- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
-
İnsan gerçekten bazen yoruluyor.. bazende kendimizde belirti arıyoruz düşünüp düşünüp bilmiyorum umarım seninki gerçek belirtilerdir .. bende devamlı belirti buldum bu ay şimdi bata iki gün kaldı herhangi bir belirti kalmadı ortalıktaSelam arkadaşlar sıkıldım dedim çünkü her ay bişeyi belirti sayıyorum ve sonu negatif oluyor. Adetime 6 gün kaldı benim iki üç gündür kokulara çok bir hassasiyetim oluştu dün gündüz de biraz durduk yere midem bulanıyor gibi oldu sıcaklardandır dedim akşamına eşimle dışarı çıktık parfümeri önünden falan geçerken kaçmak için çabaladım çok kötü midem bulandı şimdide saçıma hindistan cevizli maske yapıp duş aldım normalde bayıldığım bir koku ama midemi bulandırıyor. Diğer bişey de ha bire tuvalete gidiyorum çişim var gibi hissediyorum ama gidince az bişey geliyor enfeksiyon değil normalde çok enfeksiyon olan bir insanım sarı akıntı veya kaşıntı yanma yok. Bu ay da çok değerlendirme olmadı sadece kasıklarım çok ağrıdığı iki gün falan yaptık kısmet bakalım
Bence gebesinSelam arkadaşlar sıkıldım dedim çünkü her ay bişeyi belirti sayıyorum ve sonu negatif oluyor. Adetime 6 gün kaldı benim iki üç gündür kokulara çok bir hassasiyetim oluştu dün gündüz de biraz durduk yere midem bulanıyor gibi oldu sıcaklardandır dedim akşamına eşimle dışarı çıktık parfümeri önünden falan geçerken kaçmak için çabaladım çok kötü midem bulandı şimdide saçıma hindistan cevizli maske yapıp duş aldım normalde bayıldığım bir koku ama midemi bulandırıyor. Diğer bişey de ha bire tuvalete gidiyorum çişim var gibi hissediyorum ama gidince az bişey geliyor enfeksiyon değil normalde çok enfeksiyon olan bir insanım sarı akıntı veya kaşıntı yanma yok. Bu ay da çok değerlendirme olmadı sadece kasıklarım çok ağrıdığı iki gün falan yaptık kısmet bakalım
İnsan gerçekten bazen yoruluyor.. bazende kendimizde belirti arıyoruz düşünüp düşünüp bilmiyorum umarım seninki gerçek belirtilerdir .. bende devamlı belirti buldum bu ay şimdi bata iki gün kaldı herhangi bir belirti kalmadı ortalıkta
Bence gebesin
İnşallah gerçek belirtilerdir ama koku olayı gerçek belirti gibi duruyo seninÖyle olur zaten ben belirti aramıyorum artık canım iki kez hamile kaldım daha önce olumsuz sonuçlanan belirtilerim aynıydı ama bulantı hiç olmadı yani hamile olsam anlarım diye düşünüyorum her hamilelik bir değil diyorlar ondan bir acaba mı dedim ama hayırlısı bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
Bu ay sakin kalıp dinliycem geçen ay erken gebelik testlerine boş yere para yatırdım da zaten onada canım sıkılıyor sonra ama birbirimize olumlu olumsuz haber verelim senin ki daha yakınİnşallah gerçek belirtilerdir ama koku olayı gerçek belirti gibi duruyo seninAslında kafamıza çok takmamak lazım Allah ol derse hersey olur ama böyle durumlarda sakin kalıp düşünmeden beklemek gerçekten zor gönül ferman dinlemiyor
Ben bu ay hissetmiyorum bisey iki gün kaldı bakalım hayırlısıyla olur inşallah . Ben bir ara çok yapıyordum ama bayadır bıraktım test yapmayı günün geçmeden yapma hem boşuna almış oluyorsun hemde onun hayal kırıklığı da bir başka oluyorBu ay sakin kalıp dinliycem geçen ay erken gebelik testlerine boş yere para yatırdım da zaten onada canım sıkılıyor sonra ama birbirimize olumlu olumsuz haber verelim senin ki daha yakın
Ahh bu 10 defa test yapma inadimiz bizimBu ay sakin kalıp dinliycem geçen ay erken gebelik testlerine boş yere para yatırdım da zaten onada canım sıkılıyor sonra ama birbirimize olumlu olumsuz haber verelim senin ki daha yakın
Evet canım ya bide geçen ay 10 dakika içinde silik çizgi çıktı iki gün sonra başka marka yaptım çıkmadı sonra regl oldum zaten yirmilik dişten dolayı kulak ağrısı çekiyodum üzülmeye vaktim olmadıBen bu ay hissetmiyorum bisey iki gün kaldı bakalım hayırlısıyla olur inşallah . Ben bir ara çok yapıyordum ama bayadır bıraktım test yapmayı günün geçmeden yapma hem boşuna almış oluyorsun hemde onun hayal kırıklığı da bir başka oluyor
O çizgi orda çıkacak illa çıkmazsa da aynı yere odaklanmaktan kör oluyoruz zatenAhh bu 10 defa test yapma inadimiz bizim
He valla yaaO çizgi orda çıkacak illa çıkmazsa da aynı yere odaklanmaktan kör oluyoruz zaten
He valla yaa
Ben bi test yaptım negatif ama gene yapcam yarınO çizgi orda çıkacak illa çıkmazsa da aynı yere odaklanmaktan kör oluyoruz zaten
Ne zaman test yapacaksınSıkıntı şurda ben doğal yolla hiç hamile kalmadım 3 seneyi geçti çabalıyorum o yüzden imkansız gibi geliyor hâlbuki sebep bile yok olmamasına inşallah dediğin doğrudur insan bu yazıyı görünce bile mutlu oluyor cevabın için teşekkür ederim
Yarın sabahNe zaman test yapacaksın
Sunny life'a yani konu sahibine sormuştumYarın sabah
He pardonSunny life'a yani konu sahibine sormuştum
Kaç gün var ki adetineBen bi test yaptım negatif ama gene yapcam yarın
Sunny life'a yani konu sahibine sormuştum
Sizce yapmalı mıyım ki bu gün ara ara belim ağrıdı ben genelde belim ağrıyınca regl olurum ama bilemedim
Benim 1gun geciktiKaç gün var ki adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?