Belirti mi artık sıkıldım 😓

Bunu çok yaşlılar biliyor benim annemden geçen ümü sibyanım varmış ve yapmamı söylemişti tanıdık bende geçen ay hemen yaptırdım bence sizde yaptırın hiç bir zararı yok tam tersi yararı var bir de öyle yapıp demeyin

Geçen ay yaptırdınız bu ay hamile mi kaldınız

Dini yorumlar yasak

Gecikmeden yapma bence canm insan hayal kırıklığına ugruyo
Benim bu ay tuhaf bi şey oldu ondan çok meraklandım söz vermiştim kendime bu ay takmicaktım öylede yapmıştım ama adetime 9 gün kala pembe kan geldi benden kahverengi olup bitti gün içinde ilk defa yaşadım bunu tabi böyle bişey yaşayınca hemen araştırmaya başladım yani yine kafamda deli sorular

Yaa valla bende bu ay onun gibi farkliliklar yasadim hatta mide bulantısı kusma fln tmam var dedim ama maalesef olmadi gene gecikmesini bekle derim

Koku hassasiyeti evet bir belirti beyaz akıntı mide bulantısı bunlar net belirti kasık ağrısı yerleşme ağrısı diyoruz inşallah hayırlısı olsun az daha sabır adet günün gelince ne idrar testi neden şüpheler direk kan ver ben oğlumu ve bir kimyasalımı adetime 10 gün kala öğrendim geçen ay kimyasal oldum bu ay yine gebeyim mesela adet günüm baktım bu gebeliğime çıkmadı 12 gün geciktim şimdi kesem bebeğim yeni görünüyor inşallah eninde sonunda o bebiş seni bulacak birde istanbuldaysan bu ayda tutmazsa Bağcılar ışık polikliniği metin bey işinde profesyonel bir adam mutlaka tavsiye ederim

Yerleşme kanaması deniyor buna kahve rengi bazen açık pembe oluyor

Evet ama yumurtlamadan 7 gün sonra oldu hiçbir ağrı acı sızı yoktu erken gebelik testide yaptım adete 3 kala negatif
Erken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedir

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim inşallah bebişinize sağlıkla kavuşursunuz Ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden zor biraz o doktora gitmem adet günümü bekliyorum zaten canım çünkü yine umudum yok hep negatif sonuç aldığım için imkansız gibi geliyor y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…