Üzülerek katılıyorum çok örneğini gördükZaten gerçekten kadını isteyen adam hemen ilişkinin adını koyar ki kadını elinden kaçırmak istemez.
Arada cinsellik yok, aslında her konuşmada sevgili olmaya gidiyor gibi. Ancak netleştirecek son bir hamle lazım. Belirsizlik çok yorucu. Yorumunuz için teşekkürler
Konu birebir benimle alakalı değil,çok şükür öyle bir durumum yok. Şöyle açıklayayım, ilişkiyi kız bitirdi evet ama ayrılık kötü veya gurur kırıcı bir şekilde olmadı. İki tarafında duyguları devam ediyordu. Sonrasında iletişim zaten tamamen kopmadı ama doğal olarak artık sevgili olunmadıgından mesafeli bir şekilde konuşuldu. Daha sonra bu konuşmalar flört eder bir hale geldi ama orada kaldı. Bunu çözmeye çalışıyoruz.İliskiyi bitiren yani durumu netlestiren zaten sizsiniz. Bu durumda neyin konusmasini yapip neyi netlestireceksinuz? Cevaplarinizi merakla bekliyoruz demissiniz umarim eski sevgilinize cekirdek citleyerek cevaplari okumuyorsunuzdur.
Konu birebir benimle alakalı değil, çok yakınım olan biri. Soru varsayım değil içinden çıkmadığımız için sizlerden fikir almak istedik.Siz kimsiniz, buradaki ikinci kişi kim ? Örnek olay mı, varsayım mı; sizin hayatınıza dair bir soru mu bu ?
Haklsınız. Olayı ille de tekrar başlamak istiyor gibi görünmeden nasıl güzel bir dille açıklarız pekiO zaman ona belirsizlikten hoşlanmadığınızı net bir şekilde söyleyin.
Konu birebir benimle alakalı değil, çok yakınım olan biri. Soru varsayım değil içinden çıkmadığımız için sizlerden fikir almak istedik.
Konu birebir benimle alakalı değil,çok şükür öyle bir durumum yok. Şöyle açıklayayım, ilişkiyi kız bitirdi evet ama ayrılık kötü veya gurur kırıcı bir şekilde olmadı. İki tarafında duyguları devam ediyordu. Sonrasında iletişim zaten tamamen kopmadı ama doğal olarak artık sevgili olunmadıgından mesafeli bir şekilde konuşuldu. Daha sonra bu konuşmalar flört eder bir hale geldi ama orada kaldı. Bunu çözmeye çalışıyoruz.
Haklsınız. Olayı ille de tekrar başlamak istiyor gibi görünmeden nasıl güzel bir dille açıklarız peki
The End demek nasıl fikirİyi akşamlar
Konuştuğunuz insanla ne sevgili ne arkadaş diyebileceğiniz bir durumdasınız. Durumu netleştirmek için karşı taraftan atak bekler misiniz yoksa bir konuşmayla mı çözersiniz?
Not olarak düşeyim bu kişi eski sevgiliniz,vakti zamanında siz bitirdiniz ama bir şekilde tekrar iletişim haline geçtiniz
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz
Yahu neden tüm cevaplarınız çoğul ?
Benim için bir sakıncası yok, gayet açıklayıcı bir şekilde sorduğumu düşünüyorum.Çok yakınınız olan biri, birkaç dakikasını ayırıp siteye üye olabilir ve derdini kendi anlatabilir. Bu şekilde açılan konular, kulaktan kulağa oynamaya benziyor.
Ayrıca o nasıl bir ayrılık ya seviyorum ama bitirelim fakat iletişimi kesmeyelim.Bence arkadaşınız çocuğu cepte tutup başka şans denemiş olmayınca dönmeye çalışmış.Bana sevgilim böyle yapsa düşüncem bu olurKonu birebir benimle alakalı değil,çok şükür öyle bir durumum yok. Şöyle açıklayayım, ilişkiyi kız bitirdi evet ama ayrılık kötü veya gurur kırıcı bir şekilde olmadı. İki tarafında duyguları devam ediyordu. Sonrasında iletişim zaten tamamen kopmadı ama doğal olarak artık sevgili olunmadıgından mesafeli bir şekilde konuşuldu. Daha sonra bu konuşmalar flört eder bir hale geldi ama orada kaldı. Bunu çözmeye çalışıyoruz.
Ben anladim ayrilma sebeplerini. Bir taraf kendini ifade edemiyordu bencemuhtemelen ayrilik karari da boyle cogul alinmis olacak ki durum bu
Ben anladim ayrilma sebeplerini. Bir taraf kendini ifade edemiyordu bencemuhtemelen ayrilik karari da boyle cogul alinmis olacak ki durum bu
Yahu neden tüm cevaplarınız çoğul ?
Soru sorarkende çoğul sordum. Çünkü birebir benimle alakalı değil daha öncede ifade etmiştim.Yahu neden tüm cevaplarınız çoğul ?
Yeni ayrıldıysanız normal. Çünkü bende dahil olmak üzere çevremdeki sevgilisi olan herkes ayrıldıktan sonra nbr diye msj atıyor sonrasında bir süre arkadaş gibi takılıp daha sonrada tekrar sevgili oluyorlar. Ben eşimle kaç kere ayrıldım barıştım ama hiçbirinde de arkadaş gibi olmadık normal sorunlarımızı konuşup tekrar barıştık. Ama eşimden önceki flörtlerimde bu şekilde sizin gibi oldu sonra yeniden sevgili oluyorduk. Çevremde de arkadaşlarımdan var. Ayrılıp sonra ark.ayağıyla tekrar sevgili oluyorlar evlenenler de varİyi akşamlar
Konuştuğunuz insanla ne sevgili ne arkadaş diyebileceğiniz bir durumdasınız. Durumu netleştirmek için karşı taraftan atak bekler misiniz yoksa bir konuşmayla mı çözersiniz?
Not olarak düşeyim bu kişi eski sevgiliniz,vakti zamanında siz bitirdiniz ama bir şekilde tekrar iletişim haline geçtiniz
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz
Haklsınız. Olayı ille de tekrar başlamak istiyor gibi görünmeden nasıl güzel bir dille açıklarız peki
Bence arkadaşınızı kandırmış o adam. İkisini aynı anda idare etmiş. Yada arkadaşınızla cinsellik için olmuş ama diğeriyle ileriyi düşünmüş. Evlendikten sonra yakalanacağını bildiği için de ayrılmıştır arkadaşınızdan. Hangi erkek 1 aydır tanıdığı kızla evlenir yahu.Benim bir arkadaşım bir çocukla çıkıyordu sonra ayrıldılar sonra aradan uzun zaman geçti tekrar konuşmaya başladılar ama ne sevgili ne arkadaş belli değildi ne oldukları sonra çocuk buna demişki seni seviyorum ama evlilik diye birşey olmayacak benim hayatımda falan demiş sevgili olmakla alakalıda net konuşma olmamış hiç böyle iki arada bir derde devam etti konuşmaları bunların , sonra kız arkadaşım bu belirsizlikle devam etmek istemedi çocukla tamamen bitirdiler çocuk 1 ay sonra sıfırdan tanıştığı bi kızla evlendi
Sonuç; erkekler istediklerine gayet net olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?