Belirti mi artık sıkıldım 😓

Y
Hadi ya yarın sabah test mi yapacaksın o zaman belirtilerin neler? Benim kendimden umudum yok canım Allah bilir de
Mide bulantısı halsizlik sık sık israr uyku artmasi fln var ama kasiklarimda agriyo sanki adet oldum olucam ya bende bilmiyorum

Y

Mide bulantısı halsizlik sık sık israr uyku artmasi fln var ama kasiklarimda agriyo sanki adet oldum olucam ya bende bilmiyorum
Bende adet öncesi de halsizlik oluyor ama bu ay ekstra bir idrara çıkma isteği var hani kasıklarım da baskı oluyor çok sıkışıyorum ama fazla bir idrar gelmiyor aman valla her ay kesin bir belirtim olur

Bence test yap ben adetliyken test yaptım rüya sebebiyle.
Anaa gebeyim filan.

Kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kucağiniza alırsınız bebişlerinizi. Sizin için dua edeceğim belirti konusunda ise hiç belirtiniz olmasa da pozitif olabilir, çok belirti var gibi durup negatif olabilir malesef ki seçici bir şey değil. Benim belirtim yoktu mesela çok hafif bel ağrısı dışında erken gebelik testi yapmıştım 6 gün kala negatif çıkınca direkt olumsuz düşünmüştüm 2 gün sonra tekrarladım incecik çizgi var gibiydi bütün gün bakmaktan kör oldum tekrar aynı çizgi çıkınca akşamına kan vermiştim. İsteyen herkese nasip olur inşallah

Amin inşallah

Benim tek belirtim tuvaletim geldiği zaman rahmime kramplar, karnıma kramplar giriyordu ve hareket edemiyordum henüz 2 haftalığız tabi erken gebelik testtinde çıkar erken döllemme olduysa

Benim tek belirtim tuvaletim geldiği zaman rahmime kramplar, karnıma kramplar giriyordu ve hareket edemiyordum henüz 2 haftalığız tabi erken gebelik testtinde çıkar erken döllemme olduysa
Benim diğer gebeliklerimde de öyleydi bu ayda öyle biseyler var ama diğer ayda vardı bence bende bir gariplik var Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Benim diğer gebeliklerimde de öyleydi bu ayda öyle biseyler var ama diğer ayda vardı bence bende bir gariplik var Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Bol bol yürüyüş öneririm canım kafan ne kadar dağılırsa o kadar erken sonuç alıyorsun biz 1 senedir bekliyoruz bu haberi bu ay tamamen gezdim tozun bol bol yürüdüm ve pozitif gördüm rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah

Ben dediğin her şeyi denedim canım bize üç yılı geçti iki kez hamile kaldım ilkinin kalbi durdu ikinci kimyasal oldu. Kendiliğimden hiç hamile kalmadım bende hafif pcos var eşimde de sperm ileri hareketli sayısı biraz azdı şimdiye düzelmiş olabilir. Kafama takmadığım gezdiğim zamanlarda oldu bol bol yürüyüş yaptığım aylarda oldu her şeyi denedim diyebilirim ama nasip olmayınca olmuyor. Şu an bile hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü alıştım beynim bunu kabul etti diğer türlüsü artık imkansız geliyor. Ama inançlı namazımı kılan duamı eden biriyim ve hep hayırlısını isterim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Ümüsübyan yaptırdınız mı kendinize bir de öyle deneseniz

Ümmü Sıbyan / (Ümmü Sübyan) dişi bir şeytanın ismidir. Yegane amacı, gayesi insan soyunu kurutmaktır. Bunun için yemin etmiştir ve hep bu gaye için mücadele eder. Musallat olduğu kişiler mutlaka Ümmü Sıbyan Muskası / duası taşımalıdır. Gebe kadınların çocuğunu düşünüyor muska yazdırabilirsiniz kötü birşey değil ben yaptırdım mesela

Siz deyince araştırdım dehşete düştüm ilk defa duydum okudum çok şaşırdım. Ben geçen ay iyi bir hocaya gittim üstümüzde bişey olmadığını söyledi bazı zikirler ve yapmamız gereken bir kaç şey söyledi ama oda böyle bir şey söylemedi

Ben de sabah kaset test yaptım ama negatif çıktı inanılmaz göğüs hassasiyetim ve mide bulantım var ama bilmiyorum erken mi yaptım daha reglime 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…