Belirti mi artık sıkıldım 😓

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Selam arkadaşlar sıkıldım dedim çünkü her ay bişeyi belirti sayıyorum ve sonu negatif oluyor. Adetime 6 gün kaldı benim iki üç gündür kokulara çok bir hassasiyetim oluştu dün gündüz de biraz durduk yere midem bulanıyor gibi oldu sıcaklardandır dedim akşamına eşimle dışarı çıktık parfümeri önünden falan geçerken kaçmak için çabaladım çok kötü midem bulandı şimdide saçıma hindistan cevizli maske yapıp duş aldım normalde bayıldığım bir koku ama midemi bulandırıyor. Diğer bişey de ha bire tuvalete gidiyorum çişim var gibi hissediyorum ama gidince az bişey geliyor enfeksiyon değil normalde çok enfeksiyon olan bir insanım sarı akıntı veya kaşıntı yanma yok. Bu ay da çok değerlendirme olmadı sadece kasıklarım çok ağrıdığı iki gün falan yaptık kısmet bakalım

İnsan gerçekten bazen yoruluyor.. bazende kendimizde belirti arıyoruz düşünüp düşünüp bilmiyorum umarım seninki gerçek belirtilerdir .. bende devamlı belirti buldum bu ay şimdi bata iki gün kaldı herhangi bir belirti kalmadı ortalıkta

Bence gebesin

Öyle olur zaten ben belirti aramıyorum artık canım iki kez hamile kaldım daha önce olumsuz sonuçlanan belirtilerim aynıydı ama bulantı hiç olmadı yani hamile olsam anlarım diye düşünüyorum her hamilelik bir değil diyorlar ondan bir acaba mı dedim ama hayırlısı bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız

İnşallah gerçek belirtilerdir ama koku olayı gerçek belirti gibi duruyo senin Aslında kafamıza çok takmamak lazım Allah ol derse hersey olur ama böyle durumlarda sakin kalıp düşünmeden beklemek gerçekten zor gönül ferman dinlemiyor

Bu ay sakin kalıp dinliycem geçen ay erken gebelik testlerine boş yere para yatırdım da zaten onada canım sıkılıyor sonra ama birbirimize olumlu olumsuz haber verelim senin ki daha yakın

Bu ay sakin kalıp dinliycem geçen ay erken gebelik testlerine boş yere para yatırdım da zaten onada canım sıkılıyor sonra ama birbirimize olumlu olumsuz haber verelim senin ki daha yakın
Ben bu ay hissetmiyorum bisey iki gün kaldı bakalım hayırlısıyla olur inşallah . Ben bir ara çok yapıyordum ama bayadır bıraktım test yapmayı günün geçmeden yapma hem boşuna almış oluyorsun hemde onun hayal kırıklığı da bir başka oluyor

Evet canım ya bide geçen ay 10 dakika içinde silik çizgi çıktı iki gün sonra başka marka yaptım çıkmadı sonra regl oldum zaten yirmilik dişten dolayı kulak ağrısı çekiyodum üzülmeye vaktim olmadı daha yeni de lavaboya gittim iç çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş temizlik yapıyorum yapmaya devam belirti sanıp normal rutinimden uzaklaşınca daha çok sinir oluyorum kendime bide belim ağrıyor

Ne zaman test yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…