Belirsizlik çok kötü... Nasıl davranmalıyım?

Bence biraz daha zaman geçsin derim, sen biraz daha internet üzerinden konuşmaya çalış, benim bildiğim TIP okuyan erkekler biraz fazla hırslı olduklarından kız arkadaşa vakit ayıramıyorlar, benim üniversiteden üç arkadaşım da hayal kırıklığı yaşamıştı bu yüzden. Sürekli meşgul sürekli meşgul diyorlardı..

O yüzden tavsiyem biraz daha tanı...ve net üzerinde konuşmaya çalış, gerçekten emin olursan da sen adım atabilirsin, neden atmayasın? Ben hep kadın ilk adımı atmamalı diyenlerdendim, ama meğer eşim beni beni benim onu sevmemden önce seviyormuş da söyleyemiyormuş:) Ben atmıştım ilk adımı!:)

Ama tabi sürekli internete geliyordu işi olsa bile bana zaman ayırıyordu, ordan anlamıştım!:)

Biraz vakti var o zaman. bence ilk başta ortak bişiler bulmaya çalış ne bilim müzik,resim vb. olabilir.Tıp öğrencisi demişsin biraz asosyal olabilir belki ama Onun duygularından emin olmak için çok erken ama bi yandanda umut bağlamamaya bak çünkü bu tarz konuların hayal kırıklığı çok kötü oluyor

Zamana bırakacagım.... sagoln

Zamana bırakacagım.... sagoln

Evet bence de en iyisi, hani içinin kıpır kıpır olduğunun farkındayım ve güzel bir şeylere başlamak isteğin de çok anlaşılır, fakat üzülmemek için biraz daha zamana bırakıp onunla konuşmaya çalışman iyi olacaktır. Sonra sana ilgisi olduğunu hissedersen, o zaman adım atmayı düşünebilirsin, ve atabilirsin de:)

ama mesela nete geldiğinde sana çıkarken, çok üzgünüm daha çok kalmak isterdim, keşke daha uzun kalabilsem, senle konuşmak çok güzel ama çıkmak zorundayım falan demesi gerek hoşlanıyorsa diye düşünüyorum. Ya da hadi 10 dk daha konuşalım ama malesef sonra çıkmalıyım falan demeli..

yani ne kadar dersi de olsa sana vakit ayırmalı hoşlanıyorsa..

çekici ve gıdıklayıcı olsa da taktik yapılmasını ve yapmayı sıcak bulmam.
kalp işlerinde kendiliğindenlik, sakinlik verdiği kadar merak uyandırıcıdır da.
karşılaştığınızda konuşursunuz, yeri gelir sesleşmeye başlarsınız, muhabbetinizin akışında varsa aşk kendi yolunu bulur.

bence sakın siz adım atmayın ilk. benm nişanlım ne dedi biliyomusun: eger sen bana gelseydin okadar cazip gelmezdin kolay lokma olurdn dedi. bu çok dogru o söyleyince farkettim ama dogru. kendisi gelen kızı hafife alıyorlar.

yanlışlıkla sana yazdım cnm ya

Son düzenleme:
Gİtmedim, o defteri kapattım.

Net üzerinsen sohbete devam edin ki akışı ile sohbetin nereye gidildiği belli olur. Affınıza sığınarak şunuda ekliyecem eğer bakire değilseniz sizin adım atmanız sakıncalı zira erkek delisi yada daha ağır argo sözlere gidebilir durum yanlış algılamayın yaşam tarzınıza saygım sonsuz.

Haklısınız tüm bunların farkındayım, teşekkürler. Bakire olup olmadıgımı bilmiyorum ama bunu asla sevgilim olursa ona da söylemem cunku yanlış düşünebilir nasıl olsa değil her şeyi yaşarım ayrılırım diye düşünür. Bunu ancak evlilik düşündüğüm insana açıklarım.

Tebrik eder ayakta alkışlarım sizi tasvip etmiyorum ama herkes aynı hayatı yaşayacak bişey yok saygılı olmak lazım insana insan gerek. Burda çoğu kadın yapıp sonra sahtekarlık peşinde siz kendinizi bilen kendinize saygısı olan bir insansınız. Bunu sevgilinize söylerseniz malum ne düşünüp neler yapmaya çalışacağı çünki canı çekince gittikleri kadınlar belli sonra her bakire olmayan aynı sınıfa giriyor onlar için. Yalan söylesende çıkıyor illa ortaya senden çıkmasada çocuğunda sevdiğinde yaşatıyor rabbim bişekilde gösteriyor. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

ortak arkadaşşınızdan erkek olanına laf arasında bence X Yakışıklı deyin yeter, mesaj yerine ulaşacaktır :)))

ben şuna inanırım ayrılık sonrası kendimizi toparlamaya başladığımızda hayatımıza yeni girecek insan mutlaka yaşadığımız şehirden olmalı. olmalı ki bize geçmişteki acıları unuttursun elimizi uzattığımızda gelsin tutsun. uzaktan uzağa yaşayacağın bir ilişki şu safhada bence seni sadece hayal kırıklığına uğratır. aradığını bulamazsın. sevdiğin kişiyi istediğin zaman göremeyecek olman onunla az zaman geçirmen sebebiyle ister istemez kendini geçmişi düşünürken bulacaksın malesef

Kardeşim sen neler yapmışsın böyle?Toparlan lütfen çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.Bir genç kız bir erkeğin peşinden bu kadar koşmamalı,yapma lütfen.

yok artık başıma silah dayasalar sizin şu yaptıklarınızı yapmam. öldürseler yapmam. kadın dediğin gururlu olacak biraz. kadının erkeğin peşinden koşması onu sadece zavallı pozisyonuna düşürür kendinize gelin hayatta birtek o yok

büyük konuşmayın asla büyük konuşmayın .. gurur çok farklı bir duygu .. evet hayatta bir tek o yok.. belki ilerde çok şükür karşıma çıkmış dediğim biri olacak...

dün gece mesaj attı , etti .. ama içimde bir kıpırtı yok biliyormusunuz ? normalde dört gözle beklerdim ..

köreldi .. ona karşı duygularım köreliyor , hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…