- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Amin, çok sağolun. Şu boğaz düğümlenmesi olmasane denir ne yapilabilir bilemedim.. Allah sabir versin size...
herkesin bi sinavi var, her zorlugun mukafati mutlaka var belki yarin belki diger alemde. olecegini bile bile yasayan tek canli insanogluymus. mumkun oldugunca kalbinizi ferah tutun her an bicak sirtinda yasamak insani cik yipratir. insan saglam bir inanca dunya gorusune sahip oldu mu ve ic butunlugunu ic dinamiklarini korudu mi hic bi deprem onu deviremez diye dusunuyorum..
Çok zor arkadaşım asker eşi ve ya sevgilisi hayat arkadaşı olmak çok zor.
Bir asker kadar zor hayat sizin için,katlanması sabretmesi,
Ne denir hangi temenni burada işler bilemeyeceğim.
Ağır bi sorumluluğun altındasın,herkesin kaldırabileceği bir şey değil sabır diliyorum sana denilebilecek çok şey yok aslında
Benim eşim Mardin'de yaptı askerliğini..(uzun dönem)
Anlayabiliyorum seni.. Kısmen de olsa..
Çünkü benimkinin bitiş (tezkere) zamanı belliydi.. Bir şekilde geçiyordu zaman.. Korku ve endişe dolu da olsa..
Senin işin çok zor canım..
Allah sabır versin.. Hem sana hem ona..
gerçekten çok zor bi durum allah yardımcınız olsun...
sürekli diken üstünde bi hayat çok zor olmalı...
allah sanada sevgilinede sabır versin
Bu bitmeyecekki, bu çocuk ömür boyu asker ve gönüllü...Orası da vatanın bir parçası ve hizmet bekler diyen ve bunu şevkle mutlulukla yapan biri. Asker doğmuş, öyle devam edecek. Bu hakkını elinden almayı hiç düşünmedim, çünkü hep saygı var ilişkimizde, kişisel mutluluklarımıza inancımıza davamıza hep saygılı olduk. Ama ben bunu kaldıramıyorum artık, sürekli haberlerde internette çatışma şehit haberleri takip etmekten aklımı yitireceğim
Bu bitmeyecekki, bu çocuk ömür boyu asker ve gönüllü...Orası da vatanın bir parçası ve hizmet bekler diyen ve bunu şevkle mutlulukla yapan biri. Asker doğmuş, öyle devam edecek. Bu hakkını elinden almayı hiç düşünmedim, çünkü hep saygı var ilişkimizde, kişisel mutluluklarımıza inancımıza davamıza hep saygılı olduk. Ama ben bunu kaldıramıyorum artık, sürekli haberlerde internette çatışma şehit haberleri takip etmekten aklımı yitireceğim
Çok sağolun, hem bu sıkıntıları yaşamak hemde ne olursa olsun ailene karşı ilişkini savunmaya çalışmak çok zor, acı...
Annem doğu görevi bitmeden evlenemezsin diyor, ben çocuğumu lojman köşelerinde tarasınlar diye büyütmedim, izin veremem buna diyor...Diyor da diyor...Demiyorlar ki, bunca sıkıntıya bir de biz sıkıntı eklemeyelimAllahım bu güzel vatanımı bu durumlara düşürenleri kahretsin
Çok sağolun, hem bu sıkıntıları yaşamak hemde ne olursa olsun ailene karşı ilişkini savunmaya çalışmak çok zor, acı...
Annem doğu görevi bitmeden evlenemezsin diyor, ben çocuğumu lojman köşelerinde tarasınlar diye büyütmedim, izin veremem buna diyor...Diyor da diyor...Demiyorlar ki, bunca sıkıntıya bir de biz sıkıntı eklemeyelimAllahım bu güzel vatanımı bu durumlara düşürenleri kahretsin
tek birşey sorucam bu kutsal yolda sevdiğini yalnız bıraksan kendini affedebilir misin?
ben hiç sanmıyorum..
sana diyeceğm kendini manevi olarak güçlü tutman.. haberleri izleme mesela..
bişey olsa zaten öğreneceksin değil mi kendine eziyet etme boşu boşuna..
dua et sevdiğini dualarınla koru..
ve güçlü ol..
eğer ki bu yola beraberce baş koydunuz ise güçlü ol.
böylesi bu işe gönül vermiş adamların yalnız bırakılmasına içim dayanmıyor benim.
Aslında psikolojik destek alsan çok iyi gelir:26:
Allah sabır versin. Bir asker çocuğu olarak, askerlerin içinde büyümüş biri olarak kısmen de olsa anlıyorum. Herkesin psikolojisi kaldırmaz bunları ama yapacak bir şey yok. Dediğin gibi ülkeye bu hale getirenlerin Allah cezasını versin.
Onun hayatı algılayışı,duruma bakışı çok saygı duyulası nitelikte..Senin de duyduğun gibi..
Konu senin durumun ne kadarını kabullenip kabullenemeyeceğin konusu..
Yani düşünsel olarak kabul edip de bünyesel olarak kaldırıp kaldıramayacağin..
Mesela bir insan en fazla 50 kg yük kaldırabiliyorsa,ona 70 kg yük taşıtamazsın.. İsteyemezsin..
Kendini çok iyi tartmalısın.. Yola çıkarsın aşkla.. Ancak o çıktığın yolun başından yada ortasından geri dönmek de var..
Çok daha yıpratıcı olmaz mı her iki seven insan için de..
Yada kaldıramayacağını gayet iyi bildiğin bu duruma devam ettiğin taktirde,sen ne durumda olursun.. Ya sana bişey olursa ve sevdiklerin kahrolursa....
vs vs vs..
Konuşalım beraberce düşünelim kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?