belirsizlik beynimi kemiriyor

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Daha yeniydi biri ile arkadasca gorusuyorduk, ciddi ilerlemek istedi yani evliligi ima etti ben de anlasiyoruz diye mutlu olacagimdan emin olarak isteyerek kabul ettim. Daha bi kac gun gecmisti bu kisinin yakini (yakın dostu) vefat etti ve 20gundur benimle konusmuyor. Konusturmaya calisiyorum erteliyor. Benden ayrildi mi yoksa hala birlikte miyiz anlamadim ben . Hic konusmuyor cevap vermiyor. Bir erkek ne kadar sessiz kalabilir ki? Kendimi tutamayip hep onu konusturmaya calistim ama keske yapmasaymisim. Tamamen sessiz kalmam gerekti belki de,ama git ya da kal demiyor ben de neyapacagimi bilemedigim icin arada kaldim agzindan laf almaya calistim.
Artik ben de yazmamaya karar verdim 4gun oldu. Ne kadar boyle kalabilirim bilmiyorum surekli beynimi kemiriyor, geri donecek mi donmeyecek mi dusuncesi.

Bi arkadasa anlattim,"bu simdiden boyleyse evliyken nolur kim bilir, birak gitsin" dedi ama icim el vermiyor. Bitirebilmem icin ondan bittigini duymam,bilmem lazim. Ben bitirmek istemiyorum,ustelik de bu kadar bilinmezdeyken...
Arkadas bi tanidigini anlatti,onunla tanis bundan hayir yok dedi. Bisey diyemedim,1 hafta daha muddet vereyim diyorum buna. Sizce yeterli bir sure midir? Eger bitmisse ben de baska talipleri degerlendiricem artik cunku biktim gel gitli iliskilerden kalbim cok yoruldu kirilmaktan. Biri olsun hayatimda bana sahip ciksin cok istiyorum bi yandan da gorucu ile gorustugum kisinin de boyle cikmayacagi ne malum ki diye de dusunuyorum. Ama aklim hep onda hayatimin her aninda senin olmani istiyorum demisti,kabul edince cok sevinmisti. Bunlari hatirlayinca birakmam mumkun degil. Ama sessizligi uzadikca aklimi bulandiriyor. Bir akil verin nolur
Beklemek istiyorum aslinda ama artik tahammulum kalmadi cok zorlaniyorum. Ne yapacagimi sasirdim,hic bir sey yapamiyorum kilitlenmis gibiyim dusune dusune bi hal oldum cok mu sabirsizim acaba yoksa normal mi bu halim? Beklemeli miyim? Ne kadar beklemeliyim ,ne yapmaliyim sizce? ((

Son düzenleme:
Yakını vefat etti derken,anne baba kardeşi değilse 20 gün konuşmamak bana pek ölümle alakalı gelmedi. Çok yakını bile ölse insan destek için görüşür sevdikleriyle... Bence kendi içinde bitirmiş ama size söylemeye cesareti yok,o yüzden sizin bitirmenizi bekliyor gibi geldi...

çok yakınıysa bir derece normal diyeceğim ama değilse bir tuhaflık var.düşünceleriniz açık açık belirten bir mesaj atın derim.hala cevap gelmiyorsa söylenecek bir şey yoktur herhalde..

Son düzenleme:
Beraberlik paylaşmak değil mi
Acıyı, mutluluğu, sevgiyi hayata dair ne varsa.
Arkadaşın doğru söylemiş , bırak gitsin.

Son düzenleme:
Aranizda pek sevgi bagi yok sanirim. Buna birkac gun daha muhlet vereyim, yoksa diger taliplerimi degerkendirecegim diye dusundugune gore...
Simdi adamin yakini vefat etmis. Sen gidip ona ben ben ben diyorsan bikmistir. Acisi varken tutup da iliskinizden, evlilikten mi bahsediyorsun mesela?
Ne bileyim, bana bencilce geldi yazdiklarin. Nasil yaninda olurum, yarasini sararim, cok uzuldu, sessizlesti demiyorsun da, bu gittiyse soylesin de vakit kaybetmeyelim gozuyle bakiyorsun sanki duruma.
Ona da bu sekilde hssettirdiysen, senden uzak durup yasini tutmayi dusunuyordur o zaman. Guveni zedelenmis midir, ayrilmayi dusunuyor mudur bilemem.
Bu kisiyi benimseyip sevemediysen bence de vakit kaybetme. O da kendisini kendisi icin seven birini bulur.

seni gerçekten isteyen erkek emin ol asla böyle sessizliklere gömülmez.demek ki gözden çıkarmış, o halde yolu açık olsun. içini ferah tut,kayıp onun kaybı, senin bir kaybın yok. kesinlikle arama ve önüne bak.

Yaninda oldugumu ve benimmle paylasabilecegini soyledim hep. Evlilikten iliskiden vs soz etmedim.
O olmasa da baskasiyla gorusebilirmiyim bilmiyorum aslinda saglikli dusunemiyorum su an...

Bu yazdiklariniz son damla oldu . Ona bittigini soylicem. Bitiren ben olmuyorum bu durumda cunku o coktan kafasinda bitirmis anlasilan...

Ben bitirme mesajını gönderdikten hemen sonra mesaj attı özür diledi, seni üzdüm ama telafi edicem dedi. Ben yine içimdekileri söyledim çok kırıldığımı çok sinirli olduğumu falan."Ben de iyi değilim" dedim iyi olduğunda konuşursan konuşuruz dedim. Demez olaydım. Yine sessizliğe gömüldü hiç bir şey yazmadı. 1 haftadır ne ben yazıyorum ne de o yazıyor. Faceden de silmiştim, geri eklemedim. O da eklemedi.
Acaba gerçekten de çok zor durumda ve gerçekten kafasını, kendini toparlayıp yazamıyor mu? Bitirmiş olsa gitmeme ses çıkarmazdı, neden özür diledi ki neden telafi ediceni söyledi ki yine belirsizlik içinde kaldım(( Kızlarrr yardım edin napıcam? Beklemek o kadar zor ki. Bırakamıyorum da onu bir türlü, son kez konuşmamız lazım bitse de bitmese de ama ben çoooookkk kırıldım ve onarılacak gibi değil

iyi de bu şekilde olan size oluyor. ne diye sessizliğe gömülüyor ki? vefat eden ailesinden biri değilse eğer... seven her ne olursa olsun konuşmadan yapamaz bence. oyalıyor gibi geldi bana. siz de bekleyerek hem vakit kaybediyor, hem üzülüyorsunuz

Bence siz de hiçbir şey yazmayın tamamen sessiz kalın. Eğer bitirmek isteseydi o zaman itiraz etmezdi diye düşünüyorum ben. Bence zamana ihtiyacı var. Bazı insanlar böyledir acısını paylaşamaz sessizleşir, özellikle de erkekler. Bence birbirinize zaman verin.

Halen acısını mı yaşıyor sizinle hiç konuşmadan, mesaj mail atmadan, bir ayı geçmiş, başka işlerin peşinde olmasın günahını almayayım ama sizi yedekte tutuyor olabilir, diğerini tam netleştirmeden...

bugün o kadar çok düşündüm ki, ağladım çok. Ve bitirdim kafamda. Sessizce beklicem konuşmasını ama döndüğünde sadece kısaca konuşup tamamen gidicem diye karar vermiştim çok kararlıydım. Ama bu kararlı halim en fazla 3 saat sürebiliyor yine kıyamıyorum çünkü öyle iyiydik ki ((

öyle bir şey yapcanı sanmıyorum aslında ona güveniyorum öyle çok kızlarla konuşup eden biri değil içine kapanık, duygularını belli edemez. utangaç sessiz biri. Bu yüzden böyle belki de... Bu yüzden karar veremiyorum işte

Son düzenleme:
başka bir ilişkisi ya da başlamasını umduğu bir durum olabilir gibi geldi bana, umarım değildir

ne o öyle akrabam öldü seninle konuşmuyorum falan...

üzgün olur elbette de seninle konuşmayı kesmesini bi mantığa oturtamadım

akrabası değil, çok yakın dostunu kaybetmiş...

böyle adamı bekleyip napcaksın o sana açıklama yapamamış kendi kafasında bitirmiş olayı benzerini yaşadım tecrübe konuşuyo arayıp şımartma ne hali varsa görsün

sessizlerden korkacaksın

valla doğru sessizlerden korkacaksın.. benmde başıma benzer şeyler gelmişti altından hiçte güzel şeyler çıkmamıştı.. umarım üzülmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…