O gün arkadaşla beraberken muhabbeti iyidi yavşak değildi soguk da değildi çook düzeyliydi... face deyken de öyle çok konuşmadık ama sonuçta ilk o ekledi o yazdı banahep yüzeysel konuştuk okuldan vs daha derin konulardan bahsetmediik yaa ben acele ediyorum sanırım keşke numarası olsa istese.... Bend ebu duyguları yaşamayalı çok oldu inan çok güzel bir duygu bir de emin olsam karşı taraftan
Bence biraz daha zaman geçsin derim, sen biraz daha internet üzerinden konuşmaya çalış, benim bildiğim TIP okuyan erkekler biraz fazla hırslı olduklarından kız arkadaşa vakit ayıramıyorlar, benim üniversiteden üç arkadaşım da hayal kırıklığı yaşamıştı bu yüzden. Sürekli meşgul sürekli meşgul diyorlardı..
O yüzden tavsiyem biraz daha tanı...ve net üzerinde konuşmaya çalış, gerçekten emin olursan da sen adım atabilirsin, neden atmayasın? Ben hep kadın ilk adımı atmamalı diyenlerdendim, ama meğer eşim beni beni benim onu sevmemden önce seviyormuş da söyleyemiyormuş:) Ben atmıştım ilk adımı!:)
Ama tabi sürekli internete geliyordu işi olsa bile bana zaman ayırıyordu, ordan anlamıştım!:)
Zamana bırakacagım.... sagoln
çekici ve gıdıklayıcı olsa da taktik yapılmasını ve yapmayı sıcak bulmam.
kalp işlerinde kendiliğindenlik, sakinlik verdiği kadar merak uyandırıcıdır da.
karşılaştığınızda konuşursunuz, yeri gelir sesleşmeye başlarsınız, muhabbetinizin akışında varsa aşk kendi yolunu bulur.
tatlım bekaretlik durumunu naptın doktora gittin mi _?
bana mı sordun yoksa nihil e mi? konu sahibi benim de canım
tatlım bekaretlik durumunu naptın doktora gittin mi _?
sana sordum canım ilgisiz sevgilinle birşeyler yaşamıştın ya..
umarım sonucu iyidir doktora göründünmü
Gİtmedim, o defteri kapattım.
Net üzerinsen sohbete devam edin ki akışı ile sohbetin nereye gidildiği belli olur. Affınıza sığınarak şunuda ekliyecem eğer bakire değilseniz sizin adım atmanız sakıncalı zira erkek delisi yada daha ağır argo sözlere gidebilir durum yanlış algılamayın yaşam tarzınıza saygım sonsuz.
Haklısınız tüm bunların farkındayım, teşekkürler. Bakire olup olmadıgımı bilmiyorum ama bunu asla sevgilim olursa ona da söylemem cunku yanlış düşünebilir nasıl olsa değil her şeyi yaşarım ayrılırım diye düşünür. Bunu ancak evlilik düşündüğüm insana açıklarım.
canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
ama normalde memleketlerimiz arasında 10 saatten fazla vardır..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
neyse çıktık 1 sene oldu daha yeni doldu..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydı.. seviyordu ama biraz daha ilgili olsun şımarayım diyordum...
Allahm yok olmuyor.. ağladım sızladım güzellikle söyledim yok adam değişmiyor..
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
daha da ilgi bekledim ruhumun okşanmasını, özel olmamı bekledim..
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
sanki benim babam değilde onun ki vefat etti..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
bu kadar kısa sürede ancak böyle değişir duygular..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
sana ya allah allah dedi güldü sana mı sorcam diyor..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..
Allah razı olsun dedi benim için gittin aldın falan..
en azından verdiğim değer ortada. 2 gündür yemek yemiyorum 3 kilo verdim..
şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın
canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
ama normalde memleketlerimiz arasında 10 saatten fazla vardır..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
neyse çıktık 1 sene oldu daha yeni doldu..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydı.. seviyordu ama biraz daha ilgili olsun şımarayım diyordum...
Allahm yok olmuyor.. ağladım sızladım güzellikle söyledim yok adam değişmiyor..
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
daha da ilgi bekledim ruhumun okşanmasını, özel olmamı bekledim..
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
sanki benim babam değilde onun ki vefat etti..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
bu kadar kısa sürede ancak böyle değişir duygular..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
sana ya allah allah dedi güldü sana mı sorcam diyor..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..
Allah razı olsun dedi benim için gittin aldın falan..
en azından verdiğim değer ortada. 2 gündür yemek yemiyorum 3 kilo verdim..
şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın
yok artık başıma silah dayasalar sizin şu yaptıklarınızı yapmam. öldürseler yapmam. kadın dediğin gururlu olacak biraz. kadının erkeğin peşinden koşması onu sadece zavallı pozisyonuna düşürür kendinize gelin hayatta birtek o yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?