Hangi erkek 1 aydır tanıdığı kızla evlenir yahu.
Yok yok gerçekten sıfırdan tanıştığı kızla evlendi hatta çocuk gezmeye gitti başka şehire kızla orda tanışmış diye öğrendik sonradan . tamam 1 ay olmayabilir ama bukadar kısa bir sürede evlendi 4 ay belki ama işte çok geçmedi aradan onu anlatmak istedim
Yok yok gerçekten sıfırdan tanıştığı kızla evlendi hatta çocuk gezmeye gitti başka şehire kızla orda tanışmış diye öğrendik sonradan . tamam 1 ay olmayabilir ama bukadar kısa bir sürede evlendi 4 ay belki ama işte çok geçmedi aradan onu anlatmak istedim
Tabiki orası öyle. Ama şöyle bişey de var mesela ayrılıyorlar sonra 1-2 hafta sonra bir taraf nbr nasılsınız diyerek msj atıyor o şekilde bir zemin hazırlıyor karşıdakini boş bırakmamaya çalışıyor 1-2 hafta normal arkadaş ayağıyla takılıp sonrasında yeniden başlıyorlar.
Benim yakın arkadaşım eşimin kuzeniyle evlendi. Sevgililik dönemlerinde ayrıl barış çok yaşadılar bir keresinde çok ciddi şekilde kavgalı olarak ayrıldılar tamamen bitti diye düşünmüştüm ama belli bir zaman sonra eşimin kuzeni arkadaş gibi msj atmaya başladı sürekli msjlaşıyorlardı siz nesiniz ben anlamadım sizi dedim arkadaş gibi msjlaşıyoruz bir türlü sevgililiğe dönemedik demişti. Aylarca bu şekilde sürdü sonrasında yeniden sevgili oldular şuan 2 çocuklari var gayet de güzel yani evlilikleri yani bu konudaki gibi olanlarda var. Aslında bunu en çok konu sahibinin arkadaşı hissedebilir. Oyalamak mi yoksa gerçekten seviyor mu diye.
Konuştuğunuz insanla ne sevgili ne arkadaş diyebileceğiniz bir durumdasınız. Durumu netleştirmek için karşı taraftan atak bekler misiniz yoksa bir konuşmayla mı çözersiniz?
Not olarak düşeyim bu kişi eski sevgiliniz,vakti zamanında siz bitirdiniz ama bir şekilde tekrar iletişim haline geçtiniz
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz
ben burdakilerin aksine exten next olmaz demeye gelmedim bazılarından olabiliyor
ilişkiyi zamanında sen bitirdiğin için başlatacak olanda sensin bence
yani ben benden ayrılmış birine barışma teklif etmem karşı tarafın barışma teklifi etmesini beklerim
laf arasında onun hoşlanmadığın bi hareketi için ben sevgilimin böyle yapmasını istemiyorum dersin
ne tepki verecek bakarsın
ne sevgilisi biz sevgili değilizki bilmem ne derse bitirirsin sende
yok itiraz etmezse sevgili olursunuz
Benim bir arkadaşım bir çocukla çıkıyordu sonra ayrıldılar sonra aradan uzun zaman geçti tekrar konuşmaya başladılar ama ne sevgili ne arkadaş belli değildi ne oldukları sonra çocuk buna demişki seni seviyorum ama evlilik diye birşey olmayacak benim hayatımda falan demiş sevgili olmakla alakalıda net konuşma olmamış hiç böyle iki arada bir derde devam etti konuşmaları bunların , sonra kız arkadaşım bu belirsizlikle devam etmek istemedi çocukla tamamen bitirdiler çocuk 1 ay sonra sıfırdan tanıştığı bi kızla evlendi
Sonuç; erkekler istediklerine gayet net olabiliyor
Mesela benimle sevgili olmak ya da benimle evlenmek isteyen kişileri beğenmiyor isem evlenmeyi düşünmediğimi söylüyorum ama aslında düşünüyorum.Gerçekten çok beğenirsem de evlenirim:) Bu da o hesap
Ben sorunlarımı engelleyerek çözüyorum genelde. Engelleyip iletişimi kestiğimde adam bir yolunu bulup beni ikna ediyorsa o iş olabilir. Çaba harcamıyorsa kurtulmuş oluyorum. Bu kadar basit.