Aranizda pek sevgi bagi yok sanirim. Buna birkac gun daha muhlet vereyim, yoksa diger taliplerimi degerkendirecegim diye dusundugune gore...
Simdi adamin yakini vefat etmis. Sen gidip ona ben ben ben diyorsan bikmistir. Acisi varken tutup da iliskinizden, evlilikten mi bahsediyorsun mesela?
Ne bileyim, bana bencilce geldi yazdiklarin. Nasil yaninda olurum, yarasini sararim, cok uzuldu, sessizlesti demiyorsun da, bu gittiyse soylesin de vakit kaybetmeyelim gozuyle bakiyorsun sanki duruma.
Ona da bu sekilde hssettirdiysen, senden uzak durup yasini tutmayi dusunuyordur o zaman. Guveni zedelenmis midir, ayrilmayi dusunuyor mudur bilemem.
Bu kisiyi benimseyip sevemediysen bence de vakit kaybetme. O da kendisini kendisi icin seven birini bulur.
Ben bitirme mesajını gönderdikten hemen sonra mesaj attı özür diledi, seni üzdüm ama telafi edicem dedi. Ben yine içimdekileri söyledim çok kırıldığımı çok sinirli olduğumu falan."Ben de iyi değilim" dedim iyi olduğunda konuşursan konuşuruz dedim. Demez olaydım. Yine sessizliğe gömüldü hiç bir şey yazmadı. 1 haftadır ne ben yazıyorum ne de o yazıyor. Faceden de silmiştim, geri eklemedim. O da eklemedi.
Acaba gerçekten de çok zor durumda ve gerçekten kafasını, kendini toparlayıp yazamıyor mu? Bitirmiş olsa gitmeme ses çıkarmazdı, neden özür diledi ki neden telafi ediceni söyledi ki yine belirsizlik içinde kaldım(( Kızlarrr yardım edin napıcam? Beklemek o kadar zor ki. Bırakamıyorum da onu bir türlü, son kez konuşmamız lazım bitse de bitmese de ama ben çoooookkk kırıldım ve onarılacak gibi değil
Halen acısını mı yaşıyor sizinle hiç konuşmadan, mesaj mail atmadan, bir ayı geçmiş, başka işlerin peşinde olmasın günahını almayayım ama sizi yedekte tutuyor olabilir, diğerini tam netleştirmeden...
başka bir ilişkisi ya da başlamasını umduğu bir durum olabilir gibi geldi bana, umarım değildir
ne o öyle akrabam öldü seninle konuşmuyorum falan...
üzgün olur elbette de seninle konuşmayı kesmesini bi mantığa oturtamadım
akrabası değil, çok yakın dostunu kaybetmiş...
sen tanıyor muydun bu arkadaşını?
öyle bir şey yapcanı sanmıyorum aslında ona güveniyorum öyle çok kızlarla konuşup eden biri değil içine kapanık, duygularını belli edemez. utangaç sessiz biri. Bu yüzden böyle belki de... Bu yüzden karar veremiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?