- 12 Haziran 2022
- 117
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sunny_life
-
İnşallah çok istiyorumErken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedir
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinErken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedir
Adetli derken üstüne mi gördünüz acabaBence test yapben adetliyken test yaptım rüya sebebiyle.
Anaa gebeyimfilan.
Evet öyle olmuşAdetli derken üstüne mi gördünüz acaba
İnşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsunEvet öyle olmuş
İnşallah güzel haber alırsınÖncelikle cevabınız için teşekkür ederiminşallah bebişinize sağlıkla kavuşursunuz Ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden zor biraz o doktora gitmem adet günümü bekliyorum zaten canım çünkü yine umudum yok hep negatif sonuç aldığım için imkansız gibi geliyor y
Vayyyyrica ediyorum dini yorumlar yazmayınız.
Lilith bir mitolojik efsanedir, lütfen tıp bilimine güvenin.
İnşallah canım Allah büyük vaktini zamanını bekliyorumİnşallah güzel haber alırsın
Üstüne görmeyi nasıl yaşadınız acaba detaylı anlatırmısınız normal adetinizi mi oldunuzEvet öyle olmuş
Detayı yok kiÜstüne görmeyi nasıl yaşadınız acaba detaylı anlatırmısınız normal adetinizi mi oldunuz
Kız Allah iyiliğini versin yani kaç gün sürdü ağrılımıydı testi kaçıncı gün yaptın yani merak ettim baya bi seninkide çok değişik olmuş adetliyken test yaptım yazmışsınDetayı yok ki
Düz adet oldum
Yani ağrılı adet olmam benKız Allah iyiliğini versin yani kaç gün sürdü ağrılımıydı testi kaçıncı gün yaptın yani merak ettim baya bi seninkide çok değişik olmuş adetliyken test yaptım yazmışsın
Hımm benim aşırı ağrılı geçer de içinize doğdu demek ne güzel maşallahYani ağrılı adet olmam ben
Normal adetin ne kadar sürüyorsa o kadar sürdü.
Adet bitiminin ertesi günü test yaptım rüyadan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?