Belirsizlik yıpratıyor

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım ve 5 yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Fakat son 7 ay arada görüşüyoruz ama çıkmıyoruz. 7 ay önce kavga edip ayrılmıştık daha sonra iş icabı da genel olarakta görüşmeye konuşmaya başladık ama çıkan insanlar gibi hergün düzenli konuşmadık hiç. Belirsiz bir durum oluştu yani . Daha önce evlilikle ilgili aramızda tartışmalar yaşandı, kendisi yay burcu ve özgürlüğüne çok düzşkün ve evlenmeyi düşünmüyormuş. Bunun içinde zamanında ayrılmıştık ama barıştık sonra. Sordugumda beni sevdiğini söylüyor ilgilendigini, görünce sevdiğini hissediyortum bakışlarından konuşmalarından, kıskanıyorda ama evlenmeye yanaşmıyor. Şuanda sevgili de değiliz arkadaşta değil,z hiçbirşey değiliz. Arada bir konuşan iki insanız. Bu durumda nasıl davranmalıyım? Tabiki hiç konuşma diceksiniz ama kararlı davranamıyorum, mutlaka konuşmak bir cevap vermek istiyorum. Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum. Örneğin daha bu sabah aradı bir konu ile ilgili ve gayet iyi sıcak konuşuyor hatta konşma içinde bana yavrum canım fln die hitap ediyor! Sizce nasıl davranmalıyım? Bu belirsiz durumdan nasıl kurtulmalıyım?

Araya mesafe koyun, bu şekilde devam ederse hem özgür hemde sizinle gibi. buda sanırım onun tam olarak istediği şey oluyor. bu fırsatı ona vermeyin ama üzelerek söylüyorum ki, sizi gerçekten çok sevse evlilikten korkmazdı.

haklısın sevmiyor sanırım ama daha iyisini bulamam die elinde tutuyor olabilir. Bütün arkadaşlarım öyle söylyor :)

Canım yanlış anlama ama evlenmek istiyorsan yaş 30a gelmiş bu tarz adamlarla zamanını tüketme.
Hemen görüşmeyi tümden kes ki belki tümden kesersin adamın aklı başına gelir.
Yok aklı başına gelmezse de yeni bir yol çiz kendine.

Açık açık sor bu belirsizliği.
"Arkadaşmıyız?sevgilimiyiz?"
Bir yay burcu olarak yazıyorum..
Evlilik fikri hep korkutmuştu beni ama evlendim
Özgürlük herşeyimiz yay burcu olarak.
Kısıtlandığımızı hissettiğimiz anda soğuruz.
Baktın cvp lar istediğin gibi değil yol ver.

en son 5 gün önce bu konu ile ilgili konuştuk ayaküstü oldu biraz ama. Bu belirsizlik ne böyle ben sevmiyorum bunu, biz arkadaş myıız dedim hayır değiliz dedi. Arkadaş değiliz sevgili değiliz neyiz biz fln filan diye konuştum biraz cevap vermyor bakıyor öyle yüzüme :) ama o konuşmadan sonra aradı beni 2 3 defa bazı şeylerle ilgili soguk konuşmaya çalıştım o canımlı fln konuşuyor gayet sıcak ve iyi. Ne olacak bilmiyorum ama ben kendimi çekmeye karar verdim, mesela her mesajına cevp vermicem her aramasını açmıcam. Bir yere davet ederse gitmicem işim var dicem fln filan... :)

Aslında bence gayet belirgin durumunuz.Sevgi öyle birşey ki,görmeden,dokunmadan duramazsın.Yoksa telefon muhabbetini herkes herkesle yapabilir.Sevdiğin insanla bir sinemaya gitmek,yemek yemek,birlikte birşeyler yapmak gözgöze dizdize konuşmak,onunla aynı hayatı aynı evi aynı yastığı paylaşmak.Bir insanın içinde bu istekler yoksa ve çaba da sarfetmiyorsa,onun sevgi anlayışını sorgula bence.Kimsenin cebinde halihazırda biri olma.Senin yüreğinde belirsizse bu görülmeler.Bir ismi bir sıfatı yoksa yıpratma kendini.

kesinlikle komple kes irtibati,gör bak nasıl düşecek peşine,nasıl kıymetli olacaksın onun için..
tut kendini,dayan ama telefonda bile olsa görüşme..

benim eski sevgilm de kova burcuydu. yok kovalar evlilik düşünmezmiş yaylar evlilik düşünmemiş.. bla bla bla

hangi burç evlilik düşünür bilen varsa yazsın bi zahmet yahu ona göre adayları değerlendireyim artık :)

canım benim senin meselene gelince alışkanlık olabilirsiniz birbiriniz için. bn sadece onun için demiyorum belki sende onu çok yüceltmişsindir gözünde. senin vaktini çalmasına izin verme.

Kesinlikle doğru olanı yaparsın.
Ama soğuk konuşma bu sefer geri çeker kendini.
Sıcak ama zor kadın imajı yani.
"Çok isterdim senin yanında olmayı ama hiç vaktim yok" gibi
Yay burcu gıcık olur bu duruma ve hırs yapar.
Eğer kaybetmek istemiyorsan soğuk davranma.
Strateji belli;kaba tabirle "göster ama elletme".
Yani sıcak konuş yada güzel bir msj ama sana hemen ulaşamasın.

tamam canım taktiklerini uygulucam :) Ama gerçekten bu konudaki rahatlıgı ve umursamazlıgı o kadar sinir bozucu ki anlatamam

hem karnım doysun hem pastam dursun.. ooh ne güzel istanbul..
belki sana olan davranışları bakışları ve bunca yıllık yakınlık seni ona itiyor olabilir fakat bu durumda da
yıpranıyorsun.. ona bişey olmaz.. biz kadınlar net şeyleri severiz.. bu belirsizliği beyfendi pek tınlamıyor
ama seni üzer.. bence boşa zaman harcıyorsun..

bence açık açık konuş bir netliğe bağla devam ediceksende öyle et.ama konuşup tekrar aynı konuları iyice kaçırırım diyorsan. o kaçmadan sen direk terk et. evlilik yoksa sonunda bir ilişki neden olur ki

benim eşimde yay burcu flört döneminde bir kaç kez ayrılmak istedim ama
beni bırakmadı ve evlendik,bu erkek arkadaşınızla alakalı.
tavrınızı belli edin ,çünkü siz laylaylom yapacak yaşta değilsiniz.
sana yavrum canım dediğinde,*bana hitab şeklin bu olmamalı biz ayrıldık biliyorsun*diyebilirsin.
ya da o yavrum dedikçe sen üstüne basarak ismini söyleyebilirsin.
hatta bana sadece ismimle hitap et diyebilirsin.
keşke hiç konuşmasanız.sanırım aynı yerde çalışıyorsunuz.
evlenmeyi düşünmüyorsa kesinlikle bu adamla bir daha görüşmeyin.

Aynı yerde çalışmıyoruz aslında, ben avukatım ve onun birkaç işine bakıyorum ama onlardada sona gelmek üzereyiz zaten. O işlerde çok yakında bitecek ve gçrüşmemeiz gereken hiçbir konu kalmayacak. Ama durupduruken naber napıyosun die de arıyor zaten

sana aynen katılıyorum bende yay burcuyum karşımdaki yakınlaştığım hoşlandığım insan bana soğuk davransın bi süre sonra umrumda olmaz aman be senle mi uğraşıcam derim

hani dedin ya 7 aydır belirsiz durumumuz diye acaba evliliğe ısınmaya mı başladı da tekrar bu derece samimi davranmaya başladı??:26:

O başka birini bulup sizi tamamen gözden çıkarmadan siz basın tekmeyi bunu hak ediyor çünkü.

aslında belirsizlik yok herşey belli fakat sen bilmiyosun çünkü yay burcu hemen bişey belirlensin ister ama şöylede bi kararsızlık yaşar biriyle ciddi düşünmeye başlar sonra durur bi düşünür özgürlüğüm kısıtlanır mı şöyle olur mu böyle olur mu evlenmesem mi acaba sonra yok ya evleniyim der böyle gel gitler yaşar. yay burçları gerçekten özgürlüğüne düşkündür yapmak istemediği şeyi kimse yaptıramaz ama yapmak istediği şeyi her ne olursa olsun er ya da geç mutlaka yapar ama bence açık açık sor biz neyiz ya ben anlamadım de

Sen yoluna bak arkadaşım boşver onu.
Yeni arkadaşlıklar kur, yeni aşklara yelken aç bırak onu ne yapıyorsa yapsın.
Dünyadaki tek erkek o mu ki?
Kendine sıkıntı yapma biri gider biri gelir.
Ex den next olmaz en iyisi en yenisi. Çevrene daha dikkatli gözlerle bak yeni aşk bul kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…