- 9 Mart 2022
- 8.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.305
- 148
- Konu Sahibi Sunny_life
-
Bunu çok yaşlılar biliyor benim annemden geçen ümü sibyanım varmış ve yapmamı söylemişti tanıdık bende geçen ay hemen yaptırdım bence sizde yaptırın hiç bir zararı yok tam tersi yararı var bir de öyle yapıp demeyinSiz deyince araştırdım dehşete düştüm ilk defa duydum okudum çok şaşırdım. Ben geçen ay iyi bir hocaya gittim üstümüzde bişey olmadığını söyledi bazı zikirler ve yapmamız gereken bir kaç şey söyledi ama oda böyle bir şey söylemedi
Geçen ay yaptırdınız bu ay hamile mi kaldınızBunu çok yaşlılar biliyor benim annemden geçen ümü sibyanım varmış ve yapmamı söylemişti tanıdık bende geçen ay hemen yaptırdım bence sizde yaptırın hiç bir zararı yok tam tersi yararı var bir de öyle yapıp demeyin
Evet canım ona yormak istemedim ama sanırım öyle denk geldi inanmakda lazım böyle şeylere bence bir deneyinGeçen ay yaptırdınız bu ay hamile mi kaldınız
Dini yorumlar yasakÜmmü Sıbyan / (Ümmü Sübyan) dişi bir şeytanın ismidir. Yegane amacı, gayesi insan soyunu kurutmaktır. Bunun için yemin etmiştir ve hep bu gaye için mücadele eder. Musallat olduğu kişiler mutlaka Ümmü Sıbyan Muskası / duası taşımalıdır. Gebe kadınların çocuğunu düşünüyor muska yazdırabilirsiniz kötü birşey değil ben yaptırdım mesela
Kusura baktın bilmiyordumDini yorumlar yasak
Aynen öyle canımSağlık olsun canım önümüzde daha Allah'ın izniyle çok zaman var o geleceği vakti bilir üzülme sakın ve şükret bunda da vardır bir hayır
Bence erken bende de bulantı var ama yapmayı düşünmüyorumBen de sabah kaset test yaptım ama negatif çıktı inanılmaz göğüs hassasiyetim ve mide bulantım var ama bilmiyorum erken mi yaptım daha reglime 5 gün var
Bencede erkenBence erken bende de bulantı var ama yapmayı düşünmüyorum
Bende yapmasam mı acep 2 gün kaldı adeteBen bi test yaptım negatif ama gene yapcam yarın
Gecikmeden yapma bence canm insan hayal kırıklığına ugruyoBende yapmasam mı acep 2 gün kaldı adetemerka insanı çatlatır
Benim bu ay tuhaf bi şey oldu ondan çok meraklandım söz vermiştim kendime bu ay takmicaktım öylede yapmıştım ama adetime 9 gün kala pembe kan geldi benden kahverengi olup bitti gün içinde ilk defa yaşadım bunu tabi böyle bişey yaşayınca hemen araştırmaya başladım yani yine kafamda deli sorularGecikmeden yapma bence canm insan hayal kırıklığına ugruyo
Yaa valla bende bu ay onun gibi farkliliklar yasadim hatta mide bulantısı kusma fln tmam var dedim ama maalesef olmadi gene gecikmesini bekle derimBenim bu ay tuhaf bi şey oldu ondan çok meraklandım söz vermiştim kendime bu ay takmicaktım öylede yapmıştım ama adetime 9 gün kala pembe kan geldi benden kahverengi olup bitti gün içinde ilk defa yaşadım bunu tabi böyle bişey yaşayınca hemen araştırmaya başladım yani yine kafamda deli sorular
Bekliyorum şurda 2 güncük kalmışYaa valla bende bu ay onun gibi farkliliklar yasadim hatta mide bulantısı kusma fln tmam var dedim ama maalesef olmadi gene gecikmesini bekle derim
Koku hassasiyeti evet bir belirti beyaz akıntı mide bulantısı bunlar net belirti kasık ağrısı yerleşme ağrısı diyoruz inşallah hayırlısı olsun az daha sabır adet günün gelince ne idrar testi neden şüpheler direk kan ver ben oğlumu ve bir kimyasalımı adetime 10 gün kala öğrendim geçen ay kimyasal oldum bu ay yine gebeyim mesela adet günüm baktım bu gebeliğime çıkmadı 12 gün geciktim şimdi kesem bebeğim yeni görünüyor inşallah eninde sonunda o bebiş seni bulacak birde istanbuldaysan bu ayda tutmazsa Bağcılar ışık polikliniği metin bey işinde profesyonel bir adam mutlaka tavsiye ederimSelam arkadaşlar sıkıldım dedim çünkü her ay bişeyi belirti sayıyorum ve sonu negatif oluyor. Adetime 6 gün kaldı benim iki üç gündür kokulara çok bir hassasiyetim oluştu dün gündüz de biraz durduk yere midem bulanıyor gibi oldu sıcaklardandır dedim akşamına eşimle dışarı çıktık parfümeri önünden falan geçerken kaçmak için çabaladım çok kötü midem bulandı şimdide saçıma hindistan cevizli maske yapıp duş aldım normalde bayıldığım bir koku ama midemi bulandırıyor. Diğer bişey de ha bire tuvalete gidiyorum çişim var gibi hissediyorum ama gidince az bişey geliyor enfeksiyon değil normalde çok enfeksiyon olan bir insanım sarı akıntı veya kaşıntı yanma yok. Bu ay da çok değerlendirme olmadı sadece kasıklarım çok ağrıdığı iki gün falan yaptık kısmet bakalım
Yerleşme kanaması deniyor buna kahve rengi bazen açık pembe oluyorBenim bu ay tuhaf bi şey oldu ondan çok meraklandım söz vermiştim kendime bu ay takmicaktım öylede yapmıştım ama adetime 9 gün kala pembe kan geldi benden kahverengi olup bitti gün içinde ilk defa yaşadım bunu tabi böyle bişey yaşayınca hemen araştırmaya başladım yani yine kafamda deli sorular
Aynen ya zorBekliyorum şurda 2 güncük kalmışne zoramus
Evet ama yumurtlamadan 7 gün sonra oldu hiçbir ağrı acı sızı yoktu erken gebelik testide yaptım adete 3 kala negatifYerleşme kanaması deniyor buna kahve rengi bazen açık pembe oluyor
Erken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedirEvet ama yumurtlamadan 7 gün sonra oldu hiçbir ağrı acı sızı yoktu erken gebelik testide yaptım adete 3 kala negatif
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederimKoku hassasiyeti evet bir belirti beyaz akıntı mide bulantısı bunlar net belirti kasık ağrısı yerleşme ağrısı diyoruz inşallah hayırlısı olsun az daha sabır adet günün gelince ne idrar testi neden şüpheler direk kan ver ben oğlumu ve bir kimyasalımı adetime 10 gün kala öğrendim geçen ay kimyasal oldum bu ay yine gebeyim mesela adet günüm baktım bu gebeliğime çıkmadı 12 gün geciktim şimdi kesem bebeğim yeni görünüyor inşallah eninde sonunda o bebiş seni bulacak birde istanbuldaysan bu ayda tutmazsa Bağcılar ışık polikliniği metin bey işinde profesyonel bir adam mutlaka tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?