cok yıpratıcı bır ılıskıden cıkmıssın kı kendını toparlıyalı 2 ay olmus .
arkadasım ben senın yerın de olsam bu sevdadan vazgecerdım cunku ;
bu kısıyle bırseylere baslasanız bıle yıne yıpranma ıhtımalın cok yuksek cunku ;
ayrı sehırlerde yasıyorsunuz .bu emınım kı sızın ıcın ılıskınız ıcın sıkıntı yaratacaktır
yazdıklarını okudumda aynı ben bu kadar olmaz... dediklerinin hepsini yaşadım ve hala yaşıyorum..
sanki ben konuyu açmış gibiyim
arkadaşın belli ki şom ağızlı. ona söylemeni hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.
ilk adımı seni ekleyerek o atmış zaten bence. nedense sana karşı tamamen boş olduğunu düşünmüyorum yazdıklarından.
biraz sohbet muhabbet edersen devamının geleceğine inanıyorum.
ama muhabbetin en güzel yerinde "üzgünüm şimdi çıkmak zorundayım" gibi şeyler yazarsan karşı taraf için daha da cezbedici olur gibime geliyor.
ilk o ekledi ve ilk o yazdı :))) yalnız şöyle bir şey var 3 ker ekonuştuk 3 ünde de ben yemek yemeye gidiyorum, ders çalışyıorum diyerek ilk çıkan o oldu
malum tıp öğrencisi. :)
benim tavsiyem bundan sonra o çıkışları sen yap. :)
ne zamandır yaşıyorsun? o hoşlanmıyor mu senden?
nillduru;24581182 ama muhabbetin en güzel yerinde "üzgünüm şimdi çıkmak zorundayım" gibi şeyler yazarsan karşı taraf için daha da cezbedici olur gibime geliyor. :1:[/QUOTE .!.:Buna katılıyorum :)
canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
ama normalde memleketlerimiz arasında 10 saatten fazla vardır..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
neyse çıktık 1 sene oldu daha yeni doldu..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydımm.. seviyordu ama biraz daha ilgili olayım şımarayım diyordum...
Allahm yok olmuyor.. ağladım sızladım güzellikle söyledim yok adam değişmiyor..
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
daha da ilgi bekledim ruhumun okşanmasını, özel olmamı bekledim..
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
sanki benim babam değilde onun ki vefat etti..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
bu kadar kısa sürede ancak böyle değişir duygular..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
sana ya allah allah dedi güldü sana mı sorcam diyor..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..
Allah razı olsun dedi benim için gittin aldın falan..
en azından verdiğim değer ortada. 2 gündür yemek yemiyorum 3 kilo verdim..
şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın
canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
ama normalde memleketlerimiz arasında 10 saatten fazla vardır..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
neyse çıktık 1 sene oldu daha yeni doldu..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydımm.. seviyordu ama biraz daha ilgili olayım şımarayım diyordum...
Allahm yok olmuyor.. ağladım sızladım güzellikle söyledim yok adam değişmiyor..
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
daha da ilgi bekledim ruhumun okşanmasını, özel olmamı bekledim..
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
sanki benim babam değilde onun ki vefat etti..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
bu kadar kısa sürede ancak böyle değişir duygular..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
sana ya allah allah dedi güldü sana mı sorcam diyor..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..
Allah razı olsun dedi benim için gittin aldın falan..
en azından verdiğim değer ortada. 2 gündür yemek yemiyorum 3 kilo verdim..
şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın
Canım üzüldüm senin adına ya... Senin yaşadıgının benzerini 1 sene önce ben yaşadım. Çok öküzdü 1 sene çıktık ve sadece 2 kere sevdiğini söyledi hiç aşkım bile demedi arkadaşıyla konuşur gibi konuşurdu kavga ettiği zaman hakaret ederdi hiiiç yüzümü güldürmedi ama en sonunda bitti bende bittim yıprandım ama hayat devam ediyoooorr.... bak başkasını sevıyorum artık başkasını düşünüyorum kimse vazgecilmez değil kendine daha çok deger ver.... Ama atlatacaksın emin ol
klbk35 konuşma tarzı nasıl hoşlandığınız kişinin
Off bu duyguları yaşamayalı baya oldu benimde bazen duygularım alındımı acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?