Açık açık sor bu belirsizliği.
"Arkadaşmıyız?sevgilimiyiz?"
Bir yay burcu olarak yazıyorum..
Evlilik fikri hep korkutmuştu beni ama evlendim
Özgürlük herşeyimiz yay burcu olarak.
Kısıtlandığımızı hissettiğimiz anda soğuruz.
Baktın cvp lar istediğin gibi değil yol ver.
en son 5 gün önce bu konu ile ilgili konuştuk ayaküstü oldu biraz ama. Bu belirsizlik ne böyle ben sevmiyorum bunu, biz arkadaş myıız dedim hayır değiliz dedi. Arkadaş değiliz sevgili değiliz neyiz biz fln filan diye konuştum biraz cevap vermyor bakıyor öyle yüzüme :) ama o konuşmadan sonra aradı beni 2 3 defa bazı şeylerle ilgili soguk konuşmaya çalıştım o canımlı fln konuşuyor gayet sıcak ve iyi. Ne olacak bilmiyorum ama ben kendimi çekmeye karar verdim, mesela her mesajına cevp vermicem her aramasını açmıcam. Bir yere davet ederse gitmicem işim var dicem fln filan... :)
Kesinlikle doğru olanı yaparsın.
Ama soğuk konuşma bu sefer geri çeker kendini.
Sıcak ama zor kadın imajı yani.
"Çok isterdim senin yanında olmayı ama hiç vaktim yok" gibi
Yay burcu gıcık olur bu duruma ve hırs yapar.
Eğer kaybetmek istemiyorsan soğuk davranma.
Strateji belli;kaba tabirle "göster ama elletme".
Yani sıcak konuş yada güzel bir msj ama sana hemen ulaşamasın.
benim eşimde yay burcu flört döneminde bir kaç kez ayrılmak istedim ama
beni bırakmadı ve evlendik,bu erkek arkadaşınızla alakalı.
tavrınızı belli edin ,çünkü siz laylaylom yapacak yaşta değilsiniz.
sana yavrum canım dediğinde,*bana hitab şeklin bu olmamalı biz ayrıldık biliyorsun*diyebilirsin.
ya da o yavrum dedikçe sen üstüne basarak ismini söyleyebilirsin.
hatta bana sadece ismimle hitap et diyebilirsin.
keşke hiç konuşmasanız.sanırım aynı yerde çalışıyorsunuz.
evlenmeyi düşünmüyorsa kesinlikle bu adamla bir daha görüşmeyin.
Kesinlikle doğru olanı yaparsın.
Ama soğuk konuşma bu sefer geri çeker kendini.
Sıcak ama zor kadın imajı yani.
"Çok isterdim senin yanında olmayı ama hiç vaktim yok" gibi
Yay burcu gıcık olur bu duruma ve hırs yapar.
Eğer kaybetmek istemiyorsan soğuk davranma.
Strateji belli;kaba tabirle "göster ama elletme".
Yani sıcak konuş yada güzel bir msj ama sana hemen ulaşamasın.
Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım ve 5 yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Fakat son 7 ay arada görüşüyoruz ama çıkmıyoruz. 7 ay önce kavga edip ayrılmıştık daha sonra iş icabı da genel olarakta görüşmeye konuşmaya başladık ama çıkan insanlar gibi hergün düzenli konuşmadık hiç. Belirsiz bir durum oluştu yani . Daha önce evlilikle ilgili aramızda tartışmalar yaşandı, kendisi yay burcu ve özgürlüğüne çok düzşkün ve evlenmeyi düşünmüyormuş. Bunun içinde zamanında ayrılmıştık ama barıştık sonra. Sordugumda beni sevdiğini söylüyor ilgilendigini, görünce sevdiğini hissediyortum bakışlarından konuşmalarından, kıskanıyorda ama evlenmeye yanaşmıyor. Şuanda sevgili de değiliz arkadaşta değil,z hiçbirşey değiliz. Arada bir konuşan iki insanız. Bu durumda nasıl davranmalıyım? Tabiki hiç konuşma diceksiniz ama kararlı davranamıyorum, mutlaka konuşmak bir cevap vermek istiyorum. Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum. Örneğin daha bu sabah aradı bir konu ile ilgili ve gayet iyi sıcak konuşuyor hatta konşma içinde bana yavrum canım fln die hitap ediyor! Sizce nasıl davranmalıyım? Bu belirsiz durumdan nasıl kurtulmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?