S sessia Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 195 5 46 İstanbul 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sessia #21 Tek kalış nedenim özür dilemiş olması, ne güzel bitti deyip gitmiştim niye özür diledi ki ( iki hafta oldu ne o konusuyor ne ben. Napıcam ben yaaa çıldırıcam
Tek kalış nedenim özür dilemiş olması, ne güzel bitti deyip gitmiştim niye özür diledi ki ( iki hafta oldu ne o konusuyor ne ben. Napıcam ben yaaa çıldırıcam
tulipa ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60 Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 8.139 4.871 373 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sessia #22 çok kötü bir durum..ara ve sonradan sonraya arayacaksan eğer ,hiç arama,bitti bende. de bitir..seni belirsilikte bırakmaya utanmıyor bir de
çok kötü bir durum..ara ve sonradan sonraya arayacaksan eğer ,hiç arama,bitti bende. de bitir..seni belirsilikte bırakmaya utanmıyor bir de
S sessia Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 195 5 46 İstanbul 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sessia #23 tulipa .!.: çok kötü bir durum..ara ve sonradan sonraya arayacaksan eğer ,hiç arama,bitti bende. de bitir..seni belirsilikte bırakmaya utanmıyor bir de Genişletmek için tıkla... beni en iyi sen anlarsın tulipa ne diyim sence. öyle bişey diyim ki bittiği de neden bittiği de nasıl haksız olduğu da belli olsun pardon yazmıssın zaten dediğin gibi arayıp diycem ve bitircem artık Son düzenleme: 4 Aralık 2013
tulipa .!.: çok kötü bir durum..ara ve sonradan sonraya arayacaksan eğer ,hiç arama,bitti bende. de bitir..seni belirsilikte bırakmaya utanmıyor bir de Genişletmek için tıkla... beni en iyi sen anlarsın tulipa ne diyim sence. öyle bişey diyim ki bittiği de neden bittiği de nasıl haksız olduğu da belli olsun pardon yazmıssın zaten dediğin gibi arayıp diycem ve bitircem artık